bende haftaya yazarım. bugünlerde yazılılar varda :(
emter Forum Kalfası 3 Nisan 2010 #42 10numara demiş ki: herkese merhaba sizler bir sorum olucak if(cevap=='e') dedigim zaman program hata veriyor ben bunu evet hayır için kullanıcam şu anda böyle yapamadıgım için e yerine 1 yazıyorum dogru oldumu 1 e basın diyorum.Lütfen bilgilerinizi benle paylaşaın nasıl e ye basılınca işlemlere devam edicek.SAYGILAR. Hepsini görmek için tıklayın... Kütüphanelere conio.h ı eklemen gerekli unutma Kod: #include <cstdlib> #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; main() { char a ; cout<<"Devam edilsin mi ?(E/H)"; a=getche(); if (a=='H') return(0); system("PAUSE"); } - Yönetici düzenlemesi: : 3 Nisan 2010
10numara demiş ki: herkese merhaba sizler bir sorum olucak if(cevap=='e') dedigim zaman program hata veriyor ben bunu evet hayır için kullanıcam şu anda böyle yapamadıgım için e yerine 1 yazıyorum dogru oldumu 1 e basın diyorum.Lütfen bilgilerinizi benle paylaşaın nasıl e ye basılınca işlemlere devam edicek.SAYGILAR. Hepsini görmek için tıklayın... Kütüphanelere conio.h ı eklemen gerekli unutma Kod: #include <cstdlib> #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; main() { char a ; cout<<"Devam edilsin mi ?(E/H)"; a=getche(); if (a=='H') return(0); system("PAUSE"); }