Sizler İçin Altın Paylaşım

Technogirl
En Romantik Üye
sen yakında altın günü de yaparsın forumun göbeğinde :)
yapaa mı dersin dede, ne diyorsun bu işe :) o kadar hanım üyeler dolandık wardomda kaç kişi birden hiçte yapmadık altın günü falan :p

altını yeni nesil pek sevmemekte hele hele böyle kocaman kocaman takıları hiç sevmemekte amma velakin sevmiyorum diye kimsede istemekten geri durmamakta.. abartılı olarak alınacak tek şey alyanstır bana göre, her daim takılacak tek şey odur çünki.. :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
yapaa mı dersin dede, ne diyorsun bu işe :) o kadar hanım üyeler dolandık wardomda kaç kişi birden hiçte yapmadık altın günü falan :p

altını yeni nesil pek sevmemekte hele hele böyle kocaman kocaman takıları hiç sevmemekte amma velakin sevmiyorum diye kimsede istemekten geri durmamakta.. abartılı olarak alınacak tek şey alyanstır bana göre, her daim takılacak tek şey odur çünki.. :)

O zaman size işinize yarayacak bir tüyo vereyim.

Eşlerinize, müstakbel eşlerinize alyans alacağınız zaman parmağa zor gireninden olsun.

( sıkıyor, acıtıyor ) safsatalarına kulak asmayın.

Birgün o alyansı çıkartıp bekar ayağına yatacakları zaman, alyansın izi parmakta ayna gibi duracaktır.

( Parmaklarım o kadar çok kişi tarafından çaktırmadan kontrol edildi ki, artık uzmanlaştık :D )

Technogirl
En Romantik Üye
O zaman size işinize yarayacak bir tüyo vereyim.

Eşlerinize, müstakbel eşlerinize alyans alacağınız zaman parmağa zor gireninden olsun.

( sıkıyor, acıtıyor ) safsatalarına kulak asmayın.

Birgün o alyansı çıkartıp bekar ayağına yatacakları zaman, alyansın izi parmakta ayna gibi duracaktır.

( Parmaklarım o kadar çok kişi tarafından çaktırmadan kontrol edildi ki, artık uzmanlaştık :D )
Birgün o alyansı çıkarıp bekar ayağına yatmayı düşünecekse eğer alyansıyla da yatar dede, alyansın izi kalsa kaç yazar benim izime saygısı ve sevgisi yoksa eğer.. :)

Pislick.
Cool Üye
Altın fiyatları tavan yapıyor
hızlıdan evlenmemiz lazım arkadaşlar tanıdık eli ayağı düzgün bi kız yokmu wardom'dan.Nasıl olsa biz bir aileyiz :D

Gül'ce
Forum Ustası
Altın günüm mü :)
Ciddi olamazsın ..

Hiç kimse çimden yüzüğümü görmemiş bile oysa güzel bir süpriz olurdu...Hepiniz altına takmışsınız..

- Yönetici düzenlemesi: :
wardomdrn
Cool Çırak
Ocak ayına 15161.16 lira ile başlayan Beşli Altın, 14/01/2021 tarihinde 14490.00 lira ile ayın en düşük değerini kaydetti. 05/01/2021 tarihinde ise 15347.18 lira ile ayın en yüksek değerine ulaştı. Geçtiğimiz hafta %0.91 oranında değişim gösterirken, şu an 14504.52 lira dan işlem görüyor. Bende beşli, altını takip ediyorum.

- Yönetici düzenlemesi: :