Buradaki linki==>Skystar2 kurulumu iyice takip ederseniz sorun yaşamazsınızArkadaşlar SkyStar2 uydu kartı aldım ve kurmayı başaramadım.
Driverini sorunsuz kurdum fakan goruntu falan alamıyorum. bu konularda cok bilgisizim lütfen bana yardım edin.
denedim burdan beceremedim. 2 gundur cebelleşiyorum.Buradaki linki==>Skystar2 kurulumu iyice takip ederseniz sorun yaşamazsınız
sayın modum, bana tv kartını en alttaki pci yuvasına takamı söylemiştin değilmi. ben öyle yapmıştım ve tüm sorunlar ortadan kalkmıştır. ben yardımcı olmak isterdim ama müsait değilim.Buradaki linki==>Skystar2 kurulumu iyice takip ederseniz sorun yaşamazsınız
Hatanın screen shotını alıp buraya verirseniz daha açıklayıcı olursunuzdenedim burdan beceremedim. 2 gundur cebelleşiyorum.
LNB falan dio dscard falan dio anlamıorum
EyvAllah usta arkadaşta aynısını yapmalı zatensayın modum, bana tv kartını en alttaki pci yuvasına takamı söylemiştin değilmi. ben öyle yapmıştım ve tüm sorunlar ortadan kalkmıştır. ben yardımcı olmak isterdim ama müsait değilim.
gerçekden cok teşekur ederim birde bunu deniyeyim kaç gundur bununla uğraşıorum.Dostum Progdvb ile uğraşma kur DVBdream bak keyfine..İşte linki resimli anlatımıda mevcuttur.Takıldığın yer olursa konu başlığında sorarsan cevaplarım..
http://www.wardom.org/showthread.php?t=243233&highlight=dvbdream
Şimdi bak.skystarı kurup pc'ye tanıttıktan sonra...Şimdi en altaki pci skotine taktım. bana uydu kartının kutusundaki driver sorun cıkartıgı için internetten windows 7 ultimate 32bit ile uyumlu driveri indirdim ve kurdum.
şu anda:
Denetim Masası====>>> Aygıt Yöneticisi
Ağ Bağdaştırıcıları
==>> Realtek PCIe FE Family Controller
==>> TechniSat DVB-PC TV Star PCI
Sorun bi şekilde gozukuyor.
Burdan sorasını biri lütfen adım adım anlatabilirmi.
Ne isterse yaparım ciddiyim.
diseqc lnb falan ne demek bilmiyorum. hayatımda ilk defa uydu kurulumu yapıorum.
anlıyacagım bi dilden yavaş yavaş lütfennn S:S::S:S:S
Şimdi bak.skystarı kurup pc'ye tanıttıktan sonra...
Benim tavsiyem Dvbdream kurmandır...
Bunun tek tek anlatımı resimler ile birlikte bu linktedir..
http://www.wardom.org/showthread.php?t=243233&highlight=dvbdream Ben ekledim zaten foruma..
Hayır çalışıyor.indiriyor programı ama alternatif olarak vereyim sana.:ilk adımda sorunla karşılaştım programın idirileceği site sorunlu :S
Eğer skystar kurulumunda aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıktı ise:Technisat'tan en son driver olan 4.5.1. versiyonu ile güncelleyiniz yoksa ünlem işareti kaybolmaz..,,