SkyStar2 uydu kartı ve progDVB hakında yardım LÜTFEN

Durum
Yanıtlara kapalı.
affinity
Cool Çırak
Arkadaşlar SkyStar2 uydu kartı aldım ve kurmayı başaramadım.
Driverini sorunsuz kurdum fakan goruntu falan alamıyorum. bu konularda cok bilgisizim lütfen bana yardım edin.
0507 291 62 38 çaldırın bn ararım bu işi çözen arkadaşa her türlü iyiliği yaparım

ozan_ronal
Forum Kalfası
Bendede varşu Skystar 2 den ama Sana 1 tavsiye Skystar2 nin
Kulağı Biraz Sağırdır Ben Yapana kadar 2 gün Uğraştım :(

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
denedim burdan beceremedim. 2 gundur cebelleşiyorum.
LNB falan dio dscard falan dio anlamıorum
Hatanın screen shotını alıp buraya verirseniz daha açıklayıcı olursunuz

Birde cep telefonunuzu vermekten vaz geçin yasak zaten;)

sayın modum, bana tv kartını en alttaki pci yuvasına takamı söylemiştin değilmi. ben öyle yapmıştım ve tüm sorunlar ortadan kalkmıştır. ben yardımcı olmak isterdim ama müsait değilim.
EyvAllah usta arkadaşta aynısını yapmalı zaten

affinity
Cool Çırak
hata vermiyor bn bn driveri kurdum. sorun yok. ama tv izlemek için program gerekıomus lnb ayarı falan gerekıomuş onları yapamadım? orayı adım anlatacak biri lazım bana :S

siriusblack2051
Forum Kalfası
driver ı sil ve progdvb power install 7.7.3 ü internetten inir o herşeyi otomatik yükleyecek arkadaşım çok basit göreceksiniz.

affinity
Cool Çırak
şimdi en altaki pci soketine taktım skystar2 kartını. bütün driver ve benzeri uydu programlarını sildim. sonra progdvb powerinsataler 7.7.3 ü indirdim. programı çalıştırdıgımda söyle bir hata veriyor.

NSIS Error

The installer you are tyring to use is corrupted or incomplete.
This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus
you may want to contact the author of this installer to obain a new copy.
it may be possible to skip this check usinsg the /NCRC command line switch.
(NOT RECOMMENDED)

aynen bi hata ekranında bu yazı gelıryor ve bn sadece tamam diyebiliorum :S.
Biri lütfen bana yardım etsin.

affinity
Cool Çırak
Artser kardeşim şimdi bo programı direk kurcakmıyım yoksa kurmadna once driveri kurayım mı?

affinity
Cool Çırak
progdvb powerinstaler 7.7.3 ü kurmayı başardım. ama inaılmayacak kadar hata veriyor bilmediğim bir cok sorunla karşılaşıyorum, kurulumunda uydunuzu secin diyor hangi uyduyu kulanıorum bilmiorum, BEN BU UYDU KARTLARI VE UYDU KONUSUNDA HİÇ BİR BİLGİYE SAHİP DEİLİM. Lütfen bnm gibi birini anlıyacagı bir dilde anlatırmısınız. :S

ayrıca driveri gormuyor aygıt yoneticisinde ünlem işareti cıkıyor :S

- Yönetici düzenlemesi: :
affinity
Cool Çırak
Şimdi en altaki pci skotine taktım. bana uydu kartının kutusundaki driver sorun cıkartıgı için internetten windows 7 ultimate 32bit ile uyumlu driveri indirdim ve kurdum.
şu anda:
Denetim Masası====>>> Aygıt Yöneticisi
Ağ Bağdaştırıcıları
==>> Realtek PCIe FE Family Controller
==>> TechniSat DVB-PC TV Star PCI

Sorun bi şekilde gozukuyor.

Burdan sorasını biri lütfen adım adım anlatabilirmi.
Ne isterse yaparım ciddiyim.
diseqc lnb falan ne demek bilmiyorum. hayatımda ilk defa uydu kurulumu yapıorum.
anlıyacagım bi dilden yavaş yavaş lütfennn S:S::S:S:S

Not: Uydularımız çatıda bulunmakta sanırsam 2 adet uydumuz var. eve 4 farklı odaya 4 farklı kablo gelıyor ve 4 odada tv izliyebiliyoruz yani evde 4 tane uydu alıcısı var 4 de televizyon.
digiturk kartı taktıgımızda digiturk falanda izliyebilioruz.
benim istediğim sadece odamdaki bilgisayarda televizyon izlemek ve bazı şifreli kanaları seyretmek Örneğin Discovery Channel gibi.

- Yönetici düzenlemesi: :
Artser
Forum Ustası
Şimdi en altaki pci skotine taktım. bana uydu kartının kutusundaki driver sorun cıkartıgı için internetten windows 7 ultimate 32bit ile uyumlu driveri indirdim ve kurdum.
şu anda:
Denetim Masası====>>> Aygıt Yöneticisi
Ağ Bağdaştırıcıları
==>> Realtek PCIe FE Family Controller
==>> TechniSat DVB-PC TV Star PCI

Sorun bi şekilde gozukuyor.

Burdan sorasını biri lütfen adım adım anlatabilirmi.
Ne isterse yaparım ciddiyim.
diseqc lnb falan ne demek bilmiyorum. hayatımda ilk defa uydu kurulumu yapıorum.
anlıyacagım bi dilden yavaş yavaş lütfennn S:S::S:S:S
Şimdi bak.skystarı kurup pc'ye tanıttıktan sonra...

Benim tavsiyem Dvbdream kurmandır...

Bunun tek tek anlatımı resimler ile birlikte bu linktedir..

http://www.wardom.org/showthread.php?t=243233&highlight=dvbdream Ben ekledim zaten foruma..

Artser
Forum Ustası
Eğer skystar kurulumunda aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıktı ise:Technisat'tan en son driver olan 4.5.1. versiyonu ile güncelleyiniz yoksa ünlem işareti kaybolmaz..,,

affinity
Cool Çırak
Eğer skystar kurulumunda aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıktı ise:Technisat'tan en son driver olan 4.5.1. versiyonu ile güncelleyiniz yoksa ünlem işareti kaybolmaz..,,

yok ünlem işereti falan yok sorunsuz yüklü driver suanda.

şimdi sizin tavsiye ettiğiniz porgramı indirmeye çalışıorum sonra tek tek codeck leri kurcam sonra tekrar size donucem :D
Cok teşekür ederim ilginiz için.

Durum
Yanıtlara kapalı.