Sniperss Hakkında

Durum
Yanıtlara kapalı.
Balamir
Banned

balamir bence bu çocuğun mail adresi falan hacklenmiş..
sonra geri almış , senden ve benden bilmiş ..
yazdıklarından ben bunu çıkardım.
konu içinde senin adın geçince başka bişeye yorumlayamadım olayı
Her karnı ağrıyan benden biliyor arkadaş geçende forumdan bir arkadaş sitemi senmi hackledin diyordu adamın daha sitesinin olduğundan haberim yok herkez bizde kabahat bulmaya başladı böyle devam edin arkadaşlar aynen böyle devam edin olayın aslı anlaşılıpta benimle konunu alaksı olmadığını anlayınca ben size özür diletmesini bilirim akşam akşam sinirimi zıplattılar yine

ysunshine
Forum Ustası
Forumda kincilik had safhada. Her zaman hiç birşeyi düşünmüyorsanız foruma verdiğiniz emeği düşünün ve kararınızı gözden geçirin.
Hiç kimse hiç birşeye değmez.

denizkilic
Forum Ustası
Her karnı ağrıyan benden biliyor arkadaş geçende forumdan bir arkadaş sitemi senmi hackledin diyordu adamın daha sitesinin olduğundan haberim yok herkez bizde kabahat bulmaya başladı böyle devam edin arkadaşlar aynen böyle devam edin olayın aslı anlaşılıpta benimle konunu alaksı olmadığını anlayınca ben size özür diletmesini bilirim akşam akşam sinirimi zıplattılar yine

boşver balamir gerilmeye gerek yok :)

gelince özrünü diler herhalde eşek değildir.
Bu arada sen hadi hackten anlıyon senden şüphelendi de :D
ben bi halttan anladığm yok benden şüphelenmesi için bana baya bi kıl olması gerek :D
gül geç ya böyle şeyler için kafanı bozmana gerek yok :)

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
biz bir yanlış anlaşılma varsa çocuk geri gelsin diye temiz niyetle bir konu açıyoruz o bizim banlanmamızı mı istemiş :)
iyi ama ben onunla hiç tartıştığımı hatırlamıyorum ki .
kerim bana pm den , o editlediğin mesajları yollayabilirmisin çok merak ettim.

çocuğun gönlü olcaksa bi kaçgünlük ban da atabilirsin sorun yok, ban olayı benim için problem teşkil etmiyor :)
Deniz'in banlanması lazım felan dememiş..

Kurallara aykırı mesajlarını belirtmiş bende gerek gördüklerimi editledim.Kontrol panelinde silinen mesajları görebilirsin deniz..

Ancak senin mesajları editlediğim halde kırıldı yada küstüyse tahminim odur ki edit yetmemiş ban olmalıydı diye düşünmüş ve gitmiş olabilir....

-JoseJosef
Editor
Yok öyle bi memleket,

Diğer site mevzusundan ziyade burada sana iftira niteliğinde bi yakıştırama yapılmış.

Konunun neticesine göre Özür dilemesini de bilecek.

Senin dilettirmene gerek yok yani abi.

Sniperss da o olgunlukta biri olduğunun hisaiyatini verdi forumda bulunduğu süreç içerisinde.

siyah_01
Forum Kalfası
Balamir hocam kesinlikle böyle birşey yapacağını düşünmüyorum.
Denizkılıc hocamında aynı şekilde
ortada belliki yanlış bir anlaşılma var.

Son mesajı 13:50"de atmış. Deniz hocama ise 14:57 mesajı atmış.
Ne olmuşsa aradaki 1 saat içinde olmuş sanırım.
Yetkililer mesajlara bakıbiliyormu acaba.silinen mesajlarada bakabiliyorlarsa neden bulunabilir bence.

denizkilic
Forum Ustası
Deniz'in banlanması lazım felan dememiş..

Kurallara aykırı mesajlarını belirtmiş bende gerek gördüklerimi editledim.Kontrol panelinde silinen mesajları görebilirsin deniz..

Ancak senin mesajları editlediğim halde kırıldı yada küstüyse tahminim odur ki edit yetmemiş ban olmalıydı diye düşünmüş ve gitmiş olabilir....
yok kerimcim balamirin de ismi geçtiği için ve geri aldım siz ikiniz yaptınız yazıklar olsun dediğinden dolayı büyük ihtimalle hacklenmiştir.
onu bizden bilmiştir.

neyse artık bekleyelim görelim :)

Balamir hocam kesinlikle böyle birşey yapacağını düşünmüyorum.
Denizkılıc hocamında aynı şekilde
ortada belliki yanlış bir anlaşılma var.

Son mesajı 13:50"de atmış. Deniz hocama ise 14:57 mesajı atmış.
Ne olmuşsa aradaki 1 saat içinde olmuş sanırım.
Yetkililer mesajlara bakıbiliyormu acaba.silinen mesajlarada bakabiliyorlarsa neden bulunabilir bence.
bencede bir yanlış anlaşılma var da neyse artık siyah_01 hocam :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
balamir bence bu çocuğun mail adresi falan hacklenmiş..
sonra geri almış , senden ve benden bilmiş ..
yazdıklarından ben bunu çıkardım.
konu içinde senin adın geçince başka bişeye yorumlayamadım olayı

Hadi bir çözülmele getireyim konuya..

Gidiyorum..

Sen beni hep yanlış anladın..

....

La deniz. Bu vatandaş sana aşık :p

denizkilic
Forum Ustası
Hadi bir çözülmele getireyim konuya..

Gidiyorum..

Sen beni hep yanlış anladın..

....

La deniz. Bu vatandaş sana aşık :p
bütün fenerliler bana aşık zaten gila :p
çok pis bi çekiciliğim var :D

çocuk mektubu bile kopyala / yapıştır yapmış :D
bi aşk mektubundan bi bölüm kopyalamış , sonra geri kalan bölümü kendisi doldurmuş :)
bütün konularda c/p yaptığından alışmış kerata :p

Altunhan
Forum Ustası
:D Konu yeşilçama taş çıkartacak hal almış :p kimse ne olduğunu bilmiyor

bahçivan , aşçı , şoför :D :p bakalım ne olacak.

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Sniperss cevap hakkını kullanmak isterse konu açılır..

Kendisi olmayınca herkes bir tahminde bulunur iş sarpa sarar...

TrEm827
Daimi Üye
Mesajları okuyordum filmin son sahnesinde internet gitmiş gibi oldu =) Komplo Teorilerindeki arkadaşlar nerde?

Sniperss
Forum Ustası
Öncelikle şuan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.
kolay değil insanın güvendiği arkadaşlarından böyle hiç beklemediği şoklar yaşaması.Çok kötü oldum ve ani kararlar verdim o anki psikolojimle.
Ortada henüz kesin birşey yok bunu aydınlatmak adına buraya mesaj yazma gereği duydum.

Sayın denizkilic
size yazdığım özel mesajda siz ve balamir mailimi hacklediniz gibi kesinlik bildiren bir tabir kullanmadım.
Hatta ; Eğer ki siz ikiniz yaptıysanız yazıklar olsun diye cümle kullandım.
Buradaki konuda kesin siz yaptı gibi göstermişiniz.

Benim hakkımda yukarıda doğru veya yanlış şeyler yazılmış.
Birkaçına değinip mail olayına geçecegim.

Fazla içmiş demişsiniz
Ben hayatımda bir kere bile olsun İçki içmedim içmemde.

Yorumlarınızın çoğunda bana çocuk diye hitap etmişsiniz.
Çocuk diye hitap etmezseniz sevinirim.

Amacım böyle herkesin önünde birilerini ifşa etmek değildir.Öyle olsaydı özel mesaj yerine buraya konu açardım.
Başkasının ayıplarını veya hatalarını buraya dökmek bizlere yakışmaz.
Bana cevap hakkı doğduğu için yazıyorum bunları.
Sözü fazla uzatmadan mail olayına geçmek istiyorum.

Mailim 3 gün önce hacklenmiş ve ben bunu bugün öğrendim.
denizkilic ve balamir sizden neden şüphelendim.

Mailimi hacklendikten 1 gün sonra şu mesaj yazılmış.

http://www.wardom.org/showpost.php?p=4211648&postcount=90

sniperss sen böle fotoğrafları paylaşıyosun ya balamir alexin Twitter hesabını hacklerse şaşırma
Sizce bu bir tesadüf olabilir mi?

Malum daha önce de İmzamı izinsiz değiştirivermiştiniz.İmza olayı şaka olduğu için geçiştirdik.
Birde balamir bu işin ehli olduğundan şüphe ettim.

2.Şüphelendiğim nokta ise kullandığım mail sıklıkla kullandığım mail değildi.
Hiçbir foruma üyeliğim yoktu wardom dan başka.Tanınmayan bir maili kim gelip hacklesin.Hacklenen maile dokunulmamış bile öylece duruyor.Buda hackleyen kişinin iyi niyetli biri olduğunu gösteriyor.

Şunları da söylemek istiyorum
Elimde kesin bir delil yok ortada sadece ve sadece bir şüphe var.
Denizkilic ve Balamir sizlerin bu işte parmağınız varsa, Özür dilerseniz sizlere hakkımı helal edeceğim.Her kim hacklemişse ona hakkımı helal etmeyeceğim.

Eğer bu işte bizim hiç alakamız yok diyorsanız (İnşallah öyledir) sizlerden ÖZÜR dileyeceğim.

Yapmadığınıza inanmak istiyorum.:)
Alttaki mesajda beni çok üzmüştür.
http://www.wardom.org/showpost.php?p=4211894&postcount=25

- Yönetici düzenlemesi: :
s3z3r
Forum Üstadı
Sizlere şahin'in (Joker) selamı var beyler. Bu olayı çözeceğini söylüyor.

Hack yapan her kim ise mutlaka ifşa olacaktır. Her kimin parmağı varsa bu işte vay haline.. :)

All4One
Forum Ustası
Olaya dahil olmadan tek bir şey söyleyeceğim Sniperrs , ben foruma ne bileyim ysunshine'nın olsun Elvisin olsun denizin tunayın arsızın johny'nin kısacası wuserların yorumlarını okumak için giriyorum ama konu içinde senin yaptığın bu tür c/p konuyu o kadar şişiriyorki scrolldown yapa yapa sayfa geçe geçe sıkılıyor insan. Çoğu kişide ben gibi okumuyordur o konu içinde kim ne demiş. O yüzden o konuda senden biraz anlayış rica etsem ? Sonuçta sporx te merak etsem T.direktör ne demiş futbolcu ne bilemiş okurum ulaşamayacağımız şeyler değil ha olay ilginç olur tabiki eyvallah ama bütünlük adına ve forumu şişirmemek adına kendi adıma rica ederim yanlış anlamassanda sevinirim :) Hack konusundada deniz alexin hesabının hackleneceğinden bahsetmiş ;)

Durum
Yanıtlara kapalı.