Sniperss Hakkında

Durum
Yanıtlara kapalı.
ysunshine
Forum Ustası
Sniperss senin adına çok üzüldüm.
İyi niyetli insanların forumu yoktan yere sebeplerle terketmesine karşıyım.

Konu içinde konu açma olayı bence de yakışık almıyor. Ha denizkilic 'ın üslubu sert olduğundan alınmış olabilirsin fakat all4one söylediklerinde haklı.

denizkilic'ın hack işlerine baktığını da sanmıyorum. zira hacklese koşa koşa beni hacklerdi :D
bu tür sebepsiz hackler aciz insanların işidir.. IQ sorunu da yaşarlar tabi.

Sözün özü, forumu terketme kararını gözden geçir derim.. wardom alışkanlık yapar, kızgınken söylediğin bir sözün esiri olmana gerek yok, bu forum hepimizin.. Yeter ki iyi niyet bitmesin.

Balamir
Banned
Öncelikle şuan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.
kolay değil insanın güvendiği arkadaşlarından böyle hiç beklemediği şoklar yaşaması.Çok kötü oldum ve ani kararlar verdim o anki psikolojimle.
Ortada henüz kesin birşey yok bunu aydınlatmak adına buraya mesaj yazma gereği duydum.

Sayın denizkilic
size yazdığım özel mesajda siz ve balamir mailimi hacklediniz gibi kesinlik bildiren bir tabir kullanmadım.
Hatta ; Eğer ki siz ikiniz yaptıysanız yazıklar olsun diye cümle kullandım.
Buradaki konuda kesin siz yaptı gibi göstermişiniz.

Benim hakkımda yukarıda doğru veya yanlış şeyler yazılmış.
Birkaçına değinip mail olayına geçecegim.

Fazla içmiş demişsiniz
Ben hayatımda bir kere bile olsun İçki içmedim içmemde.

Yorumlarınızın çoğunda bana çocuk diye hitap etmişsiniz.
Çocuk diye hitap etmezseniz sevinirim.

Amacım böyle herkesin önünde birilerini ifşa etmek değildir.Öyle olsaydı özel mesaj yerine buraya konu açardım.
Başkasının ayıplarını veya hatalarını buraya dökmek bizlere yakışmaz.
Bana cevap hakkı doğduğu için yazıyorum bunları.
Sözü fazla uzatmadan mail olayına geçmek istiyorum.

Mailim 3 gün önce hacklenmiş ve ben bunu bugün öğrendim.
denizkilic ve balamir sizden neden şüphelendim.

Mailimi hacklendikten 1 gün sonra şu mesaj yazılmış.

http://www.wardom.org/showpost.php?p=4211648&postcount=90

Sizce bu bir tesadüf olabilir mi?

Malum daha önce de İmzamı izinsiz değiştirivermiştiniz.İmza olayı şaka olduğu için geçiştirdik.
Birde balamir bu işin ehli olduğundan şüphe ettim.

2.Şüphelendiğim nokta ise kullandığım mail sıklıkla kullandığım mail değildi.
Hiçbir foruma üyeliğim yoktu wardom dan başka.Tanınmayan bir maili kim gelip hacklesin.Hacklenen maile dokunulmamış bile öylece duruyor.Buda hackleyen kişinin iyi niyetli biri olduğunu gösteriyor.

Şunları da söylemek istiyorum
Elimde kesin bir delil yok ortada sadece ve sadece bir şüphe var.
Denizkilic ve Balamir sizlerin bu işte parmağınız varsa, Özür dilerseniz sizlere hakkımı helal edeceğim.Her kim hacklemişse ona hakkımı helal etmeyeceğim.

Eğer bu işte bizim hiç alakamız yok diyorsanız (İnşallah öyledir) sizlerden ÖZÜR dileyeceğim.

Yapmadığınıza inanmak istiyorum.:)
Alttaki mesajda beni çok üzmüştür.
http://www.wardom.org/showpost.php?p=4211894&postcount=25
Öncelikle konunu benimle alakası yok ben isteğe hack yapmıyorum deniz yada başka biriside gelip snipper'ın hesabını hackle demedi desene seni sevdiğimizden yine hacklemezdim beni tanımadıysanız o sizin ayıbınız ama benim dikkatimi çeken olay konuda kendisi ile alakası yokken ismi geçmezken dert yanan kendisini konuya müdahil eden insanlar var hayattı boyunca birşey olamamış insanların arkasından konuşan ve delikanlılıktan zerre kadar ders almamış insanlar neden bu konuya gelip yazıyorlar çözemedim ? birde hack olayından zerre anlamayan kafası çalışmayan insanlar zamanında şu maili hacklermisin diye arkamızda dolandığı zamanlarıda unutmasınlar :D onlar kim olduklarını unuta bilir ama biz her zaman hatırlatırız ;)

- Yönetici düzenlemesi: :
ysunshine
Forum Ustası
Öncelikle konunu benimle alakası yok ben isteğe hack yapmıyorum deniz yada başka biriside gelip snipper'ın hesabını hackle demedi desene seni sevdiğimizden yine hacklemezdim beni tanımadıysanız o sizin ayıbınız ama benim dikkatimi çeken olay konuda kendisi ile alakası yokken ismi geçmezken dert yanan kendisini konuya müdahil eden insanlar var hayattı boyunca birşey olamamış insanların arkasından konuşan ve delikanlılıktan zerre kadar ders almamış insanlar neden bu konuya gelip yazıyorlar çözemedim ? birde hack olayından zerre anlamayan kafası çalışmayan insanlar zamanında şu maili hacklermisin diye arkamızda dolandığı zamanlarıda unutmasınlar :D onlar kim olduklarını unuta bilir ama biz her zaman hatırlatırız ;)
Polemikten emekli olacam bırakmıyorsunuz ki.
Keşke editlemesen şu yazdıklarını. Her zaman demişimdir birşey söylüyorsan arkasında dur. Neyse alıştık zaten seni de böyle kabul ettik. Şu maili hackler misin diye götünde ne zaman dolaşmışız. Bilmeyenlere olayı anlatayım da kafalarda soru işareti kalmasın. Sen şu meşhur adet dönemine girmeden evvel (triplerinden önce) normal bir günde, Balamir yasinsahin@hotmail'i alsana bana dedim. Tek bir kere. (Götünden ayrılmıyormuş :D anlat anlat heyecanlı oluyor) Sen de tabi dedin aldın. Sonra ne oldu anlatsana? İlk defa adıma çalınan hesabı bir kere kullandıktan sonra gerçek sahibine acıyıp geri verdim şifresini. Zaten orada hack benim kafamda bitmişti.

Gelelim delikanlılığa. Sen de delikanlılıktan bahsediyorsun ya ne diyeyim. Daha geçen arkamızdan iki dallama diyorsun. Bugün götünden ayrılmadığımızı söyledin. Maşallah, seni sevenlerin güvenini boşa çıkarmadın.. Arkandan iş çevirdiğimi söyledin bunu ıspat için haber gönderiyoruz, tek bir görüşme yapayım Balamir'le diyorum benle yüzleşecek yüreğin bile yok, çünkü sana tek bir yanlışım olmadığı halde, seni her yerde savunmama yüceltmeme rağmen meşhur adet döneminde bizi de gömdüğün için güya görmezden geliyorsun. Ha, benim için Balamir olmuş olmamış farketmez ulen biz kimseye Eyvallah demedik ama sen bana iftira atıp "arkamdan iş çevirdi" deyip bu sözünün arkasında duramazsan ben orda devreye girerim. Ha bu forumda tek Allah'ın kulu benim delikanlılığıma tek bir kelime söylemez, tek Allah'ın kulu.

N3F3R
Forum Ustası
Sniperss kardeşim eğer haddime ise deniz'i tanırım, Balamir'ide tanırım onların böyle bişey yapacaklarını kesinlikle düşünmüyorum. İkisi'de delikanlı adamdır.

denizkilic
Forum Ustası
şimdi ilk başta bana attığın mesaj tam bi terbiyesizlik sniperss.
birinin günahını alıyorsan daha sonra da yaptığın hatadan dolayı özür dilemesini bilmelisin..
ayıptır utanmak gerek yazdıklarına , söylediklerine..

koca koca adamlar hiç işim gücüm yok senin mail adresini mi hackleyecem yada hackletecem.
Sen nasıl bir insansın da şu attığım postu bile ciddiye alıp burda hala yazı yazabiliyosun.
sniperss sen böle fotoğrafları paylaşıyosun ya :) balamir alexin Twitter hesabını hacklerse şaşırma :D
13 yaşındaki çocuk bile anlar şu postun şaka olduğunu.
biz seni sevdiğimizden şakalaşalım , seninle uğraşalım senin bize yaptığına bak.

bide gelmiş yazıklar olsun size falan diyorsun.
sonrada pişkin pişkin burda anlatıyorsun..
İnsan olan kişi ne yapardı biliyormusun ''ya denizkilic , balamir ben yaptığınız şakayı yanlış anlayıp sizi suçlamışım aceleyle kusura bakmayın '' derdi .
burda bizden küçük herkez bizim kardeşimizdir , bizde olurmu kardeşim kapattık konuyu ne özrü deyip bitiririz zaten.
peki sen ne yaptın hala sataşarak , laf sokarak post atıyorsun ..
Sana çocuk demeyim miş..
sen de bana yazıklar olsun deme o zaman , ?
ben masamda oturmuş herşeyden bihaberken böyle bi mesaj atacaksın
sonrada şunu yapma bunu yapma diyeceksin..
biz adamdan (çocuk değil) kusura bakmayın mesajı beklerken beyfendi bize giydirmiş bolca..

35 yaşında adamım insanların maillerini hacklemeklemi uğraşacam .

YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN RİCAMIZ BU KONU BİR SUÇLAMADIR.
BALAMİRİ BİLMEM PM BANA ATILDIĞI İÇİN BİR SUÇLAMADIR. SUÇLAMA KANITLANMIYORSA GEREKLİ CEZANIN VERİLMESİNİ İSTİYORUM!
her önüne gelen bize binbir türlü suçlama yapsın.

denizkilic
Forum Ustası
ysunshine sana gelince :)
ben seni severim için rahat olsun , seni balamire hacklettirmeyecem :D

(aman ciddiye alma hack konusunu şaka yapıyorum )

s3z3r
Forum Üstadı
Arkadaşlar, burası bir aile ortamı. Hepimiz birbirimizi uzun zamandır tanır biliriz.

Hatalar, yanlış anlaşılmalar olabilir, çok doğal. Bu konu gereğinden fazla uzadı.

Ağzınızdan çıkan tek bir kelime ile düşman edinebilmeniz mümkündür.

Gerçek dost kazanmak yıllar sürer. Zedelemeyin dostluğunuzu, arkadaşlığınızı veya hangisini kabul ediyorsanız.

Barışın bitsin gitsin. Size de bu yakışır.. :)

denizkilic
Forum Ustası
konuyu ben açtım şimdi de kilitlenmesini rica ediyorum..
Cezalandırma olayından vazgeçiyorum ,
sniperss'i allaha havale ediyorum.
balamir ile ysunshine'ın arası bozulmasın , bu yüzden konuyu kilitlersek sevinirim Kerim
tartışacak ortam bulamazlar en azından....

Durum
Yanıtlara kapalı.