Dr.Josef Mengele
Forum Kalfası
Beyler birisi bana açıklama yapsın ??
Saygılarımla
NOT video alıntıdır. Tüm sorumluluklar video sahibindedir
- Yönetici düzenlemesi: :
Beyler birisi bana açıklama yapsın ??
doğru söz yukarıdacübbelı ahmet hoca önce kendısının günahlarını araştırsın.hakıkı müslüman olan ahirete göç etmış olanın arkasından ilerı geri konuşmaz.varsa bır günahı ona Allah hesabını sorar.güya aklı sıra mılletın kafasını karıştıracak
bende şaşırdım sözlerine !!"Fakat Bu Prensipleri, Gökten indiği Sanılan Kitapların doğmalarıyla asla bir tutulmamalıdır"
"Biz ilhamlarımızı Gökten Ve Gaipten Değil , Doğrudan Doğruya hayattan almış Bulunuyoruz"
Yorumsuz..
Cübbelinin dediği doğru çünkü zamanında ne hocalar idam edildi.Günahda Sevapta Allah Katındadır Kimseyi İlgilendirmez.
Büyük İnsanları Sorgulamak Eger ki onlara da Bir şeyleri Borçluysak Bizlere Düşmez.
Yapmıştır Atamız Şayet Hatadır Şayet Dogrudur. Sonuçları Olumlu ki Biz bu topraklarda Yaşıyoruz.
SOnnn Noktaa... Teşekkürler.Bizim dinimiz en makul ve en doğal bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dinin doğal olması için akla, tekniğe, ilme ve mantığa uygun olması gerekir. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. İslamın sosyal hayatı içinde hiç kimsenin, bir özel sınıf halinde varlığını sürdürme hakkı yoktur. Kendilerinde böyle bir hak görenler dini kurallara uygun harekette bulunmuş olmazlar. Bizde ruhbanlık yoktur, hepimiz eşitiz ve dinimizin kurallarını eşit olarak öğrenmeye mecburuz"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK