şok oldum atatürkün bu sözleri gerçekmi beyler şoktayım

EnVeR
Forum Ustası
meclis konuşması ve medeni bilgiler kitabı doğru diye biliyorum.geri kalanını da izlemedim bilmiyorum ne var.

ama bu konu kapanır ben sana söyleyeyim.

T0tenkopf
Çırak
"Fakat Bu Prensipleri, Gökten indiği Sanılan Kitapların doğmalarıyla asla bir tutulmamalıdır"
"Biz ilhamlarımızı Gökten Ve Gaipten Değil , Doğrudan Doğruya hayattan almış Bulunuyoruz"
Yorumsuz..

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
yönetim videoyu kaldırırsa iyi olur...
hakaret dolu...
bu devirde montaj çok kolay.....

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ata'nın önderliğindeki Kurtuluş savaşımız olmasaydı

bu namussuzluğu yapanların hepsinin,

sünnet olabilmek için tek bir seçenekleri kalıyordu

Yahudiliğe geçmek..

jomily
Banned
cübbelı ahmet hoca önce kendısının günahlarını araştırsın.hakıkı müslüman olan ahirete göç etmış olanın arkasından ilerı geri konuşmaz.varsa bır günahı ona Allah hesabını sorar.güya aklı sıra mılletın kafasını karıştıracak

ykn67
Forum Kalfası
cübbelı ahmet hoca önce kendısının günahlarını araştırsın.hakıkı müslüman olan ahirete göç etmış olanın arkasından ilerı geri konuşmaz.varsa bır günahı ona Allah hesabını sorar.güya aklı sıra mılletın kafasını karıştıracak
doğru söz yukarıda
+
Konuyu açan arkadaş hitler aşığı sanırım onun yolundasın anlaşılan örnek alıyorsun
+
Atamız a laf eden adamlar kendilerine baksınlar şuan demokrasi olmasaydı belkide kelleleri uçmuştu yada zinadan taşlanmayı hakediyorlardı ilk olarak adm s*kine sahip çıksın.
+
Atam olmasaydı şuanki durumumuzu özetleyebilecek akp taraftarı arıyorum.
Bi konuşsunlarda ne kadar ileride olduğumuzu görebilelim.

P0lat
Forum Kalfası
Günahda Sevapta Allah Katındadır Kimseyi İlgilendirmez.
Büyük İnsanları Sorgulamak Eger ki onlara da Bir şeyleri Borçluysak Bizlere Düşmez.
Yapmıştır Atamız Şayet Hatadır Şayet Dogrudur. Sonuçları Olumlu ki Biz bu topraklarda Yaşıyoruz.

NoPainNoGain
Forum Ustası
Din ile siyaseti birbirine karıştırmamak lazım.
Siyaset ayrıdır , din ayrıdır.
Siz din ile siyaset yapmaya kalkarsanız işiniz yaş.

Orda cübbeli bamyalının da ne dediğini görüyoruz.

- Yönetici düzenlemesi: :
jomily
Banned
Bizim dinimiz en makul ve en doğal bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dinin doğal olması için akla, tekniğe, ilme ve mantığa uygun olması gerekir. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. … İslam’ın sosyal hayatı içinde hiç kimsenin, bir özel sınıf halinde varlığını sürdürme hakkı yoktur. Kendilerinde böyle bir hak görenler dini kurallara uygun harekette bulunmuş olmazlar. Bizde ruhbanlık yoktur, hepimiz eşitiz ve dinimizin kurallarını eşit olarak öğrenmeye mecburuz"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

OSMANLI TIM
Forum Kalfası
Günahda Sevapta Allah Katındadır Kimseyi İlgilendirmez.
Büyük İnsanları Sorgulamak Eger ki onlara da Bir şeyleri Borçluysak Bizlere Düşmez.
Yapmıştır Atamız Şayet Hatadır Şayet Dogrudur. Sonuçları Olumlu ki Biz bu topraklarda Yaşıyoruz.
Cübbelinin dediği doğru çünkü zamanında ne hocalar idam edildi.
Mehmet akif ersoy bile sürgüne yolladı :(

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bugün laik cumhuriyetin temellerini dinamitlemeye çalışan

dinciler

yobazlar

meczuplar

fethullahçılar

cümle cemaatçiler

......................

aynı düşünceye hizmet eden akp iktidarıyla birlikte taarruza geçtiler.

referandumda halkımız bunları ibra ederek bu taarruza güç verdiler.

bundan sonra her platformad bu tür küfürleri görecek, duyacaksınız..

ben, bu edilen küfürlerin tamamını bir yerlere aynın forward yapıyorum.

nereye, kimlere yaptığımı şu an için söylemiyorum

arif olan anlar ;)

P0lat
Forum Kalfası
Bizim dinimiz en makul ve en doğal bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dinin doğal olması için akla, tekniğe, ilme ve mantığa uygun olması gerekir. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. … İslam’ın sosyal hayatı içinde hiç kimsenin, bir özel sınıf halinde varlığını sürdürme hakkı yoktur. Kendilerinde böyle bir hak görenler dini kurallara uygun harekette bulunmuş olmazlar. Bizde ruhbanlık yoktur, hepimiz eşitiz ve dinimizin kurallarını eşit olarak öğrenmeye mecburuz"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
SOnnn Noktaa... Teşekkürler.