SORULARINIZ - SORUNLARINIZ.. Sorun söyleyelim - İsteyin verelim

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ciddiyet istiyorum ben. hesabım iki aydır banlı. mehmet beyefendi cevap vermiyor

hesabınız neden banlandı bilmiyorum

ban süresi nedir bilmiyorum

m3hm3t neden cevap vermez, onu hiç bilmiyorum.

bu konu bana iki beden bol gelir kusura bakma.

keşke elimde bilgi, imkan olsaydı da yardımcı olabilseydim.

şunu yaptım, bunu istedim, şu veya o sebepten banladı beni gibi yazacağınız kelimeler de size yardımcı olamaz.

Dolayısıyla, kendisine pm atın, cevap bekleyin derim...

iamclone
Çırak
hesabınız neden banlandı bilmiyorum

ban süresi nedir bilmiyorum

m3hm3t neden cevap vermez, onu hiç bilmiyorum.

bu konu bana iki beden bol gelir kusura bakma.

keşke elimde bilgi, imkan olsaydı da yardımcı olabilseydim.

şunu yaptım, bunu istedim, şu veya o sebepten banladı beni gibi yazacağınız kelimeler de size yardımcı olamaz.

Dolayısıyla, kendisine pm atın, cevap bekleyin derim...
banlanma süresi yok. şundan oldu bundan oldu bile diyemiyorum size, nedeni de belirtilmemiş.
bu hesaptan kimseye mesaj atamıyorum. yollanmıyor.
hesabım da şu belki hatırlarsınız. mehmet bey e ulaşabilsem kendim halledicem

kürşAT42
Banned
Hayatın SIRRI,

Selim SIRRI Tarcan'ın şu laflarında gizlidir.

Hayat, doğumla başlayan, ölümle biten bir okuldur. Orada herkes hem öğretmendir, hem öğrenci ;)

Şimdi sen bana hayatın sırrının öğretmen- öğrenci ilişkisinde gizli olduğunu mu söylüyorsun?:eek: Bu mudur hayatın sırrı?:confused:

Cevap vermez boşuna bekletme üyeleri:D Denedim daha önce asla cevap vermiyor...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
konu açmak için kaç tane post yazmak lazım .
diğer üyelere serbest

senin metatron'dan izin alman gerekli :tt2:

Şimdi sen bana hayatın sırrının öğretmen- öğrenci ilişkisinde gizli olduğunu mu söylüyorsun?:eek: Bu mudur hayatın sırrı?:confused:
hayatın sırrı öğretmen öğrenci ilişkisinde değil ama senin aklın ilişkiden başka birşeye basmadığından öyle algılamış olabilirsin ki; bu senin yalnızlık sorunun kürşatım güzel kuşum :D

Birgün Angıra'ya gelecek olursam ( ki; yakın bir gelecekte mutlaka geleceğim ) şu senin sorunlarını karşı karşıya oturarak çözümlemeye çalışalım diyorum.

hatta maia'yı da alalım, o bize servis yapsın, biz vuralım rakının dibine.

Bak gör, memleket meselelerini de, halimenin samanlıkta basılma sorunsalını da, süper trojen ile dizel warlogger arasındaki farkı da bir akşamda çözemleyiveririz ;)

Bu hafta, Denizli'ye giderek, Denizlinin horozları mı daha horoz, ben mi daha horozum, onu test edeceğim.

Üç vakte kadar Ankara'nın taşına bakmaya geleceğim, Gila sözüdür ;)

Lethe
Daimi Üye
Selamlar Gila Dedeciiim,
Sizinle ilk kez tanışıyoruz şuan soracağım ilk sorumla.
Sorum şudur; "O zaman nasılsın ?"

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Özelden sadece özel sorular sorun. Bunun dışındakileri buradan sorarsanız, aklımız yettiğince cevaplar, aklımızın yetmediği yerlerde başkalarının cevaplarını alır, hep birlikte bilgileniriz.

Arkadaş sormuş:

S.A. kardeşim merhaba ben antalyadan engin

rahatsız ediyorum kusura bakma ben wireless ve facebook hack ile ilgili yardım istiyecektim senden
bacjtracj 5 ile yapıyorum 1 tane kırdım ama tam net olmuyor wireless kırma işi ;

birde fb hack konusunda yardımcı olurmusun teşkkekür ederim. şimdiden kolay gelsin
Backtrack 5, wireless hack konusunda yeterli gibi görünmekle birlikte, artık daha iyisi var.

Bilgisayarınıza kuracağınız bir sanal pc üzerine yerleştireceğiniz kali linux eklentisi, size daha geniş imkanlar sunmakta.

Sanal pc kurmakla, kali linux indirip yerleştirmekle uğraşmam diyorsanız, backtrack 5 ile istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Facebook hack meselesine gelince.

Youtube da facebook hack ile ilgili bir çok yöntem bulabilirsiniz ancak, bu yöntemlerin tamamı işe yaramaz, eski yöntemlerdir.

Facebook, andavallılar tarafından yönetilmediği için yeni bulunan açıkları kısa sürede kapatmaktadır.

Kali linux eklentisinde mevcut olan HYDRA ile facebook ve/veya mail adresleri yakalama şansınız var gibi görünse de; Brute force yöntemi kullanmak zorundasınız ve bugün öyle değişken şifreler var ki; Bu şifreleri bulabilecek bir wordlist hazırlamanız gerekir ve bu wordlist bazen 3TB yer kaplamaktadır. Bu da, brute force ile şifre kırma yönteminin artık pek kolay olmadığını gösterir.

facebook üyeliği araklamanın en güzel ve en kolay yolu sosyal mühendisliktir.

En kolay diyorum ama, en kolayı ekmek yemek, onu bile kırk kere çiğnemeden yutamıyorsunuz.

Sosyal mühendislik yani, karşınızdaki insanı kandırabilmenin yollarını bulabilmelisiniz.

Eskiden kolaydı. Gizli soruyu tahmin ediyordunuz, şifre çantada keklik oluyordu.

Oysa şimdi, cep telefonundan doğrulama kodu isteniyor.

Bu durumda yapılacak şey şudur: Öncelikle sağlam, virüslere yakalanmayan bir keylogger edinmelisiniz.

Daha sonra işin sosyal mühendislik kısmı devreye giriyor.

Şifresini araklamayı düşündüğünüz şahısın zaaflarını bulmak, bilmek ve o zaaflar doğrultusunda bir fake üyelik ile arkadaşlığını sağlamalısınız.

Arkadaşlık edinmek te yetmez, güven vermelisiniz. Daha ilk üç beş konuşmada ( al sana bir video yolluyorum ) diyerek keylogger gönderirseniz, bunu kimse yemez.

Dediğim gibi, en kolayı ekmek yemek ama onu da iyice çiğnemeniz gerekiyor.

Farklı bir kimlikle arkadaşlık kurup, bir süre yazışmak suretiyle güven kazanıp keylogger gönderebilecek kıvama geldiğiniz zaman......

İşte o zaman tek atımlık barutunuz var.

Bir kez atarsınız. Hedefi vurdunuz, vurdunuz. Vuramadınız, karşı tarafın güvenini kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız.

Bu yüzden, şifre araklamak gibi eylemlerde yapacağınız hamlenin zamanlamasını çok iyi tespit etmek ve tek atışta vurmak zorundasınız.

Kolay gelsin.