SORULARINIZ - SORUNLARINIZ.. Sorun söyleyelim - İsteyin verelim

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Arkadaşlar bir şey sorucam, Wardom web sitesi ile ilgili eleştiri ve öneri sayfası var mı dır ???
Ahan da müşteri düşmüş :D

Burada sorulara moruğun tarzında cevaplar alınır ve bu cevaplardan hiç gocunulmaz, taze üye olarak bunu önden hatırlatayım ve sorunun cevabına geçeyim :cool:

Ön eleştiri ne demek?

Önden eleştiriyi, arkadan eleştiriyi anlarım da ön eleştiriyi anlamadım doğrusu.

Yani önden biraz eleştirecek suya sabuna dokunmayacak, sonra arkadan veryansın mı edeceksin, tam çözemedim

Burada ön veya arka eleştiri yoktur evlatçııım.

Burada bir sıkıntılar dertler yumuşaklar sertler köşesi var ki; O da bu köşe ( burada yumuşak ve sert, cevabın yumuşaklığı ve sertliğinden gelir, başka şey aklına getirmeyesin )

Bir de forumlarla ilgili bölüm var, Necdet KO adminimiz zaten KO muş yukarıya linkini

https://www.wardom.org/forums/oneri-ve-gorusleriniz.264/

Bunun dışında her türlü talebiniz için moruk moderatör burada. Bilgin olsun :cool:

Gerçek24
Hızlı Çırak
Aaamaaaaaan neyse vaz geçtim bir şey söylemekten. Benim değersiz düşüncemi ne yapcanızki. Ayrıca niye bu web sitenin geliştirilmesi için uğraşayım, sıkıldım by

Gerçek24
Hızlı Çırak
Tüh. Bir cevher kaybettik

Burası geyik bölümü. Sorularınıza cvp alacağınızı garanti ederiz ama beğeneceğiniz garantisi vermeyiz.

Bkz. İlk sayfa
Geyik meyik iyi bir şey, Gülümsemek te, içten kahkaha atmak ta güzel şey, çünkü tutsak ve ya köle olan birisi gülümseyemez, gülümseyemez anca sırıtır. Falan filan neyse, bu arada Account'tumu kapatamadım, onu da nasıl yapacağımı söyleyebilirseniz çok müteşekkir olurum :cool:

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vay anasını sayın seyirciler be..

11 Sene önce gündeme dahil ettiğimiz bu geyiklemenin bir benzerini yıllar sonra eşofmanlı şevket hoca sahneye koymaya başladı

Harcandık gittik buralarda netekim :p

Hmm bende sormak istiyorum;

İlişkiye girerken renkli lens taksak çocuğumuz renkli gözlü olur mu ?
Yıllar önce bunun deneyini kediler üstünde yaptılar. Hem de bu ülkede.

Kedinin bir gözüne farklı, diğer gözüne farklı lens takıp çiftleştirdiler ve ortaya bugün Van kedisi dediğimiz tür çıktı

Bilgisayarım pert olmasaydı detaylarını yazardım ama cepten bu kadar olabiliyor ;)

batucan05bb
Forum Kalfası
Kumaş anladığın kadar deriden de anlıyorsun ihtiyar.

Sahi kumaşçılık devam mı?
Dikkat et çinde endonezyada virüs var. hemi de hiv pozitif

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Kumaş anladığın kadar deriden de anlıyorsun ihtiyar.

Sahi kumaşçılık devam mı?
Dikkat et çinde endonezyada virüs var. hemi de hiv pozitif
Başka meslek bilmem. Kumaşçılık devam ama eskisi gibi değil hiç bir şey

Artık millet giyinmiyor, örtünüyor.

Örtünmek için de modayı takip etmek gerekmiyor

Çin ve Endonezya'ya gelince..

Ben gittiğim yıllarda İstanbul - Jakarta uçak bileti 850 usd ( yaklaşık 1150 tl ) gibiydi

Şimdilerde yine 850 usd ama, yaklaşık 5000 tl

Ülkece uçuyoruz ya, uçakla uçmaya gerek kalmadığı için artık o coğrafyalara gitmiyorum

Ne gözü yaşlı insanlar kaldı geride bir bilsen ;)

batucan05bb
Forum Kalfası
Dede şimdi aklıma geldi aliexpressde 200 liraya gelinlikler var alıp satsak mı tepedekiler kadar kanser eder miyiz milleti

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Dede şimdi aklıma geldi aliexpressde 200 liraya gelinlikler var alıp satsak mı tepedekiler kadar kanser eder miyiz milleti
Bu sayfanın kuralı, sorulan her soruyu cevaplamak.

Sen bu milletin öyle bez parçalarından kanser olabileceğini mi sanıyorsun?

Malum şahısın politikalarından kıçına alacak don parası bile olmamasına rağmen hülooğğğ naraları atarak dolaşan beyin hücreleri, kanseri değil elbiseden bulaştırmak, şırıngayla enjekte etsen de vitamine çevirir ;)