spam hakkında bilgisi olan?

sude sonmez
Çırak
Merhaba arkadaşlar bir süredir kendi kendime canlı yayınlar yapmaktayım facebook üzerinden. ilk yayınlarımda sıkıntı yaşamazken sürekli olarak diğer yayınlarım şiddet ve taciz içeriği barındırdığı gerekçesiyle falan kaldırılıyor ve spama düştüğümü sanıyorum. bunun hakkında mailler attım ama başka elimden bir şey gelmiyor. kendi kendime bazen çok fazla sayfalarda yayınımıda paylaşıyorum. bunun için ne gibi önlemler alabilirim spama düşmemek için bilginiz var mı? şimdiden teşekkürler...

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
Merhaba arkadaşlar bir süredir kendi kendime canlı yayınlar yapmaktayım facebook üzerinden. ilk yayınlarımda sıkıntı yaşamazken sürekli olarak diğer yayınlarım şiddet ve taciz içeriği barındırdığı gerekçesiyle falan kaldırılıyor ve spama düştüğümü sanıyorum. bunun hakkında mailler attım ama başka elimden bir şey gelmiyor. kendi kendime bazen çok fazla sayfalarda yayınımıda paylaşıyorum. bunun için ne gibi önlemler alabilirim spama düşmemek için bilginiz var mı? şimdiden teşekkürler...

Yaptığınız yayınların içeriği birilerinin hoşuna gitmemiştir ve sizi spam olarak şikayet etmişlerdir.buna alınacak önlem yok gibi.yaptığınız yayınlar kimilerince beğenebildiği gibi bir kesim tarafından da beğenilmeyebilir ve şikayet edilebilir de.
Yayınlarınızın içeriği nedir?

sude sonmez
Çırak
oldukça basit yayınlar aslında, tamamen spor, kişisel gelişim ve sadece olumlama hakkında. buna herhangi bir önlem alamam mı?