İlginiz için teşekkürler konuyu bir süre sabit tutacağım herkesin iyice anlaması için.
Bu konuyla ilgili şöyle basit örnek verebilirim;
Ben Fenerbahçeliyim, Vantura Modumuz da Fenerbahçeli..
Ben Beşiktaş'ın yenildiği bir maçtan sonra, özür dileyerek söylüyorum "Tüpçü başkanla bu iş olmaz" gibi bir mesaj yazmıştım..
Spor bölüm kurallarına uymadığım için;
Fenerbahçeli bir mod beni ban isteğe yollamış yine Fenerbahçeli bir s-mod 5 gün ban cezası vermişti..
Bu olay bana göre Wardom spor bölümü yönetiminin şeffaflığının göstergelerinden birisidir..
Ysunshine modumuza konu için teşekkür ediyorum..
Umarım spor bölümünde daha seviyeli ve düzgün konular ve yorumlar görürüz..
ben dediydim;
"beni yazın spor bölümüne yönetici olarak" diye de, kaale almamışlar demek ki
spor bölümünde tarafsızlık konusunda bana güvenebilirdiniz sayın üyeler
sakal bırakayım bari![]()
Sen bi erkek ol da gerçek hesabınla gel, ondan sonra istediğin soruları yanıtlarım.burada kendı şahsı düşüncelerını söylemışsın.ama altına wardom spor yönetımı dıye eklemışsın.sen kendı kendınle çelışıyorsun.wardom spor yönetımı sadece senden mı ıbaret? yoksa farklı farklı şekıllere gırıp wardomda yönetıcı olarak mı dolaşıyorsun?
jomily, sen avrupa_fatıhı gibi Trabzonsporlu kimliğini saklayacak, fakat tek bir postunda gerçek kimliğini belli edecek kadar düşük IQ'ya sahipsin..adam olanın karşısına adam gıbı çıkılır.burada durmaya zaten hıç nıyetım yok.çok umurumdasınız ya.yüzünüze tükürsek ,yağmur yağıyor dersınız
jomily, sen avrupa_fatıhı gibi Trabzonsporlu kimliğini saklayacak, fakat tek bir postunda gerçek kimliğini belli edecek kadar düşük IQ'ya sahipsin..
Sorunun, düşük IQ ile sınırlı değil. Kalitesiz ve kültürsüzsün. Bunları hakaret olarak düşünme, gerçekler acıdır.
wardom elit kişilerin forumudur. Zaten rezildin, şu son hareketinle iyice dağıttın. Yolun açık olsun.