Stajyer ehliyet

Boss+
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar,şu stajyer ehliyet ne zaman başlıyor tam olarak bilgisi olan var mı ? ona göre ehliyet kursuna yazılacağım :S

- Yönetici düzenlemesi: :
Lazetic
Forum Kalfası
bende alalı 1 sene olur arkdasımın babası surucu kursu mudur sanırım bu sene gelır dıyorlar cunku yasa ıslenmıyrmuymus nymıs cok uzadı fln dıyorlarmıs

PReSCoLD
Forum Ustası
Ablam şu an ehliyet kursuna gidiyor bu hafta içinde sınavları olacak
normal bi şekilde ehliyetini alacak
ama bu sınavdan sonra ehliyeti almak için 2 yıl stajyer olarak araba kullanman gerekecekmiş dedi
ne kadarı doğru bilmiyorum

sagacious
Genel Moderator
2003'te de vardı bu olay; 8 senedir erteleniyor. Temmuz'da başlayacak diye de bir söylentisi var.

LoqasYon
Çırak
sanırım bu sene sonu gırıcek baska bır forumda okumusdum yasa cıktımı cıkacakmıymıs nymıs bu sene ıyıce sylntıler cogaldı ama saglam bı kaynak yok :(

netr0n
Banned
1999 da aldım ehliyeti 2000'li yıllarda, böyle birşey attılar ortaya, 2011 oldu halâ işleme girmedi bu yasa.. Şey gibi düşünüyorum bunu, sürücü kursları'nın iş yapabilmesi için ortaya atılmış bir hikaye..

HappyTheory
Forum Kalfası
bende merak ediyorum acaba nezaman gircik 16 sında sınava girdim sonraki gircekler düşünsün bence daha iyi bilinçli sürücüler olıcak

Ropamul
Forum Kalfası
Böyle bir tasarı var ama hala işleme konulmuş değil, sürücü kurslarıda bunu çok iyi kullanıyor "stajer ehliyetten önceki son dönem" diyerekten çekiyorlar milleti :)

silenger111
Cool Çırak
bende 2009da aldım hala gelcek yalan faso fiso surucu kurslarinin para kazanmak için her dönem uydurduklari asparagas unutmayın öyle bir şey olsa televizyonlar gazete ortalığı yıkar kulaktan dolma bilgilere inanmayın