Steam nedir,yenilir mi

nemes1s
Forum Kalfası
Steam Nedir ?

Eskiden CS'nin yeni sürümlerini "setup.exe" ler halinde çekip kurardık.Artık bu kalktı...Steam'i çekiyoruz,steam CS dosyalarını çekiyor.

Steam Nerden Bulunur?

http://www.defaultgame.com adresinden temin edebilirsiniz.Ayrıca burası Türk ve Dünya CS Camiasını takip edebilmeniz için iyi bir portal.Dosya çekmek için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir

Steam Nasıl Kurulur?

Eveettt. 1.5 ve öncesi versiyonları orj. cdkeye ihtiyaç olmadan oynayabiliyorduk.CS 1.6 versiyonunu orj. cd-key olmadan bırakın oynamayı yükleyemessiniz bile.Steam'in CS kurulumu sırasında orj. cd-key isteyecektir.

Orj. CD-KEY olmadan oynayamıyacak mıyım?

http://www.avaturk.com/Avaturk/SepetimeEkle.aspx?ProductID=78&referer=57 bu adresten 16.5 YTL karşılığında orj. HL edinmeniz gerekiyor.

Herşeyin "hek"'i çıktı bunun da yok mu?

Ewt bununda var.Bundan başka bir yazıda bahsedeceğim. Ama bu kadar çok tutulan bir oyun için bir kerecik olsun orj. almanızı tavsiye ederim...

margorn
Cool Üye
Usta benim 2 sorum olucak internette güvenli olarak nasıl kredi kartı kullanabilrim webcard diye bişey vardı galiba one olaki
2. sorum ise ben win xp ye kuramadım half-life 1 i bu oyun ms-dos tabanlı çalışıyo açamazsınız gibisinden bişey söyledi nasıl kurabilirm oyunu saygılar.

nemes1s
Forum Kalfası
margorn demiş ki:
Usta benim 2 sorum olucak internette güvenli olarak nasıl kredi kartı kullanabilrim webcard diye bişey vardı galiba one olaki
2. sorum ise ben win xp ye kuramadım half-life 1 i bu oyun ms-dos tabanlı çalışıyo açamazsınız gibisinden bişey söyledi nasıl kurabilirm oyunu saygılar.
Birinci sorunu güvenlik bölümüne yazarsan daha kesin ve net bir cvp alırsın .

İkinci sorunun Cevabı diğer başlıkta verdim.

swain
Daimi Üye
web card için kredi lartını aldıgın bankaya gıderek ısteyebılırsın
web card nedır dersen eger: senın kredi kartından cekıyolar yıne ama internet ıcın tasarlanmıs
sana ıstedıgın lımıte sahıp yenı ve tek kullanımlık dandık bı kart verıyolar uzerınde yıne kredı kartı gıbı numara ve guvenlık numarası var senın kredı kartına baglı fakat ıstedıgın lımıt kadar para yuklu ve tek kullanımdan sonra işe yaramıyor
onlıne alısverısını yapıyosun mesela 20 mılyonluk bı sey aldın adamlar o 20 mılyonu cektıkten sorna baskasının elıne gecsede para etmez.numaralar da iptal oluyo o kartında zaten

- Yönetici düzenlemesi: :
exelance
Hızlı Çırak
Ben yeniyim
nasıl resim eklerim
forumlara nası mesaj yazabilirim
bunları istiyorummmm?

s1n
Daimi Üye
wala ben oynuom her türlü cs 1.6 yıda lag tan sıkıntım war
gavurlarla oynadığım için, onların bağlantısı tabi motor gibi ben yanlarında yawaş kalıom ve laga giriom ölüyoruz paso haliyle
pek oynamıorum yani

mIRC32
Çırak
nemesis Hocam Kusura bakma ama şu anda steamı kırmak için yapsan yapsan cc kasarsın :) bir ara steam açıkları falan wardı kabul. Ama Malesef Suan Pub birşey yok

q0k3r
Daimi Üye
türkçe serverler: cs1.mix.gen.tr
cs2.mix.gen.tr
yabancı serverler: bilmiorum:D
benim tüm bildiim bu kadar

Arixtra
Banned
Abİ Sen BaŞka Konuda Bahsecem DemİŞsİn Konu SÖylememİŞsİn Lİnk Yada Konu Verİrmİsn Cs1.6 Hack İÇİn

dizitv
Çırak
bende sifreler var ama veremem sizede CD kiralama yerine gidince orginal key calip kullanici adi alip yollucam ben kendiminkini eski 9€ 1.5 aldim öyle kullaniyorum

snap1123
Cool Çırak
bi ara clue steam wardı hala warsa internette bi arayın karşınıza çıkar ama biraz zahbetli steamın bütün oyunlarını çekebiliorsunuz fakat çok uzunsürüor cs source 3 4 gün falan sürüodu galiba

Alakalı Olabilecek Konular