Fena zarardayım :)
Ne0 Forum Kalfası 16 Kasım 2022 #22 numan1234 demiş ki: Fena zarardayım Hepsini görmek için tıklayın... Ben de girecektim ama.iyi ki girmemişim. Simdi de sen kafama girdin fiyatlar çok iyi görünüyor Davetiyen var mı
numan1234 demiş ki: Fena zarardayım Hepsini görmek için tıklayın... Ben de girecektim ama.iyi ki girmemişim. Simdi de sen kafama girdin fiyatlar çok iyi görünüyor Davetiyen var mı
hurma01 Cool Üye 18 Kasım 2022 #23 1 soldan almıştım ama 2 oldu şu an ama yine ama var solana düştü Hep zarar mı ya Ama sevdim ben oyunu zarar yok su an
1 soldan almıştım ama 2 oldu şu an ama yine ama var solana düştü Hep zarar mı ya Ama sevdim ben oyunu zarar yok su an
hurma01 Cool Üye 9 Aralık 2022 #25 burakerenkarasu demiş ki: Solana düşmüş fiyatlar nasıl? Hepsini görmek için tıklayın... Fiyatlar düşüktü sonra geri geldi. Gmt kullanıyor şu an oyun solanadan vazgeçtiler.
burakerenkarasu demiş ki: Solana düşmüş fiyatlar nasıl? Hepsini görmek için tıklayın... Fiyatlar düşüktü sonra geri geldi. Gmt kullanıyor şu an oyun solanadan vazgeçtiler.
burakerenkarasu Daimi Üye 22 Aralık 2022 #26 hurma01 demiş ki: Fiyatlar düşüktü sonra geri geldi. Gmt kullanıyor şu an oyun solanadan vazgeçtiler. Hepsini görmek için tıklayın... 2x GST etkinliği vardı girdim ben de. 30 günde roi oluyor şu anda
hurma01 demiş ki: Fiyatlar düşüktü sonra geri geldi. Gmt kullanıyor şu an oyun solanadan vazgeçtiler. Hepsini görmek için tıklayın... 2x GST etkinliği vardı girdim ben de. 30 günde roi oluyor şu anda
nurallahordu Forum Kalfası 12 Ocak 2023 #27 burakerenkarasu demiş ki: 2x GST etkinliği vardı girdim ben de. 30 günde roi oluyor şu anda Hepsini görmek için tıklayın... Aynen parası çıktı bundan sonrası bedava kazanç pasif gelir
burakerenkarasu demiş ki: 2x GST etkinliği vardı girdim ben de. 30 günde roi oluyor şu anda Hepsini görmek için tıklayın... Aynen parası çıktı bundan sonrası bedava kazanç pasif gelir
Ne0 Forum Kalfası 10 Şubat 2023 #31 Gmt düştü aslında gelirsem kazanır mıyım diyorum ama daha da düşer mi ki
hurma01 Cool Üye 2 Mart 2023 #32 Her şey düşüyor gmt yükselişte. Seviyorum ve roi oldu yani getirdiğim parayı aldım.