Şu wardomlu arkadaşı Otobüs Durağında gördüm tanıyan varmı

Furkan PARLAK
Banned

Bugün çevre yolu üzerindeki okmeydanı otobüs durağında gördüm ama çıkaramadım. Üzerinde Wardom.org Ownz You t-shirt'i vardı. Wardom istanbul buluşmasında görmüştüm bu arkadaşı. Tanıyan var mı? :D

- Yönetici düzenlemesi: :
ersan.
En Geyik Üye
Yok bu fotoğraf eski. istanbul buluşması konusundan aldım.

Heh şu space kek tarifi veren değil mi. :D
lan artiz sen buluşmada görmedimiydin onu :D

bak t-shirt burdada üstünde :)

ama sen buluşmaya geç geldin dimi o gitmişti ozaman

yanlız şu resimden uyuz olmaya başladım ha liberta leyla geliyor aklıma :)

Ya böyle bir "Wardom.Org : Bilginin adresi" diye bir t-shirt yaptırsak.Nicki kalıcı olanlar için t-shirt ın arkasına nicki yazdırsak nasıl olur :D?

...KemaLisT...
Forum Kalfası
Ya böyle bir "Wardom.Org : Bilginin adresi" diye bir t-shirt yaptırsak.Nicki kalıcı olanlar için t-shirt ın arkasına nicki yazdırsak nasıl olur :D?
iyi fikir olabilir ama wardom.org yerine Rebel's Wuser arkasınada wuserin nicki daha iyi olur wardom.org bir merak uyandırmaz insanlar görünce wuser ne diye wardomuda bulabilirler :) ama arkasına yazmakta pek şekil durmaz gibime geliyor dusunsene t-shirt in arkasına ...KemaLisT... yazının altında daha iyi duracaktır belki arkasına ay yıldız yaptırırız :) güzel fikir ama seninki kullanılması lazım

Furkan PARLAK
Banned
iyi fikir olabilir ama wardom.org yerine Rebel's Wuser arkasınada wuserin nicki daha iyi olur wardom.org bir merak uyandırmaz insanlar görünce wuser ne diye wardomuda bulabilirler :) ama arkasına yazmakta pek şekil durmaz gibime geliyor dusunsene t-shirt in arkasına ...KemaLisT... yazının altında daha iyi duracaktır belki arkasına ay yıldız yaptırırız :) güzel fikir ama seninki kullanılması lazım
Herkezin isimlerinin basılı olduğu t-shirt iyi fikir aslında. Ama biraz masraflı olur.