Subliminal Türkiye

T@M@Y
Forum Ustası
gayet güzel.
- banner daha iyi hale getirilebilir
- Müzik listesinde sanatçı ve şarkı ismi tam yazılabilir.
- favicon u değiştirmeniz iyi olur joomla gözüküyor.

:) ilk yorum yapana cd hediyeymiş :D

- Yönetici düzenlemesi: :
negligensal1
Daimi Üye
Sitede Sipariş Formuna bilgilerinizi ve Referans Kodunu girin.
Referans Kodu:308711 . Ertelemeyi Bırakın Telkin'ini istediginizide belirtin.
Arkadaşlar Size dönüş yapar.
Referans kodu bana ait.Ücretsiz Cd'yi gönderirler.

negligensal1
Daimi Üye
Ne ise yariyor bu gardas
Subliminal, Türkçe de bilinçaltı anlamına gelmektedir. Telkin ise olumlama mesajlarını nitelemektedir. Bilinçaltı Telkinleri ile değişim yönteminde teknolojinin ve ilerleyen psikoloji ve nero bilimin nimetlerinden yararlanarak, olumlama mesajları bireyin bilinçaltına, bilinç engeline veya direncine yakalanmadan doğrudan gönderilir. Bu şekilde bireyin arzu ettiği değişim bilinçaltından başlar… yani kökten değişim sağlanmış olur.

Subliminal Türkiye de Bu Hizmeti Sağlıyor.

T@M@Y
Forum Ustası
Arkadaşlar negligensal1 arkadaşımızın referansı ile bir adet sipariş verdim.
deneyip yorumlarımı buraya yazacağım ve kendilerine bildireceğim :). teşekkürler.

ozan_ronal
Forum Kalfası
bu mesajların bir çoğu internette mevcut ama içine kötü içerikli mesajlarda koyanlar var bu yüzden çok tehlikeli bir program'kullanıcılar bu müzikleri tek başına dinlemesi ve aynı evin içinde
bir kişi daha bulunması gerekmekte bir baktınız kendinizi öldürmeye kalkışıyorsunuz.

negligensal1
Daimi Üye
bu mesajların bir çoğu internette mevcut ama içine kötü içerikli mesajlarda koyanlar var bu yüzden çok tehlikeli bir program'kullanıcılar bu müzikleri tek başına dinlemesi ve aynı evin içinde
bir kişi daha bulunması gerekmekte bir baktınız kendinizi öldürmeye kalkışıyorsunuz.
Telkinler Güvenlidir.Hiçkimse Telkinlere Olumsuz Birşey Eklemeye Cesaret edemez.Piyasada Bulunan Ses Programları Sayesinde Telkinleri Müzikten Ayrıştırabilirsiniz.Subliminal Türkiye Kullanıcıya Telkin Metinlerini de Sunmaktadır.Yani ne dinlediginizi bileceksiniz.İkinci Sorunuz ise tek başına dinlenmesi.Subliminal Türkiyede bu Yüzden Telkinler Kişiye Özel Hazırlanır.Yani Telkinde Sizin İsminiz Geçer ve Olumlamalar Sadece Size Özeldir.

Kafanızda Soru İşareti Kalmaması İçin Tüm Sorularınızı Cevaplamaya Hazırım.

T@M@Y
Forum Ustası
bu kadar çabuk etki edermi bilmiyorum ama ertelemeyi bırak Subliminal i dinliyorum 2 gündür ara ara. aklımdaki işleri sıra sıra yapıyorum :D devamı gelirse bu üretkenliğimin ciddi anlamda etkisi olduğunu söyleyebilirim.