Suskunluğumu bozmak istiyorum

mavicocuk
Banned
arkadaşın profiline baktım da :Dpostlarını inceledim:D her şeyi wardomdan bekliyor:Dolmaz ama kanka birazda kendin çabala:D

dartanyan17
Hızlı Çırak
yav arkadaşlar dalga geçilcekse kapansın konu biliyorsanız bi yer söyleyin bilmiyorsanız uzatmanın alemi yok. belkide benim kadar kadınalrla birlikte olmamışsınızdır. istanbul hiç bilmediğim yer. o yüzden açtım bu başlığı ben

J3ay_X
Banned
yav arkadaşlar dalga geçilcekse kapansın konu biliyorsanız bi yer söyleyin bilmiyorsanız uzatmanın alemi yok. belkide benim kadar kadınalrla birlikte olmamışsınızdır. istanbul hiç bilmediğim yer. o yüzden açtım bu başlığı ben
haklısın ben genelde kızlarla birlikde oldum zaten :p:D

dur bekle tarky geliyo sana o yardımcı olacak ;):D

ben msnden söledim waleq :)

rogerlococo
Banned
bi arkadaş vardı forumda.çekik gözlüler felan takılıyormuş.resimlerini felan görmüştüm..sanırım sen denk gelmedin.yarın felan görür postunu, yakın alakadar olur senle.o konularda yardımsever olduğunu duymuştum:p

dartanyan17
Hızlı Çırak
Dostum eğer anadolu yakasına geçersen bostancı'da saat 12 den sonra bir sürü bayan bulman mümkün.

Arabada 50, evde ise 120 milyon. Eğer manuel hizmet istersen oda 60 milyon.

Eğer avrupa yakası dersen.

Taksime çık orada sarıkız caddesi var orda her yerde bayan bulman mümkün.

70 ytl'ye işini halledersin.

70 Ytl çok dersen karaköy'e in orada genel evler var ucuzdur.

Ama param var iyi bir hizmet istiyorum dersen bana PM at sana 1,2 numara vereyim.
eyvallah ya işte budur çok sağol dostum özelinide çalayım ben şimdi senin :D

mavicocuk
Banned

Makaveli nikli arkadaşa özelden pm at o sana yardımcı olur..
kardeş waleq inanma sen bana inan:D

CЧßзЯDµcK'a pm ulaş bak ne diyor sen karaköyü biliyormusun diyor bana;) ben bilmiyorum ama o avucucn içi gibi biliyormuş az önce bana pmden gönderdi sen gel yardımcı olurum dedi sanada yardımcı olur ben dedim ona:D aynen dediğimi yap ok:D

pesimist
Misafir Üye
Bu işleri bırakalı baya oldu ama bak bu lafına alındım şimdi.

Sen paranı cebinde tut in taksime bir ghetto bir Sahra veya NoName e git.

1,2 kıza içki ısmarla ondan sonra otele 30 ytl verirsin o kadar.
Ben bi kere yanlışlıkla girmiştim sahraya lanet olsun. orası gay club.. oradakiler kız değil travesti. içkiyi fazla kaçırınca kız sandın galiba :)

mavicocuk
Banned
Bu işleri bırakalı baya oldu ama bak bu lafına alındım şimdi.

Sen paranı cebinde tut in taksime bir ghetto bir Sahra veya NoName e git.

1,2 kıza içki ısmarla ondan sonra otele 30 ytl verirsin o kadar.

Ben bi kere yanlışlıkla girmiştim sahraya lanet olsun. orası gay club.. oradakiler kız değil travesti. içkiyi fazla kaçırınca kız sandın galiba :)
abooooo one makaleli ne diyorlar doğrumu bu ???waleq senden onay bekliyoruz:D

mavicocuk
Banned