J3ay_X
Banned
en son ne zaman gittin diyo mektebealanyadaydım ben
en son ne zaman gittin diyo mektebealanyadaydım ben
Makaveli nikli arkadaşa özelden pm at o sana yardımcı olur..yav arkadaşlar dalga geçilcekse kapansın konu biliyorsanız bi yer söyleyin bilmiyorsanız uzatmanın alemi yok. belkide benim kadar kadınalrla birlikte olmamışsınızdır. istanbul hiç bilmediğim yer. o yüzden açtım bu başlığı ben
haklısın ben genelde kızlarla birlikde oldum zatenyav arkadaşlar dalga geçilcekse kapansın konu biliyorsanız bi yer söyleyin bilmiyorsanız uzatmanın alemi yok. belkide benim kadar kadınalrla birlikte olmamışsınızdır. istanbul hiç bilmediğim yer. o yüzden açtım bu başlığı ben
PuhaaaaMakaveli nikli arkadaşa özelden pm at o sana yardımcı olur..
eyvallah ya işte budur çok sağol dostum özelinide çalayım ben şimdi seninDostum eğer anadolu yakasına geçersen bostancı'da saat 12 den sonra bir sürü bayan bulman mümkün.
Arabada 50, evde ise 120 milyon. Eğer manuel hizmet istersen oda 60 milyon.
Eğer avrupa yakası dersen.
Taksime çık orada sarıkız caddesi var orda her yerde bayan bulman mümkün.
70 ytl'ye işini halledersin.
70 Ytl çok dersen karaköy'e in orada genel evler var ucuzdur.
Ama param var iyi bir hizmet istiyorum dersen bana PM at sana 1,2 numara vereyim.
yav arkadaşlar dalga geçilcekse kapansın konu biliyorsanız bi yer söyleyin bilmiyorsanız uzatmanın alemi yok. belkide benim kadar kadınalrla birlikte olmamışsınızdır. istanbul hiç bilmediğim yer. o yüzden açtım bu başlığı ben
kardeş waleq inanma sen bana inanMakaveli nikli arkadaşa özelden pm at o sana yardımcı olur..
Ben bi kere yanlışlıkla girmiştim sahraya lanet olsun. orası gay club.. oradakiler kız değil travesti. içkiyi fazla kaçırınca kız sandın galibaBu işleri bırakalı baya oldu ama bak bu lafına alındım şimdi.
Sen paranı cebinde tut in taksime bir ghetto bir Sahra veya NoName e git.
1,2 kıza içki ısmarla ondan sonra otele 30 ytl verirsin o kadar.
nıhaahahahahaa öldüm resmen gülmektenBen bi kere yanlışlıkla girmiştim sahraya lanet olsun. orası gay club.. oradakiler kız değil travesti. içkiyi fazla kaçırınca kız sandın galiba
Bu işleri bırakalı baya oldu ama bak bu lafına alındım şimdi.
Sen paranı cebinde tut in taksime bir ghetto bir Sahra veya NoName e git.
1,2 kıza içki ısmarla ondan sonra otele 30 ytl verirsin o kadar.
abooooo one makaleli ne diyorlar doğrumu bu ???waleq senden onay bekliyoruzBen bi kere yanlışlıkla girmiştim sahraya lanet olsun. orası gay club.. oradakiler kız değil travesti. içkiyi fazla kaçırınca kız sandın galiba
sahranın alayı gay travesti. hemen altında da dejavu var. ikisi aynı sokakta. gay club. orada bir tane kız bulamazsın. arkadaşı yanlış yola yönlendiriyorsun :dSahra ve No Name UniSex bir eğlence klübü.
Genelde her gece klübünde travesti ve gay'ler vardır.
Sahra ve No Name UniSex bir eğlence klübü.
Genelde her gece klübünde travesti ve gay'ler vardır.
sahranın alayı gay travesti. hemen altında da dejavu var. ikisi aynı sokakta. gay club. orada bir tane kız bulamazsın. arkadaşı yanlış yola yönlendiriyorsun :d
Sahranın sahibi çok yakın bir abim ve dayımın çok yakın bir arkadaşı.sahranın alayı gay travesti. hemen altında da dejavu var. ikisi aynı sokakta. gay club. orada bir tane kız bulamazsın. arkadaşı yanlış yola yönlendiriyorsun :d