Suskunluğumu bozmak istiyorum

pesimist
Misafir Üye
len oraları nereden biliyorsunuz vallahi şimdi ikinizden şüpelenmeye başladım:D:D
üstte de yazdım ya.. yanlışlıkla bilmeden girdim. lanet olsun diye..
yanlış anlamasın kimse. ben daha bişey yazmayayım bu konuyla ilgili. amacım aranızdan birileri merak edip damlar oralara hayalleri suya düşmesin :D
edit:
makavelli 100'ler ce kızdan bahsediyorsun. hic bisey bilmiyorsanız açın google bakın sahra nasıl bir club kimlerin mekanı..
ha.. belki rastlarsınız kıza o da nasıl olur eşcinsellerin mekanını merak eden üç beş kız girip bakınır etrafına siz de o an rastlarsınız içeride. bu kadar.. başka türlüsü olamaz..

- Yönetici düzenlemesi: :
*
Banned
yanlış anlamasın kimse. ben daha bişey yazmayayım bu konuyla ilgili. amacım aranızdan birileri merak edip damlar oralara hayalleri suya düşmesin :D
edit:
makavelli 100'ler ce kızdan bahsediyorsun. hic bisey bilmiyorsanız açın google bakın sahra nasıl bir club kimlerin mekanı..
ha.. belki rastlarsınız kıza o da nasıl olur eşcinsellerin mekanını merak eden üç beş kız girip bakınır etrafına siz de o an rastlarsınız içeride. bu kadar.. başka türlüsü olamaz..
VaLLa ben demiyorum googLe amcam diyor :D

Makaveli
Forum Ustası
edit:
Gay ve Travesti dediklerin sadece oralardamı var sanıyorsun.

Bakırkoy, Bostancı, Etiler ....

Genel olarak bir çok gece klübünde bunlar mevcuttur.

Google amcada arattığında Gay ve Travesti yazmasının sebebi nedir biliyormusun.

İstanbula tatile gelen Gay ve Travestileri çekmek için.

Bunun münakaşasını yapmayacağım Ghetto Riddim nereye gidersen git her yerde aynıdır.

Bu Maslak Vanue içinde geçerlidir.