Yardım sever
Banned
Bu keyloger Şifrelerinizin ve kişisel bilgilerinizin çalınması amacı ile kullanılıyor.
Şimdi diyeceksiniz sistemde birçok svchost.exe çalışıyor bunun keyloger olduğunu nasıl anlayacağız.
Örneğin; Oturum açma adınız xxx ise svchost.exe nin karşısında yani kullanıcı adı kısmında xxx yazıyorsa pc nize keyloger bulaşmış demektir.
CTRL+ALT+DEL Tuşlarına basarak görev yöneticisini açın işlemler menusunden kontrol edin.
Xp ile vista için Tesbitini ve Temizleme yöntemini aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz detaylı bir şekilde anlatılmıştır videolu anlatımda mevcuttur.
http://mesaj.pclabs.com.tr/2734/svchostexe-dikkat/
Şimdi diyeceksiniz sistemde birçok svchost.exe çalışıyor bunun keyloger olduğunu nasıl anlayacağız.
Örneğin; Oturum açma adınız xxx ise svchost.exe nin karşısında yani kullanıcı adı kısmında xxx yazıyorsa pc nize keyloger bulaşmış demektir.
CTRL+ALT+DEL Tuşlarına basarak görev yöneticisini açın işlemler menusunden kontrol edin.
Xp ile vista için Tesbitini ve Temizleme yöntemini aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz detaylı bir şekilde anlatılmıştır videolu anlatımda mevcuttur.
http://mesaj.pclabs.com.tr/2734/svchostexe-dikkat/
Bence fazla kendini kasma milletide kandırmaYardım sever , o keylogerın tam kaldırılması orda mevcut degıl
onu yapan adam oyle bı yapmıs kı baya ugrastırıyor
1st de konu mevcut sen gel 1st uye ol kendı actıgın konuya gulmez ısen adımı degıstırırım
Konunun komıklıgı baska yerde hocam snn konunda degıl
koxp indirdim banada bulaştı ve fark edip bahsedildiği gibi temizledim yani sakata gelmedim temizleme yonteminde problem yok.
Tavsiyem güvenmediğiniz koxp leride indirmeyin.
Özetle ordaki 4 dosya olmadan hiç bi işe yaramaz keyloger videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
Uyarı için teşekkürler görev olarak düzelttimArkadaşım o keyloggeru bu sitenin admini yaptı ve yakalanmıyor anladınmı sorun bu.Sadece görev yönetisinde görünmeyebilir ama demekki hala çalışıyo senin milletten duyduğun bilgileri ilk o çıkartıyo.
Ve imzandaki şey o kadar saçma olmuşki hatta ve hatta görec yöneticisi değil görev yöneticisi.
Özet olarak o keylogger bu sitede üretiliyor 1 st class denilen yer ora istersen sende gel
Ayrıca diyorumki isterse bu keylogu yapan abimiz isterse svchost.exe olarak göstermez başka isimlerle kullanır veya orda gözükmez.Burdanda anlıyoruzki antivirüs programlarına güvenmiceksin kaspersky bile tanımıyor virustotalda tarama yaptıgında 0/42 oluyo.
Tamam daha yazmayın bu konuyo gerekli cevap yazıldı anlamadıysan pm at bana açıkliyim.
Keyloger yakalanmadığı için bulaşıyor bu doğru ben koxp indirdiğimde anti virus yazılımım yakalamadı ve bulaştı.
Ama artık kurtuldum yanı temizleme yontemınde problem yok rahat olun.
Tekrar aktif olmadığıda videoda gösterilmiş.
Yardım sever;
Öncelikle yardımın için teşekkürler .
ßahsettiğin keylogger hafife alınabilecek piyasa malı bir program değildir.
1stClass 'a özel bir keyloggerdir ve çok can yaktığı için yavaş yavaş açığa çıkartılmaya çalışıyor.
bak bu programı yapan adamın sana bir mesajı var;
Keyloggerı gizlemek, saklamak, fazlasıyla yaparız ancak herşeyin bir ayarı olması gerekiyor.
--------------------------------
fazla kasmayın isterseniz, kendi iyiliğiniz için
Hocam ben okadarını anlamam mevcut yontem ile bulaşan keyloger temizleniyormu evet ben ona bakrım bana bulaştı temizledim.
No problem
- Yönetici düzenlemesi: :