Symbian Sorun ve Çözümleri

DarisTaN
Forum Ustası
  • Sorunlarınızı sadece symbian sorun ve çözümleri başlığına yazınız.
  • Program isteklerinizi bu başlık altında yapınız.
  • Yardımcı olan kişiye ikinci bir cevap yazma yerine PM yoluyla sorununuzu bildiriniz bu şekilde herkese karşılık verebilmek için mesaj fazlalığı olmaz.
  • Telefonum bozuldu vs gibi mesajları bu başlık altında yayınlayınız.
  • Kurallara uyalım uymayanları uyaralım
  • iyi forumlar.

- Yönetici düzenlemesi: :
King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
@Daristan hocam benim sorunum pc suite ile ilgili şimdi pc bağlantı kablosu ile telefonu bağladığımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum;

Bu sorun nedir hiç bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim "Telefonu bağlamak için buraya tıklayın" yazan yere tıkladığımda bu hatayı alıyorum ama diğer fonksiyonlarda sorun yok bluetooth çalışıyor?

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
Arkadaşlar kendi soruma kendim cewap buldum:D

Şimdi çözüm şöyle ilk önce cepten bluetooth'u açıyoruz sonra pcden pc suiteyi exeden başlatıyoruz ve pc ara bağlantı kablosunu takıyoruz ve pc cebi görüyor artık seçim size kalmış ister bluetoothdan ister kızılötesinden istersenizde bağlantı kablosunda işlem yaparsınız;)

uluvardar.
Forum Ustası
nokia e50 kullanıyorum, pc suiti kurdum ve güncelleştirdim, güncelleştirme sırasında telefonuma 2 adet program kurmam ve adımları evet diyerek geçmem istendi. yaptım aynen. bağlantı kablosu ile bağlıydım ve adres defterimi düzenlemek istedim, 5 tanesini değiştirdim adreslerimin sonra bağlantı yok diye uyarı çıktı, baktım telefon kapanmış. açılmadı bir daha. 1.5 aylık telefon ?? nokia baisine gittim ve teslim ettim, 14 iş günü sonra yenisi ile değiştirilmiş olarak geri geldi. o sürede telefon kullanamadım adres defteri kayboldu, yedeği bilgisayarda olmasına karşı pc suit e güvenip yedekleri geri yüklemedim. nokia dan da aradılar konuştuk ama sorunun ne olduğu hakkında bilgi vermediler. şimdi telefonu sadece telefon olarak kullanıyorum benim için e50 olması bir avantaj değil. (sadece paylaşmak istedim.)

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
nokia e50 kullanıyorum, pc suiti kurdum ve güncelleştirdim, güncelleştirme sırasında telefonuma 2 adet program kurmam ve adımları evet diyerek geçmem istendi. yaptım aynen. bağlantı kablosu ile bağlıydım ve adres defterimi düzenlemek istedim, 5 tanesini değiştirdim adreslerimin sonra bağlantı yok diye uyarı çıktı, baktım telefon kapanmış. açılmadı bir daha. 1.5 aylık telefon ?? nokia baisine gittim ve teslim ettim, 14 iş günü sonra yenisi ile değiştirilmiş olarak geri geldi. o sürede telefon kullanamadım adres defteri kayboldu, yedeği bilgisayarda olmasına karşı pc suit e güvenip yedekleri geri yüklemedim. nokia dan da aradılar konuştuk ama sorunun ne olduğu hakkında bilgi vermediler. şimdi telefonu sadece telefon olarak kullanıyorum benim için e50 olması bir avantaj değil. (sadece paylaşmak istedim.)
arkadaşım bildiğim kadarıyla E 50 serisi telefonlarda sorunlar bitmek bilmiyormuş.benden sana tavsiye en kısa zamanda herhangi bir N serisi telefona geçmen olacaktır.

paşabahçem
Çırak
kullandığım telim n73 geçenlerde bulututla pc den telefona tema gönderip yükledim pek bir sorun olmadı ve bu yüklediğim temalar uygulama yöneticisinden gözüküyordu oradan silebiliyordum bir de pc den direkt yüklediğim temalar var onlar uygulama yöneticisinden gözukmuyordu bende dosya yöneticisini kullanarak sistemden (E/private/10207114/import) sildim sorun şu bu sistemden sildiğim temaları geri yükleyemiyorum yüklüyor gibi oluyor sona kadar gelip yüklenemiyor diyor bu sorunu nasıl hal edebilirim yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkurlerimi arz ederim

conanait
Daimi Üye
[soru] symbian ile güvenli olmayan ağlara nasıl bağlanacağım?

iyi günler,
şöyle bir sorunla karşılaştım, symbian samsung i550w cep telefonundan açık bir ağa bağlanmak istedim ve bir türlü bağlanmadı. daha sonra win xp ile bağlandım, xp ile bağlanırken "güvenli olmayan bir ağa bağlanıyorsunuz, devam edilsin mi" şeklinde bir soru çıktı, evet dedim ve bağlandım. sanırım cepte de bir ayarlama yapmak gerekiyor ama nasıl olacak bilemedim. şunu da belirteyim şifre isteyen ağlara sorunsuzca bağlanıyor, şifresiz ağlara da bağlanmıştım ama bu sorunu çözemedim.
yardımcı olursanız sevinirim.
tşk.

AssassiN*
Forum Ustası
N95 Flaş Sorunu LÜTFEN BAKIN!!

B:confused:en fotoğraf çekerken flaş patlamıyor neden acaba??videoda kırmızı ışık var ama fotoğrafta flaşı otomatik seçtim sonra açık seçtim hala flaş patlamıyor kırmızı gözü seçtiğimde bile kırmızı ışık yanmıyor yanlızca kapalı diyorum o zaman kırmızı ışık yanıyor ama hala flaş patlamıyor neden acaba versiyonum 35.0.002 en güncel versiyon???:confused:

\Emix
Forum Ustası
flash led'i yanmış olabilir dostum garantisi devam ediyorsa garantiye göndermeni tavsiye ederim.

captainlami
Forum Ustası
Bir sorum olacaktı.

Şimdi mevcut telefonumuzun versiyonunu yükselttiğimizde bu versiyon bildiğim kadarıyla telefonun Z sürücüsüne yükleniyor -buraya kadar yazdıklarımın doğru olduğunu düşünerek devam ediyorum:)- Atıyorum 1.0 dan 1.1 e yükseltiyorum versiyonunu daha sonra telefona format attığımda telefonun versiyonu 1.0 mı kalır yoksa 1.1 devam mı ederim ? 1.0 kalacaksa her formattan sonra vesiyon mu yenilemem lazım ?

Herkese iyi akşamlar.

gelincik94
Hızlı Çırak
ya beyler ben 5800 xpresmusic kullanıyorum menüde gezerken arada kendiliğinden kapanıp açılıyor nedeni ne olabilir veya çözümü varmıdır yardım için şimdiden teşekkürler