m3hm3t 2-3 yıl öncede wardı bu t-shirt muhabbeti ) hala bi giyemedik
diger sitelerin userları giyiyo ama
neyse deisik bisi olsun böle wardom markalı takım elbise filan ekzantirik olur hem
m3hm3t 2-3 yıl öncede wardı bu t-shirt muhabbeti ) hala bi giyemedik
diger sitelerin userları giyiyo ama
neyse deisik bisi olsun böle wardom markalı takım elbise filan ekzantirik olur hem
yein ediyorum bu başlığı daha önce görmedim ama bir arkdaşımla konuşuyordum benim bir t-shirt üm var HackinG yazan aklıma geldi cidden güzel bir t-shirt yapsak wardomun logosundan oluşan cidden ya ne kadar olacak kine. m3hm3t e söylesek bişiler yapsak hea tarık
bunlar ne ya baya guzel olmus
t-shirt e yapılacak bı tasarım lagzım
eger oyle bı baskı yapmayı dusunuyosanız sıyah uzerıne elimden geldıgınce bı kac tasarım yapıyım m3hm3t karar versın
fazla pahalı degıl herhalde bu baskılar
tarık su an dakı logo mu olsun yok sa kafama gore takılıyım mı ?
bunlar ne ya baya guzel olmus
eger oyle bı baskı yapmayı dusunuyosanız sıyah uzerıne elimden geldıgınce bı kac tasarım yapıyım m3hm3t karar versın
tarık su an dakı logo mu olsun yok sa kafama gore takılıyım mı ?
Nofearları tek gecerim wardom yapılacaksa warfear filan tarzı bisey olsun ehuhe biraz nofear stilleri ornek alınsın bence cok asiler ve wardomun formatına uygun.
"bunlar ne ya baya guzel olmus
tarık su an dakı logo mu olsun yok sa kafama gore takılıyım mı ?"
düşünsenize m3hm3t'ten bu yazın Wardom modası yazın en güzel renkleri ile userlerinin üzerindeki wardom logolu felam aslınad bir kaç mankenin evide postayla gödnersek harika olur. ne olduğunu anlamazla ama varya Wardom'un yaz kreasyonu bu yılın moda renkleri siyah üzeri wardom grisi