göz var nizam var dimi :D
Vicarious Forum Ustası 22 Ekim 2010 #22 Cem yılmazın esprisi geldi aklıma İstanbul'un silüetine bakıyor bazısı Yahya Kemal oluyo o silüet onda öyle bir his uyandırıyo.. Bazısı bakıo aynı silüete diyo ki İstanbul sen mi büyüksün beni mi ................ diyo
Cem yılmazın esprisi geldi aklıma İstanbul'un silüetine bakıyor bazısı Yahya Kemal oluyo o silüet onda öyle bir his uyandırıyo.. Bazısı bakıo aynı silüete diyo ki İstanbul sen mi büyüksün beni mi ................ diyo
Vicarious Forum Ustası 22 Ekim 2010 #25 Evet aynı tablo değil.. Bende fark ettim. Başka bir tablodan alıntı yapılmış. 2. tabloyu yapan ressamın sapıklığı belli
Evet aynı tablo değil.. Bende fark ettim. Başka bir tablodan alıntı yapılmış. 2. tabloyu yapan ressamın sapıklığı belli
lodos2005 Cool Çırak 23 Ekim 2010 #28 son 3 resim farklı tablodan alınmış... Sondan 4.üncü ve ve sonda 3.cü resimelri karşılaştırın farklı tablo oldugu ortaya cıkar bu duruma bizim köyde "bu kadar kişi anlamadımı la?" diyoruz.
son 3 resim farklı tablodan alınmış... Sondan 4.üncü ve ve sonda 3.cü resimelri karşılaştırın farklı tablo oldugu ortaya cıkar bu duruma bizim köyde "bu kadar kişi anlamadımı la?" diyoruz.