Tam 69 $ Değerinde intro,Wardoma özel ücretsiz

MerciLesS*
Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar site sahibi olanlar genellikle giriş sayfalarında bir intro yu kesinlikle ister free olanlar pek güzel olmasada paralı olan intro lar gerçekten güzeldir.Şimdi sizlere tam 69 $ değerindeki ücretli introyu wardoma özel free olarak yayınlıcam,fakat genellikle konuyu okuyup linktekini indirip yorum atmıyan arkadaşlar olduğu için sadece konuya yorum yazan üyelere download linki gönderilcektir..
Dosya içerisinde FLA/SWF dosyası mevcuttur istediğiniz gibi editliyebilirsiniz.
BURADAN İNTROYA BAKABILIRSINIZ TIKLAYIN

TrEm827
Daimi Üye
Yanlış anlama ama bu templatemonster introsu ve google den aratınca bulabileceğiniz birşey bence direk indirme linkini ver konu mesaj yığını olmasın.

Principal
Cool Üye
Kardeşim birtanede bana yollarmısın.
Emeğe saygı Teşekkürler
St- arkadaşımıza katılıyorum $5'e satabilirlerse öpsünler başlarına koysunlar. :D

MerciLesS*
Daimi Üye
teşekkür ederim mümkünse alabilirmiyim
Gönderilmiştir.
Yanlış anlama ama bu templatemonster introsu ve google den aratınca bulabileceğiniz birşey bence direk indirme linkini ver konu mesaj yığını olmasın.
Dostum öteki türlü konuyu okuyan 100 kişi yorum atan 2-3 kişi oluyor,evet bu intro şuanda başka sitelerde dağıtılmıştır fakat wardomda göremedim ve kendim indirip yayınladım hoşuna gidenler kullansın diye aramadan.
bu devirde $5'a satabilirlerse öpsünler başlarına koysunlar :).
:)
merciless* paylaşımın için tşk. banada yollarsan sevinirim linki..
Gönderilmiştir.
Kardeşim birtanede bana yollarmısın.
Emeğe saygı Teşekkürler
St- arkadaşımıza katılıyorum $5'e satabilirlerse öpsünler başlarına koysunlar. :D
Gönderilmiştir.
Okadar ahım şahım birşey değilmiş 69 dolar etmez bu :) Ben buna 5 dolar bile vermem hatta bedava bile kullanmam :)
O sizin düşünceniz yapımcının sitede istediği fiyat oydu ve alınan adet 17 idi.
Bende pm alabilir miyim ? :)
Gönderilmiştir.
paylaşım için teşekkurler fakat o kadar etmez ki :S
Evet artık o kadar etmez ama yapımcının belirlediği fiyat bu ben koymadım,link gönderilmiştir sizede.

grigece
Daimi Üye
madem konuda biraz mesaj isteniyor yazalım, güzel intro fiyattan anlamam, intro kullanamam web tasarımından hiç anlamam çünkü...