Tarıka oku arkadaşım

Durum
Yanıtlara kapalı.
jackal
Forum Kalfası
arkadaşım bılmıyorum nasıl mod fılan olduğunu ama ben yapmış olduğun işler den hiç bişi anlamadım bi mod bu kadar kufurlu konuşursa ueyelrı duşunemıyorum,

--------------------------------------------------------------------------------

Alın Size Sokun Götünüze...

http://www.helpteam.org/sikici.gif
--------------------------------------------------

bole yazmışsın !!!!
eskıden moderatorlar ağırbaşlı takılırı ama sen o başlık altında alt lata 4 ekre mesaj yazmışsın amacın mesaj sayısınımı arttırmak onuda anlamadım, bir mod oalrak bence daha duzgun olmalısın Nedstorm filan yazmışsın kişisel meselelerını ozelden halledıp buraya sıçratmasssan daha iyi olur
saygılar...

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
jackal demiş ki:
arkadaşım bılmıyorum nasıl mod fılan olduğunu ama ben yapmış olduğun işler den hiç bişi anlamadım bi mod bu kadar kufurlu konuşursa ueyelrı duşunemıyorum,

--------------------------------------------------------------------------------

Alın Size Sokun Götünüze...

http://www.helpteam.org/sikici.gif
--------------------------------------------------

bole yazmışsın !!!!
eskıden moderatorlar ağırbaşlı takılırı ama sen o başlık altında alt lata 4 ekre mesaj yazmışsın amacın mesaj sayısınımı arttırmak onuda anlamadım, bir mod oalrak bence daha duzgun olmalısın Nedstorm filan yazmışsın kişisel meselelerını ozelden halledıp buraya sıçratmasssan daha iyi olur
saygılar...
Bak kardeşim Seni tanımam etmem ama bana karışma. s.Mod akşama sildiriyorum. Kimsenin nazını çekemem çekemeyen olursa söyler. ben böyleyim. Ben o mesajı M4hm4te sordum da attım. İster Artislik yap ister yapma. Hadi Naş... Oki. S.Mod falanda yok yetki falanda kullandığım yok. Takılın...

Derdin varsa benimle gel pm at ne bu böyle burda hava mı atıyorsun

- Yönetici düzenlemesi: :
TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
NorthWind demiş ki:
jackal adamin 1 bildigi vardir elbet... bu tur sorun cikarici mesajlari pmle halletmelisin...
Swain le bunlar kendilerini ileri sürmek için uğraşan iki şahıs. Mesaj için falan burda uğraştığım yok. gelir M3hm3t siler banned yazar o zaman sesn çıkmaz burda. Kime hava atayım mesaj sayım 99999999999 olsa ne olcak cenetlik mi oluyorum.

jackal
Forum Kalfası
senın neyıne hava atayım kıme hava atayım mod sıldırcem ayağı çekme bana sana sıldır dıyen olmadı m3hm3t sana alın gotunuze sokun yazısını yazdırdıysa bişey demıyorum yanı...
bana pm at ayağıda çekme sana ornek verdık gormuyomusu naçtığın başlığa bak once kdnı ozel meseleını yazmışsın...
hava atmak gibi bi niyetım yok hele sana hiç yok havalık bi traf goremıyorum yanı, bilmem anladın mı

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
S.Mod olmak için adaysın sanırım burda iki saat laf yapma bana, git mehmete söyle belki seni benim yerime alır. Hadi yürü

jackal
Forum Kalfası
konuşmalarına dıkkat et karşında arkadaşın veya yaşıtın akranın yok sana adam gıbı yazdık ordan bana traş yapma, bn aday felan değili koçum bizim nerde mod oldumuzu bıle bılıyor sadece burdada mod değilim bunuda bil 7 yıldır netteyız srn ders çalışırken bız bu işlerle uraşıoduk, bana ordan hava yapıp durma yürü filan sen kımsın bana bunu soluyorsun ?

SpeedyDNA
Daimi Üye
adamla ne alıp vermedigin var jackal istedigi gibi konusur eger bi sikayetin varsa gidersin forum adminine sikayet edersin genele baslık acmakla olmaz nasıl 1 modsun cözemedim

bulundugun forumun baska moderatorune satasmak nasıl bir tavırdır bu

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
bak kocum bu tur sorunlarini pmden yaz. forumun icine sictin bu tur sorun cikarici basliklar acarak. zaten forumdaki floodlari silmekten anam agladi, deli etme beni bu tur aptal basliklar acarak...

jackal
Forum Kalfası
hoca bunu anlatıyoruz bızde sana dımı,
bune benzer başlık açtın netstorm die gelıp burda bana bu trıp i çekiyorsun,
sankı sen kendı ozel sorununu yazmamışsın orayada burda benım yazdıma dyorsun, yaz sen yaz cevap vermıyorum artık sana,

swain
Daimi Üye
tarık kes sesını
smod olmayı kaldıramıyosan,sozlerıne hakım olamıyosan,yada bırılerının senın yerıne gelmek ıstedıgını dusunuyosan m3hm3te bıldırırsın
yetkın alınırmı bılmem ama kurallara uymadıgın cok açık
baslıgı kıtlıyorum pmden konusun

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
jackal demiş ki:
hoca bunu anlatıyoruz bızde sana dımı,
bune benzer başlık açtın netstorm die gelıp burda bana bu trıp i çekiyorsun,
sankı sen kendı ozel sorununu yazmamışsın orayada burda benım yazdıma dyorsun, yaz sen yaz cevap vermıyorum artık sana,
ne derdin varsa webmaster@wardom.org mail atarsın tamammı. burda bana ağız dalaşı yapma. bir konu açarsanda arkadasında dur götün sıkışınca işin içinden yazmıyorum diyip çıkma. "sankı sen kendı ozel sorununu yazmamışsın orayada burda benım yazdıma dyorsun" demişsin. o adam wardomu kötülüyor. o nednele açtım o başlığı rezil etmek için ama senin gibiler wardomu zaten içtenparçalıyor. bizim halimize o şerefsizler gülüyor. neden çünkü senin gibiler bişi bilmeden konuya daldığı için. JayJaya SpeedyDNA NorthWind
ve bir kaç kişiye yazık adamlar wardom için uğraşıyor. ama boşna baksana içimize girmiş pislik...

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
swain demiş ki:
tarık kes sesını
smod olmayı kaldıramıyosan,sozlerıne hakım olamıyosan,yada bırılerının senın yerıne gelmek ıstedıgını dusunuyosan m3hm3te bıldırırsın
Batti galiba sözlerim bakıyorumda hemen atlamışsın. Seni alakadar etmeyen olaylara karışma hadi naş. Yalaka

jackal
Forum Kalfası
tarık sen kımsın lan bana gotun fılan sıkıştı dıyorsun sozlerıne dıkkat yazdıkalrını sana yedırrım Jayjay team ı senden ıyı tanıyorum ben yalakalık yapma ona buna arkanı başklarına dayıyıp sırıtma ordan bana,
nortvind jayjay spedy dna yı yılardır onceden tanırım ben bu forumalrdan gelıp onların kım oldunumu bana anlatıosun hacı sozlerıne dıkkat et o kadar yazmışım sana kfur etmışmıyım lan ben bana orda got kelımesını kullanıyosun

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
jackal demiş ki:
tarık sen kımsın lan bana gotun fılan sıkıştı dıyorsun sozlerıne dıkkat yazdıkalrını sana yedırrım Jayjay team ı senden ıyı tanıyorum ben yalakalık yapma ona buna arkanı başklarına dayıyıp sırıtma ordan bana,
nortvind jayjay spedy dna yı yılardır onceden tanırım ben bu forumalrdan gelıp onların kım oldunumu bana anlatıosun hacı sozlerıne dıkkat et o kadar yazmışım sana kfur etmışmıyım lan ben bana orda got kelımesını kullanıyosun
sizin aklınıza şaşıyorumhala neler savunuyorsun. ne yaptın burası için yok yıllar önceymiş maziyi bana anlatma geleceğe bak

JayJay 1 daha yazmıycam yazmıs ısmını telafuz etme cevap vermıyceyı ıcın o 3 modu dııl herkezı kastetmıs beyın olsa basardı de ( Aynen Ağzından )

SpeedyDNA
Daimi Üye
swain demiş ki:
tarık kes sesını
nasıl bir hitap tarzı bu hiç bir smod a yakısırmıs kınıyorum

NorthWind
Banned
beyler yakismiyor size bu tur davranislar... modlar kavga ederse userlar ne yapar...
yanliz swain sen cok kendini ovucu yazilar yaziyorsun dikkatimi cekti. imzandan belli. lutfen olaylara karisma. yakismiyor sana...
jackal sende susbakalim. pm at dedik ama anlasilmadi herhalde...

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
bakın anlıyorum beni kıskanıyorsunuz
bir sorununuz varsa adminle görüsün yaz

jackal
Forum Kalfası
eywallah anladık anlıcamızı,
dunku çocuk geldı bıze aklıl verdı arkadaşları ona sahıp çıktı... eywalah koruyun birbirinizi kardeşşce bi forum kurulur bu sayede, ellerinize sağlık...
(tarık kardeş kendımce konuyu kapadım istediğini yaz arkadaşım hiç umurumda değil ama o got lafını fılan unutmayacağımı bıl arkadaşım senı adam yerıne koyup adam gıbı kouştuk karşılında kufurle cevap verdın,)
Saygılar...

swain
Daimi Üye
NorthWind demiş ki:
beyler yakismiyor size bu tur davranislar... modlar kavga ederse userlar ne yapar...
yanliz swain sen cok kendini ovucu yazilar yaziyorsun dikkatimi cekti. imzandan belli. lutfen olaylara karisma. yakismiyor sana...
jackal sende susbakalim. pm at dedik ama anlasilmadi herhalde...
ne demek karışma ? smod olarak tabıkı ben karışıcam gorevim bu
bana tek bı tane kendımı oven yazı gosterırmısın tek bir tane ?
imzama gelınce bu crimson rivers adlı en cok satan kıtaplar arasında olan bı kıtaptan alıntıbenım sozlerım deıl hosuma gıttı yazdım

hitap seklım hos olmayabılır ama tarıgın davranısları ortada
kurallara hala uymuyo aksam yetkımı aldırıcam demesıne ragmen kıtledııgm baslıgı acmakten gerı kalmamıs...

Durum
Yanıtlara kapalı.