Tarıka oku arkadaşım

Durum
Yanıtlara kapalı.
JayJay
Banned
Hepiniz rezilsiniz birbirinizi yiyorsunuz m3hm3t efendıde buna sus pus kalıo eskiden olsa anında onlem alırdı ondada yumusama baslamıs demek Modlar kavga etmeyı bırakmıs bırbırlerını duzucek daha kanmı cıkması lazım mudahale etmek icin anlamadım biz WARDOM butunlessın mılletı ındırelım dıyorum bunlar bırbırının kuyusunu kazıyor cok kızdım başka 1 sey demiyorum buyuzden ve m3hm3t verdıyı sozlerde durmadıgı icin yazmıyorum artık wardoma zaten kımse hak ettiyi degeri gormuyor burda bos insanlar mod oluyo dolu adamlar bos kalıyo
Cok ararsınız JayJay'i
BYE

- Yönetici düzenlemesi: :
jackal
Forum Kalfası
jayjay ben bu forumda yılarca takılmışım bi to arkadaş edınmışım hala goruşuyorum çoğuyla, eskısı gıbı bı forum oması için didiniyorum bakıyorum dunku adam gelmış sıkerım sokarım ayaklarına yatmış napalım adama sesımızı çıkartmayalım herkese kufur etsın ustune s. modmudur nedır o olsun diğer butun sıtelre laf koysun burdan mılelte msn den klaf etsın logları koydun Wardom bu muydu soruyorum sana Bu muydu ?
en kotu olanın bile muhabbetı vardı kufur hiç görezdım sabıt görüşlü adam yoktu ama ben buaraya yazınca gordumkı haklı olan değil haksız olan desteklendı daha ne dıyım ben, diyecek başka bişey bulamıyorum adamı efendı efendı uyardık baktıkkı adam gotun sıkıştı dıyor artıs dıyor, haddını bılmıyor karşılığında ne yaptık yıne haddımızı bıldık efendı efendı soyledık anlamadı cevapda vermedık daha ama şimdı sen geldın burdakı 3 mod u suçladın bu mudur yanı, modluk filan hıkaye umurumda değil ben eskısı gıbı forum için çalışıyorum ama bundan sorna ne olur sadece takılmaya devam ve seyredıcem bu s.mod arkadaş sataşsın herkese iğer uye olanalr kufur etsın ttraş yapan gelsın buraya yapsın çıkıp buraya - ben sinirlenırsem konuyu kaparım desın - kendını kabadayı goren gorsun ben ses çıkarmam artık, değer verdık buraya ama goruyrumkı değer verene değer verılmıyor...
Saygılar...

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
eski wardomda ne yalaka oldugunu herkezden duyduk lomion burda smoda laf edıcek kapasıtede dıılsın kapa cenenı ve sus

nemes1s
Forum Kalfası
TARIK demiş ki:
Bak kardeşim Seni tanımam etmem ama bana karışma. s.Mod akşama sildiriyorum. Kimsenin nazını çekemem çekemeyen olursa söyler. ben böyleyim. Ben o mesajı M4hm4te sordum da attım. İster Artislik yap ister yapma. Hadi Naş... Oki. S.Mod falanda yok yetki falanda kullandığım yok. Takılın...

Derdin varsa benimle gel pm at ne bu böyle burda hava mı atıyorsun
Tarık bence daha sakin olmalısın . Bence...

jackal
Forum Kalfası
tarık kaardeş kımden duymuşsun yakalağımızı soylede hepımız oğrenelım başta ben yalakalık yapmam ben oyle bir şeye ihtiyacım yok, yazdığın şeyı arkasında dur sallma yazda gorelım şuraya bır yakalağımızı bakalım nasıl yalakaymışız bız oğrenelım ama yazacak bir şey bulamassın anca bılen bılıo tazında laflaredersın çunku ortda ole bişi yok dostum varsa yaz bakalım gorelım banada posta koyma çalışma bun sen yapamassın hadı bakalım merakla beklıyorum yalakalıklarımı yaz

Yaungboy
Hızlı Çırak
Bu topiğe arkadaşımın uyarısı üzerine uğradım , 4 sayfayıda okudum ve gerçekten üzüldüm..
Hem Jackal'a yapılan haksızlıktan dolayı , hemde forumdaki yetkili kişilerin kullanıcılara örnek olması gerekirken birbirini yediğini görünce gercekten şaşkına döndüm..
Ilk olarak Jackal'ı yıllardır tanırım , wardom'da tanıdım vede hiçbir yalaka/art niyet mesajına rastlamadım , bunun dışındada böyle biri olmadığına eminim en azından yıllardır aramızda geçen konuşmalara dayanarak..
TARIK'ı tanımadığım için hakkında yorum yapmak istemiyorum ama Jackal'a kullandıgı dil bi hayli ağır. Bunlara hiç gerek yok. Tatsızlık neyse IM yoluyla oda olmadı PM den halledilirdi ama swain kilitledikce diğer s.mod arkadas ısrarla topiği devam ettirmek istemiş..

Size imam - cemaat lafını hatırlatarak yetkili kişiler olarak kullanıcılar önünde birbirinize daha saygılı ve daha düzgün bir dil ile hitap etmenizi tavsiye ediyorum..

swain
Daimi Üye
aklı basında ve tarafsız bı mesaj sonunda geldı
baslıgı daha fazla kıtlemıcemm3hm3t gelınce kendı gorsun ben ustume dusune yapmaya calısıyorum kımseyı de hakısz yere suclamadım yetkımı de kotuye kullanmadım
herneyse takılın bu baslıkta herkes hakkını alır ıyı veya kotu .........

Anarchy
Daimi Üye
goruyorsunuz ic catishmadan lamerler istifade edip neler yapıyor ... dogrumudur nedir bilinmez ama bu topici gerekli kisiler bilgisayarlarına kaydedip sonrada silinmeli buradan.

equinox
Cool Çırak
Tarık bugüne kadar senin ağzınla konuşan bir moda hiç rastlamadım. yakışmamış. ben ağzıma geleni söyleyecem diyosan özelden halledinde çoluk çocuğa maskara olmayalaım...

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Tarık,jackal her şeyden önce Wardom yetkililerine yakışmayacak tartışmalara girmişsiniz...

Böyle bir başlık açılmamalıydı; Tarık yanılmıyorsam Wardom'a saldıranlara bir image göstermiş ve yanında küfür etmişti. Eğer olay sadece bu küfürse rahatsız olmak çok anlamsız ve de bir Wardom yöneticisi olarak hoş değil çünkü ben dahi bazen mesajları yazarken üstü kapalıda olsa bu tür şeyler yazıyorum böyle lamelere.

Yetkilere gelince,yaşanan olaylara çok üzüldüm çünkü bu forumu bizden daha fazla takip edip bizi bizden daha fazla tanıyan itler var. Onların sevinecek olmasına üzüldüm ki bana forum üyelerimizden gelen mesajlarda adamların "istediğimiz buydu" cümlelerini okuyorum.

Neyse, Tarik sabah benim super moderatorlugumu al demişti; sanırım olacakların farkındaydı. Tarik'in isteği üzerine ve de bu başlıkta tartışması nedeniyle Super Moderatorluğu alınmıştır.

Jackal'da aynı şekilde böyle bir başlık açtığı ve tartıştığı için yetkisi alınacak başka bir yetkilimiz... Ancak o da daha önceden bana pm atıp benim moderatorlugumu al dediğinden ve yetkisine yakışmayacak davranışlarda bulunduğundan moderatorluğu alınmıştır.

Swain'e gelince, tartışmaya gereksiz katılması,kendini tutamaması pek hoş bir davranış değildi. Tekrarlanmamasını rica ediyorum...

Malesef çok geç cevap yazdım çünkü bu sabah 7'ye kadar çalışmıştım. Sorumsuzluğum(!) bu yüzdendir...

Ayrıldıklarını söyleyen arkadaşlar benim sorumsuzluğumdan söz etmişler ama manasız olduğunu umarım bu threadde anlarlar.

Saygılar.
m3hm3t

Durum
Yanıtlara kapalı.