Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 29 Ocak 2017 #2 Nasıl geçiniciyk. Faturamızı nasıl ödiyiciyk. Eve nasıl ekmek götüreciyk. Ciyk ciyk ciyk ciyk Yetenek Sizsiniz programına komedi dalında katılırsa ilk otuzsekize girme şansı büyük
Nasıl geçiniciyk. Faturamızı nasıl ödiyiciyk. Eve nasıl ekmek götüreciyk. Ciyk ciyk ciyk ciyk Yetenek Sizsiniz programına komedi dalında katılırsa ilk otuzsekize girme şansı büyük
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 29 Ocak 2017 #3 Çocuğuna bakamıyormuş denyo. 15 Yılda kendisini ve ülkeyi bu hale getirenleri yalamaya devam etsin. En az üç tane daha yapsın. Kelle başı çeyrek altın alıp köşeyi dönmesi an meselesidir
Çocuğuna bakamıyormuş denyo. 15 Yılda kendisini ve ülkeyi bu hale getirenleri yalamaya devam etsin. En az üç tane daha yapsın. Kelle başı çeyrek altın alıp köşeyi dönmesi an meselesidir
AjaN Lord Banned 29 Ocak 2017 #4 Gila demiş ki: Çocuğuna bakamıyormuş denyo. 15 Yılda kendisini ve ülkeyi bu hale getirenleri yalamaya devam etsin. En az üç tane daha yapsın. Kelle başı çeyrek altın alıp köşeyi dönmesi an meselesidir Hepsini görmek için tıklayın... Sizin iç araştırdım
Gila demiş ki: Çocuğuna bakamıyormuş denyo. 15 Yılda kendisini ve ülkeyi bu hale getirenleri yalamaya devam etsin. En az üç tane daha yapsın. Kelle başı çeyrek altın alıp köşeyi dönmesi an meselesidir Hepsini görmek için tıklayın... Sizin iç araştırdım
Tarun Ehli Keyf Wuser 30 Ocak 2017 #7 eskiden tayyibe kızardım yaptıkları için ama son iki seçimdir artık kızmıyorum böyle başa,böyle tarak meğer adam haklıymış bu millete ne yapsa müstehak mış
eskiden tayyibe kızardım yaptıkları için ama son iki seçimdir artık kızmıyorum böyle başa,böyle tarak meğer adam haklıymış bu millete ne yapsa müstehak mış
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 30 Ocak 2017 #8 tayib kim ya ? Seversiniz sevmezsiniz.... Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkan'ına saygı göstermek zorundasınız... Kendinizi bilemem,ama wardom'a zarar verecek paylaşımlardan uzak durunuz ...!!!
tayib kim ya ? Seversiniz sevmezsiniz.... Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkan'ına saygı göstermek zorundasınız... Kendinizi bilemem,ama wardom'a zarar verecek paylaşımlardan uzak durunuz ...!!!