AngelCold
Forum Kalfası
öncelikle, cceren arkadaşım. Az önce sana fake olduğunu düşünüyorum diye mesaj yazmıştım. Şimdi ise düşünmüyorum kesinlikle eminim. usta bir yalancı sayılırım hatta gerçek anlamda çok usta bir yalancıyım. Bu bir övünmemi diceksiniz tabikide değil ama aile baskısından dolayı doğan kızgınlık kendimi yalan konusunda geliştirmeme vesile oldu. Uygar hocam bir yerde haklı söyliyor bize kendini yeni bu atığın mesajla kafamızda oluşturduğun tecavuze ugramış kız damgasıyla tanıtıyorsun nereden bilelim yalan olmadığını ? nereden bilelim bize yalan söylemediğini elinde bize sunabileceğin belgelerin varmı ? yok. o zaman (sözde) başından geçmiş olaya şüpheci bir cevap yazan insanı terslemek için farklı bir hesap açmana gerek yok.bu nasıl bir yönetici..ne demek pics..??
hesapta ing.ce biliyor ya...ulen yorum yazacaksan konuya yaz..yazmayacaksanda sus da azıcık adam sanalım seni..yazmiim yazmiim diyorum ama bu herif cinlerimi tepeme cıkartıyor...
Foruma yeni gelmiş olan Turk_Turk37 hesabına gelince sen cceren adlı arkadaşımın açtıgı bir fake hesapsın.:ban::ban:
Diceklerim bu kadar.