Tecavüze uğramış kız arkadaş

AngelCold
Forum Kalfası
bu nasıl bir yönetici..ne demek pics..??
hesapta ing.ce biliyor ya...ulen yorum yazacaksan konuya yaz..yazmayacaksanda sus da azıcık adam sanalım seni..yazmiim yazmiim diyorum ama bu herif cinlerimi tepeme cıkartıyor...
öncelikle, cceren arkadaşım. Az önce sana fake olduğunu düşünüyorum diye mesaj yazmıştım. Şimdi ise düşünmüyorum kesinlikle eminim. usta bir yalancı sayılırım hatta gerçek anlamda çok usta bir yalancıyım. Bu bir övünmemi diceksiniz tabikide değil ama aile baskısından dolayı doğan kızgınlık kendimi yalan konusunda geliştirmeme vesile oldu. Uygar hocam bir yerde haklı söyliyor bize kendini yeni bu atığın mesajla kafamızda oluşturduğun tecavuze ugramış kız damgasıyla tanıtıyorsun nereden bilelim yalan olmadığını ? nereden bilelim bize yalan söylemediğini elinde bize sunabileceğin belgelerin varmı ? yok. o zaman (sözde) başından geçmiş olaya şüpheci bir cevap yazan insanı terslemek için farklı bir hesap açmana gerek yok.

Foruma yeni gelmiş olan Turk_Turk37 hesabına gelince sen cceren adlı arkadaşımın açtıgı bir fake hesapsın.:ban::ban:

Diceklerim bu kadar.

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
AngelCold;

Dedikleriniz doğru ise;

O kadar yazı yazmıştım.

Üzülüyorum gerçekten bu duruma.

Ne diyelim, kendi namus derecesini buraya yazıp da, bundan medet umup, sağa sola dil uzatmaya kalkmalar olmasa daha iyi olurdu.

20. mesajı da genelleyerek yazdığım için mutluyum :)

edit:

Ve şunu da belirtmek isterim ki;

o kişinin clon hesap olduğu ilgili delilleri de görmek isteriz.

Keza suçu olmayan bir insanın banlası hiç hoşuma gitmedi.

Sırf clon oldu diye insan banlanıyorsa, TurkishOnlyTurkish diye tabir ettiğim ve saygı duyduğum bir insanın banlanması da canımı oldukça sıkmıştır.

Sanırım bu forumda, bir dünya insan varadır, eskiden banmanyak olduktan sonra yeni üyelik alıp da burada dolaşan ve paylaşı yapan.

Bana gönderilen özel mesaj ile bu durum böyledir.

Turk_Turk37, biraz sabrını fazla zorlamış, ancak benim baba diye tabir ettiğim bir büyüğümdür kendisi,

Uygar'ın görüşüne saygı göstermemiştir, biraz ileriye gitmiştir, ceza alması gerekir fakat, o kızın clonu değildir.

Konu dışı oldu ama,

- Yönetici düzenlemesi: :
OLLA
Forum Kalfası
Hakkaten ha. Madem erkek arkadaşından başkası bilmiyordu, ne diye gelip forumda kendini ifşa ettin. Yada karakolluk ve mahkemelik olduysan, nasıl erkek arkadaşın dışında kimse bilmez?
Karakolluk olduysan gazetelikte olmuşsundur. GAzeteciler o tip haberleri hayatta atlamaz. Uygar ında dediği gibi ver resimleri yada gazete haberini, ispatın sayalım.

Yada en iyisi sen topla FAKE haberini ve clon üyeliklerini, geldiğin yere dön.;)

Joker
Forum Ustası
selamun aleyküm;

bu konu alayınızı aşar. burda kitap da yazsanız, yaşananlar yaşanmıştır.

namus, şeref, haysiyet, gurur, onur falan... bunların tamamı vicdandadır. vicdanına sığdırdığın müddetce namuslu, şereflisindir. bir şey vicdanına sığmıyorsa saatlerce anlatsan da toplum içinde şerefli yüce biri olsan da kendi vicdanında beş para etmez pisliğin tekisin. yani kendine anlatamazsın...

fazla uzatmamam gerek.
en iyisi ben uzayayım bu konudan.

üzüldüm.

Hackulo
Banned
Allah kimsenin basıma wermesin dderim ben ama şimdiki kızlar bi acayip yani arkadasında dediği gibi zzaten bakire ddeğilim ötesi ne olabiilir ki deyip bir diğer arkadasın da dediği gbi meslek haline getirenler war.evet lise cagında baslıyo artık birliktelikler ama kızlar siz siz olun erkeklerin oyununa gelmeyin yok senle ewlencm yok şöyle yok böyle laflarına kanmayın sizden istirham ediyorum. bakın bu erkeklerin kısacası istediğini elde etme stratejisidir. ben bunu bi erkek olarak söylyrm kanmayın boş laflara!!!
soruya da gelince erkek arkadasın da muhtemelen senden daha sonra benm ol tamamen dycektir işte o an kafanda bi ampul yansın ve sana karsı sevgisinin azaldıgını kısacası işini bitirip sonra senden ayrılacagını anla ve ona fırsat wermeden ayrıl derim ben.
Eğer masumsan Allah yardımcın olsun ne diim.

nesiminki93
Daimi Üye
mrb , öncelikle üzüntünüzü paylaştığımı belirtmek isterim ...

büyük geçmiş olsun

size tavsiyede bulunacağım konu psikolojik destek konusudur .

mutlak suretle bir psikologdan yardım almalısınız

bunun nedeni tecavüz vakasının derin ruhsal sorunlar yaratmasıdır

psikoloji ile çok ilgili olduğum için bu konunun ne derece hassas olduğunun da farkındayım

tecavüz vakalarının psikolojik tedavilerini falan okudum araştırmalar yapmıştım , siz her ne kadar tek başınıza savaşıp bu durumu başarı ile karşılasanız da , vakanın vehameti ruhunuzu rahat bırakmayacaktır .

bir örnek vereyim : bir genç kız 19 yaşında sokaktaki bir erkek tarafından tecavüze uğruyor , olay kapatılıp hayatlara devam ediliyor , bayan 44 yaşında 2 çocuk büyütmüş , kocası ile mutlu bir hayatı var , herhangi belirgin bir sebep bulunmadan vaka üzerinden tam 25 yıl geçmesine rağmen bayan bu durumu tekrar dert edinmeye başlıyor en sonunda bir tabanca bulup tecavüzcüsünü de bulup öldürüyor . kadının mutlu hayatı yok oluyor ve bu durum hapisteyken aldığı psikolojik tedaviden sonra , malum psikologu durumu isimsiz bir şekilde kamuoyu ile payaşması ile oluyor .. bu olay türkiyede yaşandı ...

sonuç olarak psikolojik tedavinin önemini anlamışsınızdır umarım ....

erkek arkadaş durumu ise , ben olsam sonuna kadar destek olurdum , ama o tecvüzcüyü bulup neler yapardım bilmiyorum , açıkçası içgüdüsel davranşım bu..

mutlu hayatlar ;)

kolonya
Forum Ustası
kızlar yanlış ortam seçiyorlar, yanlış erkek seçiyorlar, yanlış hayat yaşıyorlar. yaşları 30 u geçince akılları başlarına geliyor. herşeyin para pul ve yakışıklılık olmadığını anlıyorlar.

allah sabır versin ne deyim...

maia
Banned
Bu forumdaki kişilerin geneli erkek olduğu için buraya özellikle yazıyorum. Topik dışı ise siler yada uygun yere kaldırırsınız site karışık geldi biraz, bilemedim.
Bu forumdaki kişilerin genelinin erkek olduğu düşüncesine nasıl vardınız ?

Google'da dolaşırken bir konu gördüm burada açılmış; daha önce birlikteliği olmuş kızlara saydırılmayan laf bırakılmamış. Çok üzüldüm, hem kızların kızlığını ve ahını almaktan geri kalmazsınız hemde burada oturmuş o kızlara saymadığınız laf kalmaz.Sanki namus iki bacak arasında ya.
Google hep böyle konular mı ararsınız ? Kızların kızlığını erkekler almıyor, siz veriyorsunuz onlar da geri çevirmiyorlar. Namus iki bacak arasında olmasa bile insan bedensel olarak bir bütün olduğuna göre, düşüncede olgunlaşan konular, bacak arasına da sirayet eder , kaçınılmazdır.

Ya ben ne yapayım ya benim erkek arkadaşım nasıl düşünsün? nasıl olsa kızlığı yok alan almış (tecavüz) bir darbe de ben mi vurayım desin? yada ben hiç evlenemim her erkek bana o gözle mi baksın? zaten şu an erkek arkadaşımdan başka bir erkeğe de güvvenemiyorum ya.
Ben senin erkek arkadaşın olsaydım , anında seni şutlardım. Tecavüze uğramış olduğun için değil yanlış anlama sakın.

Doğru okudunuz tecavüz, şu filmlerde gördüğünüz gibi öyle zorla ele geçirilme, döverek öldürme tehditleriyle, avazınız çıktığı kadar bağırın, bağıramazsınız ki bir el ağzınıı kapatmış boğuyor sizi, ya razı olacaksınız ya da sabaha kadar dayak yiyeceksiniz... o sırada sizi deli gibi sokaak sokak arayan babanız, ya adam kalp krizi geçirirde bir kenara yuwarlanıp ölürse korkusu, arkadaşlarının geleceğine dair tehditler; sonuç teslim oluyorsunuz; ve artık bir kadınsınız. O sırada ise halı hazırda birbirimize yeni yeni ısındığımız bir erkek arkadaşım var oldukça çok değer veriyor bana. O ne yapmalı siz olsanız ne yapardınız?
Tecavüze uğradığın yere seni kim götürdü, zorla mı gittin, kaçırıldın mı? Çok fazla Türk filmi, dizisi izliyor olmalısın sanırım. Anlattıklarına katıla katıla gülmek istedim.Tecavüzle karşı karşıyasın, baban sokaklarda kalp krizi geçirip bir kenarda yuvarlanıp ölürse diye düşünmüş olman ise bir yandan da gözlerimin yaşarmasına sebep oldu. Bunlar ne demek ? Benim anladığım şu, "nasılsa bu adam bana tecavüz edecek, eğer direnirsem dayak yerim, dayak yemek istemiyorum, eğer direnirsem tecavüz gecikir, bu arada babam beni aramaya çıkar, bulamayınca da kalp krizi geçirir, ölür, en iyisi tecavüze razı olup babamı ölümden kurtarayım ben de dayak yemekten kurtulurum "...Yazdığın senaryoda mantık hataları var ama tabii ki burası erkek egemen bir forum olduğu için, mantık hatalarını görmeyecekler doğal olarak:D Konu tecavüz ve bekaret olduğu için...

crazzy63
Cool Üye
Ben Kız Olsam Diyelim hiç Yaşama duygum Kalmaz İlegal bir yolla intihar ederim tenha bir şekilde ve kız arkadaşım vs sevgilim buna maruz kalırsa ona bunu söylerim istemeyerek te olsa ben evlenmem kessinlikle evindesin ne alemlerde geziyorsun bensiz tenha yerlerde havanı atıyorsan bensiz HAYATINDA BAŞARILAR DELİERİM TEK

Mainliner
Forum Ustası
@ccerrenn ister fake olsa ister cake umrumda değil. Bu tarz bir durumu yaşamış biriysen senin, yaşamamışsan da yaşamış bireylerin aklındaki soru işaretlerine cevap olması amacıyla bu mesajı yazıyorum.

Ortada bir kızlık bozulması varsa günümüzde bu çok büyütülecek namus meselesi yapılacak bir durum değil ( tabiki aksini düşünenler olacaktır ). Bu yüzden kendine saplantı haline getirme yok işte böyle düşünecekler şöyle düşünecekler... Eminim ki üniversiteye giden ve sevgilisi olan kızların büyük bir bölümü bakire değildir tabi bu benim varsayımım çevremde gördüklerim... ( Tabiki herkes öyle değil )

Gelelim tecavüz olayına... Gidersin adam akıllı gerekli mercilere şikayette bulunursun o kişi de cezasını çeker. Yok utanıyorum yok eziliyorum bilmemne söyleyemem diye birşey yok hangi devirde yaşıyoruz?

Gelelim erkek arkadaşı olayına. Senin tek dostun tek arkadaşın tek destekçin adını sen koy herneyse... Tek olmamalı. Öyle bir anlatmışsın ki sanki o seni terk etse desteklemese canına kıyacaksın... Bu forumda bile tanımadığın zilyontane birey seni destekliyor.

Çok uzatıp okuması sıkıcı bir yazı yazmak istemiyorum kısaca fikrim bu.

t-shirt
Forum Ustası
erkek arkadaşınızın tepkisi normal ancak şöyle de bir durum var onun yerine kendimi koyuyorum da onunla beraber psikolojik destek alsanız daha iyi olur çünkü o bu olayı kendine dert edinip ben onu koruyamadım diye düşünebileceği gibi tecavüzcünün canına dahi yeltenebilir... ki muhtemelen olaylar hukukun elinden biraz çıktıktan sonra tecavüzcüyü cezalandıracağını düşünüyorum umarım bu onun hayatına mal olmaz... size gelecek olursak muhtemelen ölüden farksızsınız şu an... ve farkındayım ki dertleşmek istiyorsunuz elbetteki sanal ortam bu iş için daha rahat sonuçta tanımadığınız insanlar sizi hiç tanımadan fikir verecekler ama bir noktanın altını çizmek istiyorum sizi hiç tanımadan fikir verecekler... şu an yapabildiğim tek şey Allah korusun sevdiğim insanın başına böyle birşey gelirse diye düşünmek... ona olan sevgimde bakış açımda değişiklik mi olacak hayır tabii ki... ancak bu olay öyle bir yara açar ki insanda belki seninkinden bile derindir o yara... ve benim söyleyeceğim tek şey her ne kadar kötü olursa olsun bu olay eğer ailen ne halin varsa gör diyecek kadar adi değilse ailenle paylaşmandır... ee tabii namus cinayetine kurban giden, tecavüze uğrayınca polise bana tecavüz edildi diye değil de ailem beni öldürür diye sığınan kızları göz önüne alırsak bu biraz da ailenin kültürel yapısına bağlı bir durum... ancak yine de seni koruyacaklarına ve bu bilgiyi kimseye sızdırmayacaklarına inanıyorsan olayı onlarla paylaşmak sevgilinle paylaşmaktan daha iyidir bence... el oğluna el kızına ne kadar güvenilir bilmem tanımam etmem ancak bazıları var ki ağızları çuval gibi. umarım onlardan değildir o da... ve yaşınızı bilmiyorum ancak size tavsiyem eğer imkanınız varsa kafanızı dağıtacak birşeylerle uğraşmanızdır... ne bileyim örneğin üniversite sınavlarına hazırlanıp herhangi bir üniversitede okumak başka şehirlerde olmak gibi.... Allah yardımcınız olsun olay gerçekten üzücü ve çaresi olmayan bir olay... keşke hiçkimsenin başına gelmese böyle olaylar... bir korkum da şu ki eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız o kişinin ailesinin ve çevresinin haberlerinin olmasıyla olayın sizi tanıyan birçok kişiye ulaştığı gibi başka bir ağızdan ailenize de ulaşmasıdır... yaşadığınız yer ne kadar geniş olursa olsun öyle densizler var ki gelip ailenize ne yapacaksın diye soran olabilir... ailenizin böyle bir olayı 3. bir ağızdan öğrenmesi de ne kadar yıkıcı olur varın siz düşünün... nereye baksan çıkmaz sokak nereye baksan pislik.... bizim Allah o kişinin belasını versin size de yardım etsin demekten başka yapabileceğimiz çok az şeyin olması da emin olun ben ve benim gibi düşünenleri rahatsız ediyor... ama gördüğünüz gibi insan hayatı o kadar sıradan ki... ve bu dünyanın neresine giderseniz gidin böyledir...

RebelFa1con
Forum Ustası
Ben Kız Olsam Diyelim hiç Yaşama duygum Kalmaz İlegal bir yolla intihar ederim tenha bir şekilde ve kız arkadaşım vs sevgilim buna maruz kalırsa ona bunu söylerim istemeyerek te olsa ben evlenmem kessinlikle evindesin ne alemlerde geziyorsun bensiz tenha yerlerde havanı atıyorsan bensiz HAYATINDA BAŞARILAR DELİERİM TEK

Adam içini dökmeye çalışmış beyler..

"İlegal bir yolla intihar etmek"nasıl oluyor hemde tenha bir şekilde? :D gülmekten yerlere yattım açıkcası ve cümlenin sonundaki tribide 1-2 kere okudum ama nereye gittiğini hala anlayamadım.

t-shirt
Forum Ustası
Ben demiştim:D erkekler senaryodaki mantık hatalarını görmezler !!!
öyle mantıksız düşünen kadınlar gördüm ki senaryodaki mantık hataları dediğin sıradan düşüncelermiş gibi geliyor bana ;)

ha bir de bu kişi muhtemelen bunu yazarken çok da düşünmedi. rahat düşünebileceğini de sanmıyorum eğer gerçekse öyle aklına eseni yazmıştır ve öyle yazmış olsa da düşünceleri tam olarak öyle olmayabilir ;)

- Yönetici düzenlemesi: :
sedat648
Forum Ustası
Maşallah konu tecavüz olunca herkes uzman danışman olmuş döktürüyor. :) Ama Haydar Dümen'e sormak lazım bu konuları :p