Teğmen moderatör olarak yetki almıştır

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Wardom emektar üyelerinden Teğmen arkadaşımız Moderatör olarak yetki almıştır bu görevi layıkıyla yapacağı ortadadır. Kendisini tebrik ediyorum hayırlı olsun. @Teğmen

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Azimle zıçan betonu deler dedikleri budur :)

Ya da; Dertsiz başına dert açmak diye buna derler :)

Unutma kardeşim.

Sana dost olanlara yakın ol

Dost olmayanlara daha yakın ol ;)

morko58
Forum Ustası
Devlet işleri gibi 10 senede ancak sıra geliyor.:D:D:D

Yinede hak yerini buluyor diyelim biz buna.

Hayırlı olsun görevin.

Yukarıdaki artık buna takdikmi dersin nasihatmı dersin bilmem ama gerçekten arkadaşların dediklerini unutma derim her zaman aklında bulunsun.

İyi görevler.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İnternet ortamı için SANAL DÜNYA denilmesinin sebebi var.

Bazen gerçek kimlik ve kişilikleriyle kendini ortaya koyan, bazen kimlik ve kişiliklerini gizlemek mecburiyeti hisseden insanların oluşturduğu bu SANAL DÜNYA

Ama zaten yaşamakta olduğumuz bu dünya da itikatlarımıza göre YALAN DÜNYA değil midir?

Buradan yola çıkarak internet dünyasını her ne kadar SANAL DÜNYA olarak nitelendirsek te

Aslında dibine kadar gerçek dünyadır.

Bu SANAL DÜNYA da yer alan ülkeler, şehirler, kasabalar, internet siteleridir

Belli oranda nüfuslara sahiptirler, yöneticileri, vatandaşları, vatandaşlığa kabul edilenleri, vatandaşlıktan atılanlarıyla

Dibine kadar gerçek bir dünyadır.

Şimdi konuya buradan niye girdim?

Birazdan ona da geleceğim :cool:

Bu SANAL dediğimiz ama dibine kadar gerçek dünyanın, aslında elektrikler kesilip te netten düştüğümüzde yaşadığımız diğer hayattan hiç bir farkı yoktur.

Dışarıda kimler varsa, içeride de aynıları mevcut.

Aslanlar, filler, şebekler, çiyanlar, çakallar, itler, köpekler, sevimli kediler, kemirgenler vs.

Bu ikinci sanal gerçek dünyanın bir de yönetim katı var.

Aynen dışarıdaki dünya gibi, içerideki dünyanın yönetim katı da dışarıdan daha keyifli, daha renkli.

Dışarıdakinden hiç farkı yok.

Aynen dışarıdaki gibi herkes oraya giremez.

Aynen dışarıdaki gibi bazen hasbel kader girmiş olanlar da olabilir

Aynen dışarıdaki gibi günü geldiğinde görevi teslim edip eski görevine dönmeyi bilenler kadar

Yine aynen dışarıdaki gibi oturduğu koltuğa sımsıkı yapışıp orada kalabilmek adına her türlü dalavereyi çevirenler

Ve hatta omuzundaki apoleti söktüğün taktirde hayat ile bağını kopartacak kadar koltuk sevdalısı olanlar

Kısacası, dışarıdaki hayatta ne, kim varsa, içerideki hayatta da aynı unsurlar söz konusu.

Yönetime çıkmanın en keyifli tarafı ise, yönetimin tamamen objektif oluşudur..

İsteyen istediği kadar yönetimin taraflı olduğunu düşünsün, söylesin, yönetim objektiftir.

Bazen farlılıklar oluşabilir, bu da insanların kendi karakter farklılıklarından başka bir şey değildir.

Birileri dobra dobra fikrini ortaya koyar, birileri ne etliye ne sütlüye karışmak istemez, birileri de kim güçlüyse ondan yana tavır koymayı tercih eder ;)

Durup dururken neden objektifliğe geldim?

Onu da yazayım :)

Yukarıda yazılıp çizileni aşağıya yansıtmak, yukarıdaki için suç, aşağıdaki için ayıptır.

Yıllarca biz bunu böyle bildik, böyle uyguladık.

Yaklaşık 9 yıllık wardom hayatımda bu kuralı bir kez ihlal ettim. O da, ilk ihlalin yukarıdan gelmesine karşılık verdiğim yanıttı.

Unuttuk, gitti. Üzerinde durmaya gerek yok.

Bugün, yönetimde olan bir şeyi buraya aktaracağım.

Çok önemli, anlatılmaması gereken, olmazsa olmaz bir şey değil.

Tam tersine, yönetimdeki görev alan şahısların ne kadar objektif olduklarını ortaya koyan bir anekdot ;)

Bir gün, birileri yönetime girmeye başladı. Hatırlarsınız, seri halde yeni yöneticiler alınmıştı.

O günlerde bir teklifte bulundum.

Zaman zaman aşağıdaki üyeler için burada fikirler ortaya koyuluyor hatta şiddetli tartışmalar olabiliyor.

Şimdi o şahıslardan bazıları buraya yönetici olarak geliyorlar, o mesajları silelim, ayıp olmasın..

@necdet35 Bu talebimi reddetti.

Gerekçe: Her kim, kimin hakkında ne söylemişse, sözünün arkasında durması şarttır. Aksi taktirde geçmişte o şahıs için yazdıklarınızla bizi kandırmaya çalıştığınızı düşünürüz..

İşte yönetime yeni giren bir arkadaşın en keyif alacağı bölümlerden birisi burada yatmaktadır.

Konuları sil taşı düzelt talepleriniz serilerinde yapacağınız uzuuuunca bir gezinti, size yurakısı ile aşağısının arasındaki farkı ortaya koyacaktır.

Tekrar hayırlı olsun

Ve tekrar: Dostlarınızla yakın olunuz.

Size dost olmayanlarla daha yakın olunuz ;)

Kolay gelsin, ALLAH utandırmasın.