- Yönetici düzenlemesi: :
hayırlı işler metakonu açılmıştır. semavi dinlerin kökeni hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar bir yarım saatlerini ayırıp tüm dökümanı okusunlar diye tavsiye ediyorum..
dünya capında cok ciddiye alınan der spiegel dergisinin güze ve cok kapsamlı l bir çalısmasıdır..
sana ve dinler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen diğer kullanıcılara , bu konuyu baştan aşağıya sindire sindire 1 kez okumanızı hatta zamanınız varsa, daha da iyi algılayabilmek için 2 kez okumanızı öneririm.
Bu arada yazının hepsini okuyamadım. yarın falan tekrar okurum şu an konsantre olamıyorum![]()
sayın smodum.sana ve dinler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen diğer kullanıcılara , bu konuyu baştan aşağıya sindire sindire 1 kez okumanızı hatta zamanınız varsa, daha da iyi algılayabilmek için 2 kez okumanızı öneririm.
kafanıza takılan şeyler olursa bu konu içinde sorarsınız, elimizden geldiği, dilimizin döndüğünce anlatırız![]()
resmi kaynak olarka veren arkadas, "köken" yerine "baba" sözcüğünü kullanmış..Konuyu okudum, ilginç bir yazı olmuş.
Merak ettiğim;
Bu resmin sol köşesinde bulunan Allah'ın babaları yazının kaynağını merak ettim.
Böyle bir yazı geçmiyor aydınlatırsan sevinirim.
evet. muazzez ilmiye çığ, bu konuya cok daha ayrıntılı eğilmiştir.
ancak o,tek tanrının kökeni olarak sümerleri göstermiştir.![]()