EsspeciaLL :D :D
ibrahimyildiz Forum Ustası 8 Mayıs 2008 #2 EsspeciaLL ' de adam işi götürüyor gibi bi hali var , yada kadın izin vermiyor
t-shirt Forum Ustası 8 Mayıs 2008 #8 şu kapı koluna bittim..... i de son resimde ben alt kattaki evde bi iş olduğunu düşünmeye başladım
Umit_Aykut Banned 8 Mayıs 2008 #9 t-shirt demiş ki: şu kapı koluna bittim..... i de son resimde ben alt kattaki evde bi iş olduğunu düşünmeye başladım Hepsini görmek için tıklayın... ne gibi
t-shirt demiş ki: şu kapı koluna bittim..... i de son resimde ben alt kattaki evde bi iş olduğunu düşünmeye başladım Hepsini görmek için tıklayın... ne gibi
José_Mourınho Forum Ustası 8 Mayıs 2008 #10 Boksör Nıkolaı lakabı Goril.. Hong Kong filmindeki Gorile Benzetiliyor
CryLieR Forum Kalfası 8 Mayıs 2008 #11 ya o çatıda olan olayı tam olarak anlatsan cyber ne oluyor orada konuyu açan sensin sen bilirsin
jeroxi Forum Kalfası 9 Mayıs 2008 #13 Hepside güzelmiş eline sağlık. Karma vermişim daha önce borcum olsun....
King_of_The_satelliteS Forum Ustası 9 Mayıs 2008 #14 Sondaki fotoda çanak dikkatimi çekti acaba hangi uyduda Elemanların işiyle alakalı olsa gerek
tryandsee Daimi Üye 10 Mayıs 2008 #17 ben böyle kapıdan içeri girmem bu ne biçim kapı kolu ama espri güzelmiş emeğine sağlık............