tportalorg Programlama Sitesi

Durum
Yanıtlara kapalı.
monelogg
Çırak
tportal.org
Merhabalar, programlama üzerine yazılar yazdığım sitem var, programlama konusuna ilgim var, daha açık olmak gerekirse C#, PHP gibi programlama dilleriyle, genel olarak veri tabanı-programlama işleri gibi yazılım odaklı işlerle uğraşmayı seviyorum ve bu sitede de öğrendiğim bilgileri paylaşıyorum. Siteye çok daha fazla içerik girmek isterdim fakat ziyaretçi sayım çok çok az olduğundan dolayı içimden içerik girmek pek gelmiyor. Yine de içerik sağlamaya çalışıyorum fakat bu böyle olmamalı. Bu konuda eleştirilerinizi ve önerilerinizi almak isterim, sizce siteyi daha iyi hale getirmek için ne yapabilirim?

Not olarak şunu da eklemek isterim, hem öğrenip hem de içerik sağlamaya çalışıyorum, bu da içerik sağlamayı oldukça zor hale getiriyor, çünkü sorunlar çıkabiliyor ve çözmesi zaman alıyor. Benim sıkıntım bu değil, ben uğraşırım fakat siteme gelen ziyaretçi sayısını organik olarak artırmayı bir türlü başaramadım ve bu da çok moral bozucu oluyor. Sosyal medyada paylaştım yine istediğim gibi bir sonuç alamadım. Kötü içerik paylaştığımı düşünmüyorum fakat kimse gelmiyorsa demek ki ters giden bir şeyler var. Bir sürü yol denedim fakat başarılı olmadı. Bunu organik bir şekilde nasıl artırabilirim, bu konuda neler yapabilirim?

Teşekkürler...

Durum
Yanıtlara kapalı.