Trafik cezamı yatırmassam ne olur

SEOYASIN
Forum Ustası
merhaba arkadaşlar..

01/11/2012 tarihinde 319 tl radar cezası yedim.

15 gün içerisinde yatırırsam %25 indirim yapılacakmış.

Ben bu cezayı şimdilik yatırmak istemiyorum ve öğrenci olduğum için ailemin bilmesini istemiyorum bu cezayı.

Trafik memuru elime faturayı verdi.

Soruma gelince ben bu cezayı ödemezssem her ay faiz işlenir mi ve ev adresine ceza kağıdı gider mi ?

Bu konuda bilgili arkadaşlara yardımlarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.

WSBGDH
Daimi Üye
Faiz işleniyor çok güzel bir şekilde, ardından da evine bir güzel ibraz ediyorlar gerekli belgeleri. :)

WSBGDH
Daimi Üye
peki kaç gün sonra geliyor bu ibraz belgesi ?

ayrıca yüzde kaç faiz işler ?
Orasını tam bilmiyorum fakat faiz işlediği kesin. Ödeyeceğinden fazla ödüyorsun yani öde kurtul.

Elindeki belgelerde ödenmediği taktirde v.s zımbırtılar yazması lazım, ama ibraz belgesi er geç gelir, şeriyatın kestiği parmak acımaz hesabı bence öde ve kurtul en mantıklısı bu. :)

SEOYASIN
Forum Ustası
Orasını tam bilmiyorum fakat faiz işlediği kesin. Ödeyeceğinden fazla ödüyorsun yani öde kurtul.

Elindeki belgelerde ödenmediği taktirde v.s zımbırtılar yazması lazım, ama ibraz belgesi er geç gelir, şeriyatın kestiği parmak acımaz hesabı bence öde ve kurtul en mantıklısı bu. :)
aynen ödeyip kurtulayım :)

Teşekkürler :)

TroubleMaK3R
Forum Ustası
Her daim gözün posta kutusunda olsun oraya bi kağıt yapıştırıyolar sonra onunla gidip muhtarlıktan cezayı alıyorsun dikkat ailenden önce sen bul o kagıdı :D

captainlami
Forum Ustası
merhaba arkadaşlar..

01/11/2012 tarihinde 319 tl radar cezası yedim.

15 gün içerisinde yatırırsam %25 indirim yapılacakmış.

Ben bu cezayı şimdilik yatırmak istemiyorum ve öğrenci olduğum için ailemin bilmesini istemiyorum bu cezayı.

Trafik memuru elime faturayı verdi.

Soruma gelince ben bu cezayı ödemezssem her ay faiz işlenir mi ve ev adresine ceza kağıdı gider mi ?

Bu konuda bilgili arkadaşlara yardımlarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle geçmiş olsun dileyim. Şindi pedere sordum, ki kendisi vergi dairesinde çalışıyor. 15 gün içinde ödemen lazım bro. Ödemediğin taktirde her ay %5 faiz işliyormuş öyle dedi peder :D Eve ibraz edilme duru çok sonra oluyormuş öyle 2-3 ay sonra falan değil yani uzunmuş o iş ama sen yinede git trafik şubeye sor derim bakalım ne diyecekler.

Tekrardan geşmiş olsun.

SEOYASIN
Forum Ustası
Her daim gözün posta kutusunda olsun oraya bi kağıt yapıştırıyolar sonra onunla gidip muhtarlıktan cezayı alıyorsun dikkat ailenden önce sen bul o kagıdı :D
İl dışında öğrenciyim sıkıntım bu yüzden :D

Öncelikle geçmiş olsun dileyim. Şindi pedere sordum, ki kendisi vergi dairesinde çalışıyor. 15 gün içinde ödemen lazım bro. Ödemediğin taktirde her ay %5 faiz işliyormuş öyle dedi peder :D Eve ibraz edilme duru çok sonra oluyormuş öyle 2-3 ay sonra falan değil yani uzunmuş o iş ama sen yinede git trafik şubeye sor derim bakalım ne diyecekler.

Tekrardan geşmiş olsun.
Eyvallah kardeşim yordun Senide sagolasin ilk isim yatırmak olacak :)

Geçmiş olsun kardeşim ne kadar erken o kadar iyi ;)
Aynen kardeşim bu arada sagolasin