Yapsa yeridirAbi ne traşı, Metatron bunun önüne otursun ağda bile çektirir kendine..![]()
Yapsa yeridirAbi ne traşı, Metatron bunun önüne otursun ağda bile çektirir kendine..![]()
Bu berber beni kesebilirNecdet modumun berberi
![]()
Necdet modun yatmaz, ancak yatırır..Necdet modumun berberi![]()
Beni benden iyi tanıyorNecdet modun yatmaz, ancak yatırır..
Altta kalmayı değil misyoner pozisyonunu sever..
Piston aşağı komutu ile testesteron hormonu seviyesindeki ani artış kanallardaki hidroliğin psi değerlerini muazzam limitlere çıkararak taarruz eder..
Onunla cenk meydanında karşılaşıp hayatta kalabilen bir kaç uludan duyduğum kadarıyla posedion necdet35 in kudretini görseydi sokarım böyle işe ben oynamıyorum ulen der tüm tarih kitaplarından adını sildirtmek için dilekçe verirdi dediklerini işittim..
Gene bir rivayete göre Kleopatranın falcılarından necdet35 in 1970 yıllarda dünyaya geleceğini öğrenip mısır takvimine göre uyanacağı tarihi buna göre ayarladığı ve ,mumyalama işlemi esnasında ise kremi bol bol sürdürdüğünü Lauvre Müzesinde sergilenen bir papirüs üzerindeki simgelerden çevrildiği beyan ediliyor..![]()
Birader; berberin koltuğuna oturduğun anda işkence başlıyor.
darbe üstüne darbe yemeye başlıyorsun daha ilk dakkalarda.
Durum vahim hallere ulaşınca keşke kendi saçımı kendim kesebilseydim diyorsun.
Senin saati tekrar kurmak gerekirDemek ki; Ben bu konularda bir hayli geride kalmışım![]()
Makina sıkıntı yapıyor bende.
Sakallar fora hocam görünmese daha iyiBiz birde şu meşhur sakalları görmek istiyoruz.
cilette tahriş ediyor modum kırmızı dolaşmak istemiyorumbir zamandan sonra yoluyor.....
en iyisi cilet....![]()
Aynen modum bende öyle yapıyorum genelde ama kısaltmak şekil vermek top sakal filan yapmak için gerekiyor bu zımbırtıİyisi mi takım elbiseyi at, RobinsonCrusoeVari kuul takıl, bırak sakalın da altın çağını yaşasın.
Bak Arda'da da sakallar fora, meaşallah![]()