trenle yurt disi seyahati hakkinda

zinde
Hızlı Çırak
para biriktirip bu yaz iki uc haftaligina, butceme gore belki bir ay da olur, yurt disi tatili yapmak istiyorum. gidecegim yerleri tam kararlastiramadim. bu konuda bilginiz var mi. surec nasil isler, sirayla neler yapmam lazim. bilgisi olanlar yazarsa cok mütesekkir olurum.

SEOYASIN
Forum Ustası
Bilmiyorum ama Gemi ile gezmekten ucuzdur herhalde.

Fİyat kıyaslaması yap imkanın olursa ile gemi ile gezmeni tavsiye ederim.

Balamir
Banned
Trenle nereye gideceksin ki ? en fazla irana bulgaristana yada bükreşe gidersin onunlada seyahat zamanı fazla olduğu için sıkılırsın ama başka bir ülkeye gidip ordan tren seferlerine binersen daha fazla ülkeye gitme şansın olur

Penqueen
Banned
yurt dışı yerine yurt içini gezmeni tavsiye ederim
van gölüne karşı kahvaltı yapmadıysan, ığdırın mağaralarında yaz ortasında buz tutmadıysan, kendi elinle fındığını kaysısını cevizini toplamadıysan,..
doğudan batıya sayabileceğimiz yüzlerce şey var
önce kendi insanını tanı ;)
bir ispirliyle tanışmak bile ayrı bir olaydır neler kaçırıyorsun :D

zinde
Hızlı Çırak
yurt ici pek cok yere otobusle gittim, yurt ici dusunmuyorum, ben uzun soluklu kafa dagitacak bir seyahat yapmayi istiyorum, tanidik falan olmasin, her seyden uzak, kedime yakin.

surada tcddnin avrupa yonu baglantilari verilmis, baktim fiyatlar uygun geldi bana turkiye cumhuriyeti devlet demiryollari
mesela balkan turu cazip, ama hic yurt disina cikmadigim icin harcamam ne kadar olur, vize vs ne lazim olur mu, bilmiyorum.

Yıldıray27
Forum Ustası
yurt ici pek cok yere otobusle gittim, yurt ici dusunmuyorum, ben uzun soluklu kafa dagitacak bir seyahat yapmayi istiyorum, tanidik falan olmasin, her seyden uzak, kedime yakin.

surada tcddnin avrupa yonu baglantilari verilmis, baktim fiyatlar uygun geldi bana turkiye cumhuriyeti devlet demiryollari
mesela balkan turu cazip, ama hic yurt disina cikmadigim icin harcamam ne kadar olur, vize vs ne lazim olur mu, bilmiyorum.
Hocam balkan turları iyidir fiyatlarıda uygundur ;)

Cemaat evinde kalırsan kalacak yer, yiyecek içecek ve etli pilav sorunun kalmaz :D

zinde
Hızlı Çırak
cemaat ortamina girmek istemiyorum, lise zamanimda makbuleyle tanismistim. benimki biraz kafa dagitmak amacli. kafa dengi biri olursa bir arkadas daha olabilir.

HELMERT
Forum Kalfası

Dostum eğer, Tren ile bir yere gitmek istersen o ayrı. Ancak Tren bazlı bir tatil düşünüyorsan, o zaman tur acentalarına başvursan daha iyi olur. Örn. Trans Sibirya (Yanılmıyorsam) diye bir tur var Rusya'da, Moskova-Leningrad arasında. Methini duydum. Bu tura Türkiyeden de katılmak mümkün sanırım.

Selamlar.

zinde
Hızlı Çırak
cok kararsiz kaldim.
tur acentalariyla yurt disina cikan varsa tecrubelerini aktarirlarsa sevinirim.
konu guncel.

zinde
Hızlı Çırak
yildiray arkadasim abilerden misin yoksa, mubarek .d
sagol onerin icin belki daha sonra dusunebilirim, o yollar icin su an kendimi hazir hissetmiyorum.

Yıldıray27
Forum Ustası
yildiray arkadasim abilerden misin yoksa, mubarek .d
sagol onerin icin belki daha sonra dusunebilirim, o yollar icin su an kendimi hazir hissetmiyorum.
Ne yalan söyleyeyim çok abi arkadaşım var üniversitede arada çağırıyorlar sağolsunlar beleş günübirlik gezidir , etli pilavdır bizde kankalarla katılımda bulunuyoruz :D

zinde
Hızlı Çırak
lisede bir zamanlar evlerde kalmistim kotuluk gormedim ama iclerinde ben yapamadim.
pilav vazgecilmez yemek zaten, muhabbet, arkadaslik falan iyi oluyordu.

zinde
Hızlı Çırak
seyahat konusunda zaten kararsizim bir de avatar konusunda kararsizliga sokma beni .d
daha sonra bakacagim.
yoksa, dur, avatarim yok diye mi konuda pek gorus belirtilmiyor dersin.