Üstad,Trenle nereye gideceksin ki ? en fazla irana bulgaristana yada bükreşe gidersin onunlada seyahat zamanı fazla olduğu için sıkılırsın ama başka bir ülkeye gidip ordan tren seferlerine binersen daha fazla ülkeye gitme şansın olur
Doğrudur ben en son baktığımda bunlardan başka yere gidiş yoktu demekki TCDD yollarıda aştı kendisiniÜstad,
İstanbul-Münih seferi var yanılmıyorsam...
Hocam balkan turları iyidir fiyatlarıda uygunduryurt ici pek cok yere otobusle gittim, yurt ici dusunmuyorum, ben uzun soluklu kafa dagitacak bir seyahat yapmayi istiyorum, tanidik falan olmasin, her seyden uzak, kedime yakin.
surada tcddnin avrupa yonu baglantilari verilmis, baktim fiyatlar uygun geldi bana turkiye cumhuriyeti devlet demiryollari
mesela balkan turu cazip, ama hic yurt disina cikmadigim icin harcamam ne kadar olur, vize vs ne lazim olur mu, bilmiyorum.
cemaat ortamina girmek istemiyorum, lise zamanimda makbuleyle tanismistim. benimki biraz kafa dagitmak amacli. kafa dengi biri olursa bir arkadas daha olabilir.
Umreye git mübarekcok kararsiz kaldim.
tur acentalariyla yurt disina cikan varsa tecrubelerini aktarirlarsa sevinirim.
konu guncel.
Ne yalan söyleyeyim çok abi arkadaşım var üniversitede arada çağırıyorlar sağolsunlar beleş günübirlik gezidir , etli pilavdır bizde kankalarla katılımda bulunuyoruzyildiray arkadasim abilerden misin yoksa, mubarek .d
sagol onerin icin belki daha sonra dusunebilirim, o yollar icin su an kendimi hazir hissetmiyorum.