-Tunavy Spor Bölüm Editörü

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Wardom emektarlarından genç kuşak arkadaşlarımızdan -Tunavy Spor Editörü olarak görev almıştır başarılı olacağından şüphem yoktur :)

http://www.wardom.org/member.php?u=351526

Not ; Kendisinin bilgi ve haberi yoktur :)

By ToNiK
Misafir Üye
Maşallah bugün herkese hayırlı olur inşallah :) .

Kendisine bölümünde başarılar diliyorum :).

All4One
Forum Ustası
Vayy çok sevindim cidden :) Hayırlısı olsun Wardom gün geçtikçe kendini yenileyerek biraz daha değişiyor sevindirici :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Katılımlarıyla fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Hayırlı olsun.

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Olumsuz.... !!!!!!!!!!

wardom yönetimi Galatasaraylıların eline geçiyor :)

Şaka bir yana hayırlı olsun :)

Allah utandırmasın..

-JoseJosef
Editor
Yine ters köşe ettin Necdet abi, sağol eksik olma. :)

Yetki almadan önce baktığımız da çok rahat idare edebiliriz diye düşünebiliyor insan.

Ama WD ye ilk geldiğimden bu yana,

1- OGH bölümü ( malumunuz kaldırıldı)

2- Spor bölümü

3- Siyaset bölümü

Bu 3 yerden yetki almak ayrı bi meşakkat istiyordu. Hadi aldın diyelim, bölümü götürüp idare etmek apayrı bi meşakkat istiyor.

Şimdi forumun 1 numaralı kaynayan ve bazende yakan kazaninda yetki almak insanın bi yerde gururunu okşayan bi durum açıkçası.

1st den sonra ilk kez bu kadar yıldız oldu, inşallah altında ezilmeyiz, mahçup olmayız ve de destek verip, yetki verenleri de utandırmayiz.

Destek veren herkese teşekkürler. :)

Demek olumsuz diyorsun he Kerim abi?

Evinden aldırırım seni :p

fearof
Forum Ustası
Uzunca bir aradan sonra Galatasaray'taraftarı bir arkadaşımızı Spor Bölümünde editör olarak görmek en azından bölümün tarafsızlığına katkı sağlayacağı için güzel bir gelişme.

Tebrikler -Tunavy arkadaşım umarım başarılı olursun.

eflatunn
Moderator
Yönetici
Ne kadar Galatasaraylı varsa Necdet usta editor yaptı.:rolleyes: Yandı gülüm keten helvaa :) :phayırlı olsun Tuna'm başarılar diliyorum.