Turkcell internet

_gokhan's
Forum Ustası
Tarifem 150 nar kampanyası ben şimdi bunun yanında + olarak internet istiyorum Buradaki sınırsız 1 GB 'YE KADAR 7.2 MBPS 1 GB SONRASI 96 KBPS diyor.

bu 1 gb kotamı oluyor yani 1 gb dolunca hız düşüyor. paket aşım olayı falan varmı onu merak ediyorum yoksa 1 gb kota dolunca hızı düşük herhangi bir tl kaybı olmadan interneti kullanabilirmiyim. gerçi 25 tl ama daha avantajlı kampanya varsa yazabilirsiniz

AdrenaLiN_
Forum Ustası
yani 150 nar ile beraber kullanabiliyorum bunu.
http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/sinirsiz-1gb/sikca-sorulan-sorular?place=footer_yardim#3

Kimler yararlanabilir?
Bireysel Faturalı ve Faturasız tüm abonelerimiz bu paketi satın alabilirler.
SINIRSIZ paketleri mevcutta Facebook/Sosyal /Twitter/Facebook Plus/ Gece 100MB/ Günlük 10MB/ Aşımsız 20MB/ 20MB Tanışma/ Bana Uyan paketleri olan abonelerimiz bu paketlerini iptal ettirip faydalanabilir. Iptal talebi ilk kontakta karşılanır ve Sınırsız paket tanımlaması yapılır. Herkese 100TL Hediye kampanyasından faydalanan abonelerimiz satın alamazlar. Aynı şekilde mevcutta SINIRSIZ paketi olan abonelerimiz bahsedilen paketleri satın alamazlar ve Herkese 100TL hediye kampanyasından faydalanamazlar.

_gokhan's
Forum Ustası
SINIRSIZ 1GB - TURKCELL

Kimler yararlanabilir?
Bireysel Faturalı ve Faturasız tüm abonelerimiz bu paketi satın alabilirler.
SINIRSIZ paketleri mevcutta Facebook/Sosyal /Twitter/Facebook Plus/ Gece 100MB/ Günlük 10MB/ Aşımsız 20MB/ 20MB Tanışma/ Bana Uyan paketleri olan abonelerimiz bu paketlerini iptal ettirip faydalanabilir. Iptal talebi ilk kontakta karşılanır ve Sınırsız paket tanımlaması yapılır. Herkese 100TL Hediye kampanyasından faydalanan abonelerimiz satın alamazlar. Aynı şekilde mevcutta SINIRSIZ paketi olan abonelerimiz bahsedilen paketleri satın alamazlar ve Herkese 100TL hediye kampanyasından faydalanamazlar.
şansıma tükürim :D