TurkishOnlyTurkish Moderatör olarak yetkilendirilmiştir

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Wardom forumlarında her an her şey olabilir ;) Gilanın da yukarıda belirttiği gibi siyasi düşünceler sıkıntı değildir hiç bir zaman önemli olan bu düşünceleri ifade ediş şeklidir ve önemli olan insani vasıflarının önde olmasıdır kişinin :)

Asıl olan yönetici olmak değildir Wardom üyesi olmak ve uzun yıllar Wardom da kalabilmek çok daha değerlidir görevler sıfatlar gelir geçer kişiler ve isimler baki kalır ;)

mydos
Forum Ustası
Öncelikle çok teşekkür etmekle beraber benim için de bir sürprizolmuştur.
Hayrılısı olması en büyük temennimdir., İnşallah elimizden geleni yyapacağız.
Hayırlı olsun karması verecektim :(
Başarılar

TurkishOnlyTurkish isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hayırlı olsun karması verecektim :(
Başarılar

TurkishOnlyTurkish isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.
Dağıt o zaman :cool:

Bana artı, redyellow'a eksi ver, maksat karma dağıtmak olsun :p

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
Arkadaşlar herkese öneri ve dileklerinden ötürü bir kez daha teşekkürler.., sonuçta burası insanların fikir bilgi tecrübe alışverişlerinde bulundukları bir yer., karşılıklı saygı çerçevesinde kalınması da zaten her forumda olduğu gibi burada da önemli. Öyle olunduğu müddetçe de.., öğrenmenin yaşı yok misali karşılıklı bir şeyler alabilmek ve verebilmektir.,Bugün biz oluruz yarın bir başkası..,mühim olan alabildikleriniz ve verebildiklerinizdir..tekrar hakkımızda hayırılısı..:)