Türklerin bize kızgın olması şaşırtıcı mı

0x0001
Forum Ustası
'Türklerin bize kızgın olması şaşırtıcı mı?' ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Senato’daki oturumda Senatör Graham’in “Raporlar, YPG'nin PKK ile bağlantılı olduğunu belirtiyor. Bu doğru mu?” şeklindeki sorusuna “Evet” yanıtını verdi. Graham bunun üzerine “Türklerin Suriye’de YPG’yi silahlandırdığımız için bize kızgın olması sizin için şaşırtıcı mı?” diye sordu.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
'Türklerin bize kızgın olması şaşırtıcı mı?' ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Senato’daki oturumda Senatör Graham’in “Raporlar, YPG'nin PKK ile bağlantılı olduğunu belirtiyor. Bu doğru mu?” şeklindeki sorusuna “Evet” yanıtını verdi. Graham bunun üzerine “Türklerin Suriye’de YPG’yi silahlandırdığımız için bize kızgın olması sizin için şaşırtıcı mı?” diye sordu.

Konu sahibi arkadaşım.

Sana bazı sorular sorabilir miyim?

Aynı videoda olduğu gibi yani :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vaz geçtim soru cevap kısmından..

Konuyu açan arkadaşa bir küçük soru sormak istiyorum.

Bu videodan ne anladığını bize anlatır mı rica etsek?

Cevap yazacak olursan alıntı da yap ki; Haberim olsun :cool:

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu konu aslında çok önemli bir konu.

Konu sahibi olsaydı da, ballı börekli bir tartışma yaşasaydık.

Cebime ceviz büyüklüğünde taşlar doldurmuştum. Kafasını kafasını yarsaydım :)

0x0001
Forum Ustası
Vaz geçtim soru cevap kısmından..

Konuyu açan arkadaşa bir küçük soru sormak istiyorum.

Bu videodan ne anladığını bize anlatır mı rica etsek?

Cevap yazacak olursan alıntı da yap ki; Haberim olsun :cool:

Abd'nin devlet mekanizması, sorgulanabilir yapısı, Türkiye'ye yaptığı yanlışı anlıyorum.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Abd'nin devlet mekanizması, sorgulanabilir yapısı, Türkiye'ye yaptığı yanlışı anlıyorum.

Bilir misin kardeşim?

Beni çok sevenler ve benden nefret edenler var.

İkisinin de sebebi aynı

Her şeyi küt diye söylediğim için bayılırlar bana

Her şeyi küt diye söylediğim için nefret ederler benden :)

Çok da umurumda değil.

Kimseyle kavga mavga etmiyorum. Sadece, günü geldiğinde bazı gerçekleri insaların yüzüne vuruyorum, o kadar :cool:

Gelelim konuya..

Konudan, Türkiye adına ve kendiniz adına çıkartılacak çok ders var.

Soruyu soran şahıs, senatör

Bizdeki karşılığı, ANAYASA MAHKEMESİ üyesi..

Soru sorulan kişi, bakan

Bizdeki karşılığı da bakan.

Sadece şu yukarıda yazdıklarım, Türkiye adına çıkartılacak dersin ta kendisidir.

Kendiniz adına çıkartılacak derse gelince..

Bir Ak Partili bakan ANAYASA MAHKEMESİNİ TANIMIYORUM dediği zaman alkışlamasını biliyorsanız

Bu videoyu buraya koyma hakkınız yok. Aksi taktirde buna işine gelince öyle, gelmeyince böyle yani, iki yüzlülük denir.

Örneğin.. Bir siyasi parti liderinin peşinden koyun gibi giden ve hiç bir fikriyatı, icraatı olmayan hödüklere laf sokulduğu zaman neden cezalandırılmadığını ısrarla sorguladığın konuyu biliyorum. Linki elimde :cool:

MİT'in yaptığı hukuksuzlukları, antidemokratik eylemleri eleştirdiğimiz zaman

MİT, sırf sizin gönül verdiğiniz partinin hizmetinde olduğu için bize PARANOYAK dediğiniz konunun linki de elimde ;)

Oysa bugün bu konuda nasıl da demokrasi aşığı kesilmişsiniz ;)

Sizin gibi paranoyak ve müşkülpesent kişiler her şeye bir kulp takarlar.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın öneminin artması nasıl zorunuza gidebilir. Eleştirecem diye b.kunu çıkartmaya gerek yok.

Burada demokrasi havariliğine soyunuyorsun ama, ülkeyi soyan bir hırsızın bu soygunları ülke yararına kullanmış olabileceğini söyleyerek HIRSIZLIĞI bile savunacak kadar demokrasiden bi haberseniz ne yapacağız?

Benim evime giren hırsız, benim paramı benim hayrıma kullanıyorsa, eh hırsızlar öyle bir şey yapmaz sadece çalarlar gerçi ya neyse, fakat bu örneğimizdeki hırsız diğer hırsızlardan daha iyi çıkmış.
Ama günah. Ama çalıyorlar, hırsızlık bunların yaptığı. Ama yalan söylüyorlar, insanları kandırıyorlar.

Yemezler.

Madem güç için bunlar gerekiyor o halde yapılacak.

Diyeceğim odur ki; Saf kan bu ülkenin insanısınız ve bununla ne kadar gururlansanız azdır :)

Milliyetçiliği ayak altına alıp mötler gergiye gelince milliyetçiliğe sarılan

Demokrasinin çöpe atılmasını umursamayıp, sıkışınca demokrasiyle buluşmak için meydanları dolduran

Anayasa mahkemesine karşı yapılan her türlü siyasi darbeleri destekleyip, başka ülkelerin anayasa mahkemesi BAŞKANLARININ BİLE DEĞİL üyelerinin bir bakanı sorguya çekmesini örnek olarak önümüze koyan..

Tipik

Genetik

Assslanlar gibi bir vatandaş olarak kendinizle gurur duyabilirsiniz...

Bu videoyu buralara koymanız, benim için lüzumsuz, gereksiz ve abesle iştigal.

Çünkü ben yıllardır bu demokrasinin savaşını veriyorum

Sizler yıllardır bana küfrediyorsunuz

Bugün benimle aynı telden çalıyor olmanız, aynı çizgide yürüdüğümüzü göstermez

İşinizin düşüp, demokrat taklidi yaptığınızı gösterir.

Yarın malum şahıs HİLAFETİ GETİRİYORUM HAYDİ REFERANDUMA desin

Koşa koşa sandığa gidip hilafet lehine oy atacağınızdan zerre kadar kuşkum yok.

Demokrasi, size üç beden bol gelir

Elin demokratlarıyla hava atmayın.. Azıcık demokrat olmaya çalışın :cool:

Saygılar efendim :cool:

Son düzenleme:
AjaN Lord
Banned
Sıkıyosa Silahlandırsın Şimdi 15 Temmuzda Türkiye Bağımsızlığını İlan Etti Feto Denilen Yobaz Köpekleri Hakettiği Cezayı Aldı

Fakat Yetersiz Vede Amerikan Neden Türkiyeden İlişkileri Kesmek İstemiyor Nedeni

Rusya Çin İran Vede Şanghay Birliği Vede Amerika Bizi Kaybederse Sonuçlar Irak'tan Petrol Bile Alamaz...Daha Niceleri

0x0001
Forum Ustası
Bir Ak Partili bakan ANAYASA MAHKEMESİNİ TANIMIYORUM dediği zaman alkışlamasını biliyorsanız

Mit tırlarını basan fetö örgütünün algı yönlendirmesine uyarak, mit tırlarıyla silah götürülüyordu diye bağırmak neyin haberciliği? Hadi diyelim basın özgürlüğü kapsamında karar verildi. Hadi diyelim herhangi bir siyasi karar da değildi.

Benim olayı alkışladığımı nereden biliyorsun?

Örneğin.. Bir siyasi parti liderinin peşinden koyun gibi giden ve hiç bir fikriyatı, icraatı olmayan hödüklere laf sokulduğu zaman neden cezalandırılmadığını ısrarla sorguladığın konuyu biliyorum. Linki elimde :cool:

Şu linki bir rica etsem ve incelesem. Hatırlamıyorum.

MİT'in yaptığı hukuksuzlukları, antidemokratik eylemleri eleştirdiğimiz zaman

MİT, sırf sizin gönül verdiğiniz partinin hizmetinde olduğu için bize PARANOYAK dediğiniz konunun linki de elimde ;)

Oysa bugün bu konuda nasıl da demokrasi aşığı kesilmişsiniz ;)

Bu konuda hala aynı fikirdeyim. İstihbarat teşkilatları çoğu ülkede, buna demokrasiden örnek verdiğimiz ülkeler de dahil olmak üzere, üst derecede yetkilere sahiptir. Bakın CIA diyoruz eli her yere uzanıyor. Darbe girşiminin arkasında olduğundan bahsediliyor. Darbe yapacak kadar anti demokratik ve hukuksuz bir teşkilat, onlara da mı karşısın?

Burada demokrasi havariliğine soyunuyorsun ama, ülkeyi soyan bir hırsızın bu soygunları ülke yararına kullanmış olabileceğini söyleyerek HIRSIZLIĞI bile savunacak kadar demokrasiden bi haberseniz ne yapacağız?

Ben öyle bile olsa evet savundum. Çaldıysa çalmıştır. Fakat o paranın nasıl bir güç haline geldiğini farketmedin mi?
Neden bu darbe girişiminde iyi ki RTE vardı başımızda dedin? Evet RTE ülkemizdeki en güçlü insan şu anda.
Dünyayı yöneten diğer zengin aileler kervanına bile katılmış olabilir. Eğer yaptıysa bunun için yapmıştır ve ülkenin bekasını buna bağlı gördüyse yapması da gerekir. Ki buradaki çalma olayını netleştirmek gerekir. Ne şekilde çalmıştır? Nasıl çalmıştır? Nereden çalmıştır hazineden mi ? Yoksa kayıt dışı ticaretle mi elde etmiştir paraları hani şu halkbank olayı? İran ile yapılan ticaretten gelen. Fetö'nün baskın yaptığı?

Milliyetçiliği ayak altına alıp mötler gergiye gelince milliyetçiliğe sarılan

Milliyetçilik ırkçılıksa ben de ayak altına alıyorum ki zaten bu kastedilmiştir ayaklar altına aldık derken. Ben her zaman vatanseverdim. Yapılan yanlışlardan dönülmesi için çaba gösterdim. En azından kendi adıma bunu söylüyorum ki ak partinin politikası da bu yöndeydi açılımla.

Demokrasinin çöpe atılmasını umursamayıp, sıkışınca demokrasiyle buluşmak için meydanları dolduran

Gila farkında mısın biz halkın seçtiği iktidarın, halkı yönetmesini bile yeni yeni başarabildik. Darbeler, parti kapatmalar dönemlerini hatırlıyor musun? İşte o demokrasinin çöpe atılması dediğin olaylar sadece bu ana kriter içindi.

Anayasa mahkemesine karşı yapılan her türlü siyasi darbeleri destekleyip, başka ülkelerin anayasa mahkemesi BAŞKANLARININ BİLE DEĞİL üyelerinin bir bakanı sorguya çekmesini örnek olarak önümüze koyan..

Kabul ediyorum ABD bu konuda bizden önde. Şunu hatırlatıyım:

"Gila farkında mısın biz halkın seçtiği iktidarın, halkı yönetmesini bile yeni yeni başarabildik. Darbeler, parti kapatmalar dönemlerini hatırlıyor musun? İşte o demokrasinin çöpe atılması dediğin olaylar sadece bu ana kriter içindi."

Biz de, o örnek videodaki devlet gibi olacağız ama bu günlerden geçmemiz gerekiyordu. Ve emin ol ak parti o anti demokratik dediğin olayları yapmamış olsaydı hala demokratik bir ülke olamayacaktık. Halk seçecek, darbe yapılacak başbakan asılacak, halk seçecek parti kapatılacak, halk seçecek kapatmaya çalışacaklar tekrar, halk seçecek e-muhtıra verilecek falan.
Önce şu seçim işini bir oturtalım demokrasi gelişir zaten.

Yarın malum şahıs HİLAFETİ GETİRİYORUM HAYDİ REFERANDUMA desin

Koşa koşa sandığa gidip hilafet lehine oy atacağınızdan zerre kadar kuşkum yok.
Hilafeti hep sorgulamışımdır.Hatta Atatürk kaldırmakla yanlış mı yaptı diye düşünmüşümdür. Bu devlet için büyük bir güç olabilir demişimdir ama sanmıyorum olumlu oy kullanacağımı ki şu andan sonra getiriyorum dese hangi ülkeler hilafeti tanıyacak? Atatürk döneminde de gücünü kaybetmişti şimdi ise hiç bir halta yaramaz. Yani cevabım olumsuz olurdu istemezdim. Sadece kendi ülkesinde bir hilafet saltanatı kurma çabası olarak görürdüm ve bunu kesinlikle desteklemezdim.

Bazen şüphe duymalısın kendinden. İşte o bazen tam olarak şu an.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Mit tırlarını basan fetö örgütünün algı yönlendirmesine uyarak, mit tırlarıyla silah götürülüyordu diye bağırmak neyin haberciliği? Hadi diyelim basın özgürlüğü kapsamında karar verildi. Hadi diyelim herhangi bir siyasi karar da değildi.

Benim olayı alkışladığımı nereden biliyorsun?

Şu linki bir rica etsem ve incelesem. Hatırlamıyorum.

Bu konuda hala aynı fikirdeyim. İstihbarat teşkilatları çoğu ülkede, buna demokrasiden örnek verdiğimiz ülkeler de dahil olmak üzere, üst derecede yetkilere sahiptir. Bakın CIA diyoruz eli her yere uzanıyor. Darbe girşiminin arkasında olduğundan bahsediliyor. Darbe yapacak kadar anti demokratik ve hukuksuz bir teşkilat, onlara da mı karşısın?

Ben öyle bile olsa evet savundum. Çaldıysa çalmıştır. Fakat o paranın nasıl bir güç haline geldiğini farketmedin mi?
Neden bu darbe girişiminde iyi ki RTE vardı başımızda dedin? Evet RTE ülkemizdeki en güçlü insan şu anda.
Dünyayı yöneten diğer zengin aileler kervanına bile katılmış olabilir. Eğer yaptıysa bunun için yapmıştır ve ülkenin bekasını buna bağlı gördüyse yapması da gerekir. Ki buradaki çalma olayını netleştirmek gerekir. Ne şekilde çalmıştır? Nasıl çalmıştır? Nereden çalmıştır hazineden mi ? Yoksa kayıt dışı ticaretle mi elde etmiştir paraları hani şu halkbank olayı? İran ile yapılan ticaretten gelen. Fetö'nün baskın yaptığı?

Milliyetçilik ırkçılıksa ben de ayak altına alıyorum ki zaten bu kastedilmiştir ayaklar altına aldık derken. Ben her zaman vatanseverdim. Yapılan yanlışlardan dönülmesi için çaba gösterdim. En azından kendi adıma bunu söylüyorum ki ak partinin politikası da bu yöndeydi açılımla.

Gila farkında mısın biz halkın seçtiği iktidarın, halkı yönetmesini bile yeni yeni başarabildik. Darbeler, parti kapatmalar dönemlerini hatırlıyor musun? İşte o demokrasinin çöpe atılması dediğin olaylar sadece bu ana kriter içindi.

Kabul ediyorum ABD bu konuda bizden önde. Şunu hatırlatıyım:

"Gila farkında mısın biz halkın seçtiği iktidarın, halkı yönetmesini bile yeni yeni başarabildik. Darbeler, parti kapatmalar dönemlerini hatırlıyor musun? İşte o demokrasinin çöpe atılması dediğin olaylar sadece bu ana kriter içindi."

Biz de, o örnek videodaki devlet gibi olacağız ama bu günlerden geçmemiz gerekiyordu. Ve emin ol ak parti o anti demokratik dediğin olayları yapmamış olsaydı hala demokratik bir ülke olamayacaktık. Halk seçecek, darbe yapılacak başbakan asılacak, halk seçecek parti kapatılacak, halk seçecek kapatmaya çalışacaklar tekrar, halk seçecek e-muhtıra verilecek falan.
Önce şu seçim işini bir oturtalım demokrasi gelişir zaten.

Hilafeti hep sorgulamışımdır.Hatta Atatürk kaldırmakla yanlış mı yaptı diye düşünmüşümdür. Bu devlet için büyük bir güç olabilir demişimdir ama sanmıyorum olumlu oy kullanacağımı ki şu andan sonra getiriyorum dese hangi ülkeler hilafeti tanıyacak? Atatürk döneminde de gücünü kaybetmişti şimdi ise hiç bir halta yaramaz. Yani cevabım olumsuz olurdu istemezdim. Sadece kendi ülkesinde bir hilafet saltanatı kurma çabası olarak görürdüm ve bunu kesinlikle desteklemezdim.

Bazen şüphe duymalısın kendinden. İşte o bazen tam olarak şu an.

Önce konuyu tekrar gözden geçirelim.

Konu, bizdeki ölçülere göre bir Anayasa Mahkemesi ÜYESİ!!! nin bir Ak Parti bakanına ayar vermesini içeriyor.

Bunu buraya benim gibi demokrasi adına mücadele eden birisinin koymasından doğal bir şey olamazdı belki ama

Senin gibi demokrasiye asla inanmayan, demokrasiye inanmayan güçleri destekleyen birisinin koyması biraz komik olmuş.

Hemen konuya gireyim.

BİR:

Amerika YPG yi silahlandırıyor ama biz de boş durmuyoruz. Biz de Suriye'nin YPG sini ( ÖSO ) silahlandırıyoruz. Hatta şu anki harekatımızı da Suriye ile değil, Suriye'nin YPG siyle birlikte yapıyoruz.

Bunu eleştirmeyip Amerikanın yaptığını eleştirmenin adı: B.k değil ebem zıçtı olur.

İKİ: ANAYASA MAHKEMESİNİ TANIMIYORUM diyenleri alkışlamadığını söylüyorsun ama bunu söylerken bile alkışlıyorsun :)

ÜÇ: Hatta bunu, hırsızlık yapanı bile destekleyerek açıkca ortaya koymuşsun. Gözümüzle görsek de inanmıyoruz mantığını seviyor, seni açık sözlülüğünden dolayı tebrik ediyorum.

Bu açık sözlülüğün de bilgi cesareti değil, cahil cesareti olduğunu düşünüyorum.

SON OLARAK: Senin bir vatansever değil, bir ak parti sever olduğunu söylemek istiyorum.

FETÖ DARBESİ, AK PARTİ SEVERLERİN ORTAYA ZIÇTIKLARI VE VATANSEVERLERİN TEMİZLEDİĞİ BİR PİSLİKTİR. Bunu da yaz bir kenara diyeceğim ama şimdi bana nereye yazayım diye sorarsın :D

Bu videodaki gibi bir ülke olabilmek için önce okumak lazım.

Kaç yaşındasın ve yılda kaç kitap okuyorsun?

Sorunun cevabını buraya yazman gerekmiyor. Kendi kendine itiraf etmen yeterli :cool:

wardom üyelerinin feto ile imtihanı başlıklı konular açıyorum biliyorsun.

Senin ile ilgili de bir konu yaparım müsait bir zamanımda.

Orada kendi kendinle yüzleşebilirsin.

Şimdilik bu kadar :cool:

0x0001
Forum Ustası
:shit: :shit: :shit: bla bla bla..

senin geçmişinden haberin var mı ? Suriye dediğin ülke senelerdir pkknın yuvası olmuş, bizzat desteklemiş bir ülke. Suriyenin ypgsiymiş. ülkemin sömürülmesine destek olan her ülke suriyenin yaşadıklaarını hak ediyor. umarım sıra onlara da gelir ve oluşturdukları terörün içinde boğulurlar.

vatansever değil mişim ak parti sever mişim. ben senin gibi oy vermedim akpye bundan haberin var mı ? sadece yerel seçimlerde oy verdim 1 kere.

Hiçbir şey yapmayanları mı desteklemeliyim? hırsızlık yapanı destekliyormuşum hangi gözünle gördün? fetönün gösterdikleriyle mi?

Böyle bir darbe girişimini yapan kişilerin belgelerine, operasyonlarına inanarak mı gördün?

Fetöyü ak parti severler musallat etmiş tek başlarına. Ecevite toz kondurmazsın, hani şu fethullahın şefaatçi olacağı ecevit ve niceleri.

Bilmem kaç yıllık oluşumu ak parti mi musallat etmiş oldu? yoksa temizleyen mi ak parti? Nasıl temizledi ? KÖKTEN!

Bunu gör bunu. Gözün kör olmuş. başımıza musallet edenleri de temizleyeni de gör. Yılanın başı neden küçükken ezilmedi?

O üst rütbeli askerler ak parti döneminde mi yerleşti orduya ?

Neden bu yılanın başını ezmeye çalışan Erbakan'a saydırıyorsun da ecevit'e tek kelime etmiyorsun. Çünkü körsün. ideolojine sarılmışsın.

Senin ideolojin kör etmiş seni.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
senin geçmişinden haberin var mı ?
Haydi biraz eğlenelim :)

Uzunca ama eğlenceli bir yazı olacak. Daha yazmadan bunu kestirebiliyorum :)

Uzun olacak, çünkü gerekmedikçe bu konuya bir daha yazmayacağım.

Aslında 8 sene önceki yoğunluk olsaydı, bu konu temiz 20 sayfa yapardı. Çok önemli bir konu çünkü.

Eğlenceli olacak, çünkü saçma sapan şeyler yazmışsın, bunlara cevap vermek güne stressiz ve keyifli başlamamı sağlayacak :)

Tersten başlayarak, en sonunda yine konunun önemini ortaya koyacağım.

MİT TIRLARI meselesi

Bugün Amerika'nın PYD ye silah vermesini eleştirmek ama dün bizim MİT'in Suriye'nin teröristlerine silah göndermesini alkışlamak

En hafifiyle ne yaptığını bilmemek

Orta hallisiyle şark kurnazlığı

En ağırıyla iki yüzlülüktür.

Yaptığın budur..

ÖSO SURİYE'NİN YPG SİYMİŞ meselesi..

Burada öyle zırvalamışsın ki; Suriye pkk ya destek veriyor diye bizim de ÖSO'ya verdiğimiz desteği haklı göstermeye çalışmışsın.

Buna Anadolu literatüründe bok değil ebem zıçtı derler.

ÖSO dediğin, Suriye ordusundan isyan ederek ayrılan subayların kurduğu bir ordu

Yani bir nevi FETÖ..

Sen FETÖ ile mücadele ederken, Suriye'nin FETÖ sünü destekliyorsun

Hatay ve Gazi Antep'de bunlar için kamplar açıp para, silah ve hastane yardımı yapıyorsun

Sonra senin teröristine de başkaları kucak açınca bik bik ötüyorsun.

HIRSIZLIK YAPANLARI DESTEKLİYORMUŞSUN, HANGİ GÖZÜMLE GÖRMÜŞÜM meselesi..

Şu kadar yeter mi?

Benim evime giren hırsız, benim paramı benim hayrıma kullanıyorsa, eh hırsızlar öyle bir şey yapmaz sadece çalarlar gerçi ya neyse, fakat bu örneğimizdeki hırsız diğer hırsızlardan daha iyi çıkmış.

ERBAKAN'A SAYDIRIP ECEVİT'E SAYDIRMAMA meselesi

Ben Erbakan'ın hırsızlığına saydırdım bugüne kadar

Ecevit hırsızlık yapmadı.

Erbakan'ın, kendisine oy vermeyeni münafık ilan etmesine saydırdım.

Ecevit camilerde siyasi propoganda yapmadı, kendisine oy vermeyeni Cehennemlik ilan etmedi.

Erbakan'ın KANLI MI, KANSIZ MI fetvasına saydırdım. Dökülecek kan kardeş kanıydı.

Ecevit öyle bir halt yemedi.

BENİM İDEOLOJİM GÖZÜMÜ KÖR ETMİŞ meselesi..

Allah'a inanır

Peygamber'e biat eder

Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan giderim.

Gözlerimi kör edenler bunlar sa, ben o körlüğe dünden razıyım :cool:

AKP YE OY VERME meselesi

İlk seçimde verdim. Baktım, üç kağıt açıyorlar, desteğimi çektim.

Sendeki durum tam tersi :)

İlk seçimde vermemişsin

Bakmışsın, çalıyorlar, çırpıyorlar, üç kağıt açıyorlar

TAMAM LAN BUDUR İŞTE diyip desteklemeye başlamışsın

Aramızdaki farkı fark edebildin mi? :)

----------------------------------------------------

Bu kadar tıraştan sonra, gelelim gerçek konumuza :cool:

Tekrarlamakta yarar var.

Sorgulayan, bir senatör

Bizdeki karşılığı Anayasa Mahkemesi Üyesi ( başkanı bile değil )

Sorgulanan, bakan..

Gayet medeni, yumuşak bir üslupla ama köküne kadar geçire geçire gerçekleştirilen bir diyalog.

Bunu alıp buraya koymuşsun, iyi de yapmışsın.

Demokrasi nasıl bir şeydir, tekrar hatırlamış olduk.

Buradaki mesele, Amerikan hükümetinin YPG yi silahlandırma meselesi

Amerikalılar bunu ifşa etmeseler de biz zaten silahlandırdıklarını biliyoruz

Ancak; Bunu eleştiren adam, aynı zamanda Suriye'nin teröristlerine kucak açan bizim hükümeti de eleştirebilmeli

Irak'ı yerle bir eden Amerikalılar'a hayır duasını esirgemeyen siyasetçilerden de hesap sorabilmeli

Libya lideri merhum Muammer Kaddafi'nin teröristlerine televizyon kameraları karşısında para yardımı yaparak kellesini aldıran AK PARTİ kadrolarını da eleştirebilmeli

MISIR'daki hükümet karşıtı teröristleri destekleyen AK PARTİ kadrolarını da eleştirebilmeli..

Lahanaya gelince kat kat, ya...prağa gelince YANDIM ANAM..

Yok öyle iki yüzlülük...

0x0001
Forum Ustası
abd müttefikimiz, nato üyesi, incirlik üssümüzü kullanıyor ve bizi bölmeye çalışan bir örgütün yan örgütüne destek veriyor ve sen bunu bizim sadece sınır komşumuz olan ve zamanında bize kötülüğü dokunan ve fırsatı olsa bir an bile duraksamadan devam edecek suriye'nin, muhalifi öso'ya desteğimizle kıyaslıyorsun. harbi körsün.

ecevit konusunda yine kıvırtmışsın. körlükten kastım buydu işte. sen eleştirsene önce kendi desteklediklerini. ne zaman eleştirdin ?

Her şeyi göz önünde tutarak yazıyorum. Çalmış.. Çalmışsa canı cehenneme!

Bu olayda AKP'nin amacı kendi zenginlerini yaratmak farkındayım, fakat bu zenginler de, üretim yaparak ülkeyi geliştirme hedefi olan AKP'nin kaleleri olarak kullanılmakta.

Eh demek böyle yapılıyormuş bu işler. Böyle yapılacak ise yapılsın. Vardır bi bildiği ;)

Eğer AKP böyle yapmasa idi, onu aşağıya çekmek isteyen sermaye grupları güçlü olacaktı ve her dönemde başrol oldukları gibi bu dönemde de yine jönlüğü kaptırmayacaklardı,

AKP'yi destekleyecek gruplar ise güçsüz ve dolayısıyle Devlet güçsüz olacaktı.

Bak burada ne yazıyor. Metnin tamamında. Her şeyi göz önünde tutarak yazıyorum. Çalmışsa canı cehenneme çalmışsa benim iyiliğim için yapmıştır diyorum. Çaldığını ya da çalmadığını belirtmiyorum. Bilemem.

mısırda mursiyi darbeyle deviren hükümeti mi desteklemeli? sen de fetöyü destekle :) suriyeden dem vururken gelmişsin darbecileri desteklemeyi öneriyorsun. hani öso da fetö gibiydi. şu anki mısır hükümetinin neyi farklı?

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
abd müttefikimiz, nato üyesi, incirlik üssümüzü kullanıyor ve bizi bölmeye çalışan bir örgütün yan örgütüne destek veriyor ve sen bunu bizim sadece sınır komşumuz olan ve zamanında bize kötülüğü dokunan ve fırsatı olsa bir an bile duraksamadan devam edecek suriye'nin, muhalifi öso'ya desteğimizle kıyaslıyorsun. harbi körsün.
Bir futbolcu gelip benim ayak bileğime bilerek basarsa, onun ayak bileğine değil, diz kapağına basarım.

Ki; Bir daha yapmasın diye.

Örnek: Forum imamı arada bir bana çirkef der, ben de ona hamamda kavga yapan karılar hesabı SENSİN ÇİRKEF değil, ÇİRKEF SENİN BABANDIR derim. Bu da canını yakar. İstediğim de, canının yanması, babasına kabul etmediği sözü başkalarına söylememesidir.

Suriye'nin muhalifi ÖSO'ya destek vermek, Suriye'nin iç işlerine dibine kadar burun sokmaktır.

Burada yapılması istenen, Libya'da Kaddafi'ye yapıldığı gibi, Esad'ın kellesinin alınmasını arzu etmektir.

Bunun adı vahşete yardım ve yataklık yapmaktır.

Kabul edilemez bir girişimdir.

Kör olsaydım, neticede bir teröriste destek verildiğini göremezdim.

Göz doktorunuz ne diyor bu duruma?

ecevit konusunda yine kıvırtmışsın. körlükten kastım buydu işte. sen eleştirsene önce kendi desteklediklerini. ne zaman eleştirdin ?
Ben kıvırtmam. Erbakan ile Ecevit kıyaslaması yaparak hataya düşmüşsün. Erbakan yerine başkasını öne sürseydin, belki daha makul cevap alabilirdin.

Erbakan'ı eleştirdiğim konular ortada.

Ecevit'i çok çok iyice elden ayaktan düştüğünde başbakan olduğu için eleştirebilirim.

Ki; Burada bile eleştirilecek olan Ecevit değil, bu milleti Ecevit'e mahkum eden siyasetçilerdir.

Ha.. Ecevit'in hırsızlığı, arsızlığı, yamuğu var da yazarsan, ona da gereken cevabı veririm.

Yıllarca hala anlamamışsın. Benim siyasi bir partim yok.

Hiç bir siyasetçinin benden daha akıllı olduğuna inanmam

Hiç birisinin kulu köpeği olmam :cool:

Bak burada ne yazıyor. Metnin tamamında. Her şeyi göz önünde tutarak yazıyorum. Çalmışsa canı cehenneme çalmışsa benim iyiliğim için yapmıştır diyorum. Çaldığını ya da çalmadığını belirtmiyorum. Bilemem.
Kaç tane gemin, kaç tane pırlanta dükkanın, kaç milyar liran var? ehehe :)

0x0001
Forum Ustası
yahu gila ecevit kandırılmış desene en aktif dönemlerinde. fethullah kandırmış desene. ülkenin damarlarına sızmasına müsade etmiş desene. niye sadece elden ayaktan düştüğünde devam ettiği için eleştiriyorsun ?

http://wardom.org/threads/bulent-ecevit-nire-tayyip-erdogan-nire.543369/

şu konuyu hatırlarsın. Burada senin silinen bir mesajın var. Ecevit var ya ecevit diye başlayan ki konuda ecevite dair hiçbir kötü eleştiri yok. celallendiğini hatırlıyor musun? sonra haksız yere konuyu kapattığını. ard arda benim konularımı gereksiz şekilde kapattığını. hep kurallardan dem vurarak.. kendi tayfana uygulamadığın kuralları bana uyguladığını. demokrasi yanlısı gila. o zamanlar neredeydi demokratlığın? kendin uygulayamadığın demokrasiyi başkasından niye bekliyorsun?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
yahu gila ecevit kandırılmış desene en aktif dönemlerinde. fethullah kandırmış desene. ülkenin damarlarına sızmasına müsade etmiş desene. niye sadece elden ayaktan düştüğünde devam ettiği için eleştiriyorsun ?

http://wardom.org/threads/bulent-ecevit-nire-tayyip-erdogan-nire.543369/
Konu feto da, Ecevit de değil.

Ancak, linkini verdiğin konuda da zaten Ecevit'in rüşvet ve hırsızlığa bulaşmamış olduğunu yazmışım.

Sen...

Ecevit'in bir yanlış işini yaz buraya. Mutlaka yanlışları olmuştur.

Yaz, gerekeni yapalım.

Ne yapmıştır mesela?

Başka ülkelerin teröristlerine destek mi vermiştir?

Başka ülkelerin teröristlerini para ve silaha mı boğmuştur?

Yaz kardeşim. Burası özgür bir platform.

Konuyu da Feto, Ecevit eksenine çekme ki; Kendi aslından ayrılmasın.

hep kurallardan dem vurarak.. kendi tayfana uygulamadığın kuralları bana uyguladığını. demokrasi yanlısı gila.

İtiriaf edeyim, bu sitede bir iki kişi için değiştirdiğim olmuştur.

Bölümün sağlığı ve üyelerin devamlılığı açısından bu tür uygulamalar zaman zaman yapılmıştır.

Kural dediğin, ortama ve duruma göre esnetilir ya da katkılar yapılabilir.

Özellikle redyellow efendinin bölümleri sürekli zorlamaları sonucu bazı kuralların değişmeleri gerekli olmuştur.

Örneğin: Bizim forum imamının özellikle 15 Temmuz sonrası fetoyu yeren değil ama Erbakan'ı, SP yi ve bunların yayın organı milli gazeteyi öne çıkartma çabaları benim gözümden kaçmadığı gibi yönetimin de gözünden kaçmamış olmalı ki; Hacıyı bir kaç kez uyardılar, hacı her zaman bildiğimiz hacı olduğu için çüküne bile sallamadan milli gazete reklamları yapmaya devam etti. Sonuç itibarıyla gidin geri dönüşüm bölümüne bakın, hacının konuları bir bir kapatılıp çöpe atılmaya başlandı.

Bu durum benim de gözümden kaçmadı ve küçücük bir araştırma yaptım.

Gördüm ki; Bizim forum imamı, saadet partinin son seçimlerde aldığı en büyük oyun bile % 2 lerde kalması sebebiyle kendi sitelerinde planlı, programlı ve acilen bir şeyler yapma çabaları içine girmiş.

Bu çabaları ekseninde her gün aynı konuyu kopyala yapıştır olarak farklı farklı sitelere taşıyarak keriz toplama avına çıkıvermiş :)

Wardom, hiç bir zaman bir siyasi partinin duvar ilanı olmamıştır. Yönetim, tabi ki buna karşı tedbirler alacaktır, almaktadır da..

Bu tür kural değişiklikleri zaman zaman olur.

BedliS dostum için kural değişikliği yaparak İFTİRA YASAKTIR kuralı koymuştum. Bu yüzden bir çok kişi banlandı ama kaç yıldır wardom'da kimse kıçından uydurarak iftiralar atamıyor.

Forum imamıyla artık yönetim uğraşsın. Ben o işlerde yokum.

Ahir kelam; Senin için özellikle kural değişikliği yapmadım. Yapmam da.

Sen standard bir Ak Parti taraftarısın. Ülkenin yarısı senin gibilerle dolu :)

Konuya dönüş yapalım diyorum konuya..

Soruyu soran Anayasa Mahkemesi üyesi

Soru sorulan ise bir bakan..

Bu, demokrasi adına çok önemli bir görüntü.

Elin demokratlarıyla hava atmaktansa, azıcık demokrat olmayı deneyin diyorum.

Fena mı yapıyorum?