TurkPass olay bu fazla söze gerek yok

provipex
Cool Çırak
arkdaslar yani boylelerini ben cok gordum !! bizden once davrandin poyraz saolsss ;) arkadas filimleri kendi kafasindan hayal ediyor herhalde !! boyle seyleri yermi lan millet :D

biz dadal oğullarının kor oglunun torunlarıyız bunu yermi millet

lordhacker
Cool Üye
PoYraZ Zuahah sadece ğülerim :D sen kim şifre çalmak kim birde msn dedin o msn ben kendim komple bloke ettim. yeni msn adresim :

lee@klavye.co.uk

çalda görelim :) sadece gülerim :pp

PoYrAz Lorenzo nick'i senin demi bana yalakalık yapan abi ceken vs.

Bide Wardom Benim vs. diyen gerçek kişi sensin. Biraz Atta civcivler yer belki :d

---------------------------------------
NOT: Ben'im başımdan çok sizler gibi kişiler geçti ama boş :D başka ne diyeyim boş.
Msn çaldım demişsin zaten benim msn şifrem herkes bilir sende benim msn de ekliydin sana bile vermiş olabilirim Şifre bu du: 4177432 zuahua off off
Hiç uğraşacak işiniz kalmadımı benim gibi biri ile kafa tutuyorsunuz.Cem yılmaz derki Sütünü içmeyen süzsüz inekten beterbeterlikten yerlere düşer benimde bu olayım var anlayan anladı..
------------------------------------
Ben bu olaylara başlamadan önce en küçük ihtimali bile düşünürüm bu en önemli özelliğim. Siz kesin bu lamer böyle böyle domain şifre diyorsun mail de ki şifreler ilk aldıgım zamanki şifreler tabi o mail de şifre kalmadı daha doğrusu mail kalmadı nedense msn banlanmış ben ben olalı böyle lamerlik görmedim helal olsun ne diyeyim çalışmalarınızın devamını dilerim..

- Yönetici düzenlemesi: :
provipex
Cool Çırak
sen bi hediye daha ver olm gorelim siteni :p ama herzaman acik olsun ben ne zaman gelirim bilmem ama iste acik olsun yolla bura yaz bakalim su sitene o zaman adamim diye gez ortalarda !!!