TV Programı Yapalım [ Resimli ]

Suk1y3n
Forum Ustası
bendede sadece trt 1 çıkıyor dostum diğer kanallar ise hazır yazıyor ama açılmıyor
IP Adresleri Değişmiştir. Bu Konuyu Baya Oldu Paylaşalı IP Adreslerinin Değişmesi Gayet Normal Herhangi Bir Debugger Veya Diss. ile Bir TV Programının içindeki IP Adreslerini Alabilrsin. Veya TV Sitelerine Girip Ordan IP Adreslerini Alabilirsin.

Nef'î
Daimi Üye
Bir Şey Sorucam...Peki Bunu Şu Şekilde Nasıl Yapabiliriz??

Media Player ,Yanında Bi Liste , Listenin Altında Buton Listeden Bi Kanal Seçip Butona Bastığımızda Bu Seçtiğimiz Kanalı Açmasını Nasıl Yapabiliriz?

Suk1y3n
Forum Ustası
Bir Şey Sorucam...Peki Bunu Şu Şekilde Nasıl Yapabiliriz??

Media Player ,Yanında Bi Liste , Listenin Altında Buton Listeden Bi Kanal Seçip Butona Bastığımızda Bu Seçtiğimiz Kanalı Açmasını Nasıl Yapabiliriz?
Yapabilirsin gayet basit. List' ekle forma içine kanal isimlerini.

List Kodu

If List1.Text = " Kanal Ismi " Then Text1.Text = " Kanal'ın URLS'si "

Button' Kodu :

WindowsMediaPlayer.URL = Text1.Text

Bol Şans.

Vicarious
Forum Ustası
Yapabilirsin gayet basit. List' ekle forma içine kanal isimlerini.

List Kodu

If List1.Text = " Kanal Ismi " Then Text1.Text = " Kanal'ın URLS'si "

Button' Kodu :

Bol Şans.
ben bunu anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız? mesela ben buton koymak istemiyorum listeden kanalı seçince hemen açıslın istiyorum? anlatırmısınız bana?

bu kod da çalışmıyor? text1.text e url yazdığımda çalışıyor.. ama o zamanda bir sürü commandmı eklicem :S birisi cevap yazsın artk yaa?

şimdi bitane ip yazdım oldu fakat command1 e bastığımda bağlanıyor diyor.. hazır diyor.. ve bişiy olmuyor?

- Yönetici düzenlemesi: :
Vicarious
Forum Ustası
yardımmm?????? windows media playerdaki URL opena siteyi yazıyorum.. kitaplıkta bulunamadı diyor??? biriniz bir şey yazsın yaA?

acemi41
Çırak
Ben Daha Önce Böyle Birşey Yapmamıştım Yani Ben Şimdi Bir Nevi Kendim Program Yaptım =) TŞk ^^

Altair
Cool Çırak
eline sağlık çok güzel anlatmışsın ama bir sorum var

Ben Çalışan tv iplerini güncel olarak nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?

collyer
Çırak
Birsey sormak istiyorum .Bu ip adreslerini bulduktan sonra direkt olarak olarak gerekli bölgeye kopyaladığımızda olmuyor sanırım en azından ben yapamadım. ip adreslerini nasıl tam olarak uygun hale getirebiliriz programlarda çalıştırabilmek için?