RadioActive
Çırak
bendede sadece trt 1 çıkıyor dostum diğer kanallar ise hazır yazıyor ama açılmıyor
IP Adresleri Değişmiştir. Bu Konuyu Baya Oldu Paylaşalı IP Adreslerinin Değişmesi Gayet Normal Herhangi Bir Debugger Veya Diss. ile Bir TV Programının içindeki IP Adreslerini Alabilrsin. Veya TV Sitelerine Girip Ordan IP Adreslerini Alabilirsin.bendede sadece trt 1 çıkıyor dostum diğer kanallar ise hazır yazıyor ama açılmıyor
Yapabilirsin gayet basit. List' ekle forma içine kanal isimlerini.Bir Şey Sorucam...Peki Bunu Şu Şekilde Nasıl Yapabiliriz??
Media Player ,Yanında Bi Liste , Listenin Altında Buton Listeden Bi Kanal Seçip Butona Bastığımızda Bu Seçtiğimiz Kanalı Açmasını Nasıl Yapabiliriz?
ben bunu anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız? mesela ben buton koymak istemiyorum listeden kanalı seçince hemen açıslın istiyorum? anlatırmısınız bana?Yapabilirsin gayet basit. List' ekle forma içine kanal isimlerini.
List Kodu
If List1.Text = " Kanal Ismi " Then Text1.Text = " Kanal'ın URLS'si "
Button' Kodu :
WindowsMediaPlayer.URL = Text1.Text
Bol Şans.
http://centralops.net/co/ buradan Domain Dossier e girip istediğin sitenin ip sini bulabilirsin.eline sağlık çok güzel anlatmışsın ama bir sorum var
Ben Çalışan tv iplerini güncel olarak nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?
Bu video oynatıcı değil ki Visual basic'de tv programı yapma.Arayüzü sen istediğin gibi yapabilirsin o senin becerine kalmış.windows media player yerine daha şık bir video oynatıcı koyamazmıyız