Teğmen
Forum Ustası
Bir çok bedava zannedilen hostlar, daha sonra sizin bilginiz dahilinde olmadan reklam kokuyorlar. Onun için dikkat edilmesi gereken bir kaç hususu aktarayım, belki Wardom'dan biri bu işe el atar da bu konuyu görür. Bizim de dolaylı olarak yardımımız dokunmuş olur 
1-Reklam olmamasına
2-Kurallar okunmalı eğer okumazsanız ileride başınız belaya girebilir.Mesela sizden ileride para isteyebilirler.
3-Php veya Asp desteklemeli zaten eğer desteklemezse o host olmaz...Tr.Gg gibi bir şey olur
4-Sitenin domaininde free kelimesi geçmeli bu avantajdır ileride size fatura çıkaramazlar
5-Htaccess desteklemeli
Tüm bunlara ilaveten eğer ki ;
FTP'ye izin vermesi
Send Mail funksiyonunun aktif olması
Max. dosya gönderim limiti
Tüm dosya uzantılarına izin verme durumu
MySQL ve phpMyadmin vermesi
E-Posta vermesi ya da MX ayarlarının değiştirilebilmesine olanak tanıması
varsa o hosting iyi hostingdir.
bunlara dikkat edilmeli en önemlileri bunlar... Gerçi asp destekleyen çok az var ama olsun, bulursunuz
Dipçe: Bana kalırsa hiç bir zaman ciddi anlamda bir şeyler yapacaksanız free host dediğimiz bedava hostlara bulaşmayın derim ben. Sadece bir şeyleri deneme amaçlı yada kendinizi bu yönde geliştirme amaçlı kullanın. Çünkü ülkemizde hosting fiyatları oldukça uygun. 30-40 TL'ye bile idare der bir şeyler bulmanız mümkün.
Şuan gözlemlerime size idare eder bir hosting firması vereceğim ücretsiz olan, konuyu da sabitliyorum başka arkadaşlar da kaliteli ücretsiz hosting firmalarının adreslerini vererek tüm Wardom kullanıcılarına yardımcı olabilirler...
Bedava Hosting için TIKLAYINIZ
İyi forumlar...
1-Reklam olmamasına
2-Kurallar okunmalı eğer okumazsanız ileride başınız belaya girebilir.Mesela sizden ileride para isteyebilirler.
3-Php veya Asp desteklemeli zaten eğer desteklemezse o host olmaz...Tr.Gg gibi bir şey olur
4-Sitenin domaininde free kelimesi geçmeli bu avantajdır ileride size fatura çıkaramazlar
5-Htaccess desteklemeli
Tüm bunlara ilaveten eğer ki ;
FTP'ye izin vermesi
Send Mail funksiyonunun aktif olması
Max. dosya gönderim limiti
Tüm dosya uzantılarına izin verme durumu
MySQL ve phpMyadmin vermesi
E-Posta vermesi ya da MX ayarlarının değiştirilebilmesine olanak tanıması
varsa o hosting iyi hostingdir.
bunlara dikkat edilmeli en önemlileri bunlar... Gerçi asp destekleyen çok az var ama olsun, bulursunuz
Dipçe: Bana kalırsa hiç bir zaman ciddi anlamda bir şeyler yapacaksanız free host dediğimiz bedava hostlara bulaşmayın derim ben. Sadece bir şeyleri deneme amaçlı yada kendinizi bu yönde geliştirme amaçlı kullanın. Çünkü ülkemizde hosting fiyatları oldukça uygun. 30-40 TL'ye bile idare der bir şeyler bulmanız mümkün.
Şuan gözlemlerime size idare eder bir hosting firması vereceğim ücretsiz olan, konuyu da sabitliyorum başka arkadaşlar da kaliteli ücretsiz hosting firmalarının adreslerini vererek tüm Wardom kullanıcılarına yardımcı olabilirler...
Bedava Hosting için TIKLAYINIZ
İyi forumlar...