mizraklar
Çırak
sevgili arkadaşlarım...
Bu Yaz Başı Kısa Bir Sürede Yazdığım Ama Yaz Boyunca Kullandığım (Kullandığım Sürede bir Sorun Çıkarmayan) Bu Scprit i Sizlerle Paylaşmak İstiyorum..
Ben Bu Scprit i Biraz daha Geliştirdim ve Şimdi Onu Kullanıyorum Buda Boşda Kaldı...
Bu İşe yeni Başlamış Arkadaşlar veya Scprit İhtiyacı Olan 2. Şahışlar İçin Bu versiyonu Dağıtıma Çıkardım..
Güle Güle Kullanın tek Ricam Adımın Bulunduğu Alanlar Lütfen Silinmesin..
kullanımı çok kolay olan bu scprit in kurulumu şöyle..
ilk önce db oluşturuyoruz sonra ana klasör içinde bulunan "SQL" adlı klasörde bulunan sql dosyasını inport ediyoruz. daha sonra dosyaları ana dizine veya nereyi istiyorsanız oraya atıyorsunuz.
sonra "baglanti" klasörü içinde bulunan bağlantı.php içinde baglantı ayarlarınızı yapıyorsunuz ve işleme başlayabilirsiniz..
yonetim paneline ulaşabilmek için izleyeceğiniz yol ise www.siteadiniz.com/yonetim/giris.php olacak..
Kullanıcı Adı : Avşa Adası
Şifresi : demo
yonetim panelinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.
NOT: Scprit SEO Link lidir sadece linux sunucu (Apache) larda Çalışır Bilginize..
Win sunucu nuz SEO lu Linkleri Destekliyor ise o başka..
birde her sayda da normal linklerde duruyor isteyen SEO suz da normal haliyle kullanabilir ama Düzenlemek İçin Biraz Bilgisi Olan Arkadaşım Rahatlıkla Yapabilir..
klasör içinde her bişiyi mevcutur bilginize..
takılan arkadaşlarımıza elimden geldiğince burdan yardımcı olamaya çalışacağım
şimdi geldi sıra demo link vermeye
scprit in Nasıl göründüğünü Aşağıdaki Linkden Bakabilirsiniz..
avsaadasitatil.com Avşa Adası Oteller Avşa Adası Moteller
buradan indirebilirsiniz...
http://www.avsa-adasi.org/download/paylas.rar
Bu Yaz Başı Kısa Bir Sürede Yazdığım Ama Yaz Boyunca Kullandığım (Kullandığım Sürede bir Sorun Çıkarmayan) Bu Scprit i Sizlerle Paylaşmak İstiyorum..
Ben Bu Scprit i Biraz daha Geliştirdim ve Şimdi Onu Kullanıyorum Buda Boşda Kaldı...
Bu İşe yeni Başlamış Arkadaşlar veya Scprit İhtiyacı Olan 2. Şahışlar İçin Bu versiyonu Dağıtıma Çıkardım..
Güle Güle Kullanın tek Ricam Adımın Bulunduğu Alanlar Lütfen Silinmesin..
kullanımı çok kolay olan bu scprit in kurulumu şöyle..
ilk önce db oluşturuyoruz sonra ana klasör içinde bulunan "SQL" adlı klasörde bulunan sql dosyasını inport ediyoruz. daha sonra dosyaları ana dizine veya nereyi istiyorsanız oraya atıyorsunuz.
sonra "baglanti" klasörü içinde bulunan bağlantı.php içinde baglantı ayarlarınızı yapıyorsunuz ve işleme başlayabilirsiniz..
yonetim paneline ulaşabilmek için izleyeceğiniz yol ise www.siteadiniz.com/yonetim/giris.php olacak..
Kullanıcı Adı : Avşa Adası
Şifresi : demo
yonetim panelinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.
NOT: Scprit SEO Link lidir sadece linux sunucu (Apache) larda Çalışır Bilginize..
Win sunucu nuz SEO lu Linkleri Destekliyor ise o başka..
birde her sayda da normal linklerde duruyor isteyen SEO suz da normal haliyle kullanabilir ama Düzenlemek İçin Biraz Bilgisi Olan Arkadaşım Rahatlıkla Yapabilir..
klasör içinde her bişiyi mevcutur bilginize..
takılan arkadaşlarımıza elimden geldiğince burdan yardımcı olamaya çalışacağım
şimdi geldi sıra demo link vermeye
scprit in Nasıl göründüğünü Aşağıdaki Linkden Bakabilirsiniz..
avsaadasitatil.com Avşa Adası Oteller Avşa Adası Moteller
buradan indirebilirsiniz...
http://www.avsa-adasi.org/download/paylas.rar
- Yönetici düzenlemesi: :