hesabınız açıldı bilgiler gönderildi,hayırlı olsun.varsa bende alabilirmiyim
bilgilerinizi not ettim,sunucu problemi çözülünce hesabınızı aktif edip mail adresinize bilgi gönderilecektir. konu sorun çözülünceye kadar kapalıdır.kampanya devam ediyorsa bende alabilirmiyim
sayın modum hesabınız aktif edilmiştir,güle güle kullanınız.aklımda bir proje var bir tanede ben alayım eğer tutarsa zaten ücretli olarak devam ederim sistemlerinizde
bir hesapta ben alayım mümkünse kolay gelsin teşekkürler
sorun çözülmüş ve aktiftir.host sorunu giderildimi acaba ?
hesabınız açılmış ve bilgileriniz maillinize gönderilmiştir.hayırlı olsun...kampanya devam ediyorsa bende alabilirmiyim usta
hesabınız açılmıştır,mail adresinize bilgileriniz gönderilmiştir.Hayırlı olsun...bana da gönderebilir misin acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, saygılarımla.hesabınız açılmıştır,mail adresinize bilgileriniz gönderilmiştir.Hayırlı olsun...
hoşuma gitti AAA logo programında hazır vardı bende editledimSitenizdeki radyo renklerini özelliklemi seçtiniz ?
kullanacağınız host adı ve mail bilgilerinizi gönderiniz,hesabınızı açalımbil müh öğrencisim ödevim var acaba bende alabilirmiyim
domain adresiniz ile mail adresinizi pm atarsanız hesabınızı hemen açalım.kampanyanız devam ediyorsa gönderirseniz sevinirim