Üniversite Sonucum

RütbesizNefer
Forum Kalfası
7000. Olmuştum hatırlarsanız bir konu açmıştım , ve sizinde fikrinizi almıştım . Ankara da olduğum için ücreti ne kadar bol olsa da eğitimi konusunda emin olduğum için en kötü orası olur diye düşünürken beklemediğim bi yer oldu . Ben açıkçası çok sevindim çünkü sıralamamın çok gerisinde yerler yazmıştım sırf Ankara'da kalmak için.

Sonuç olarak yeni kurulan Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. Sizinle de paylaşmak istedim . Sevinç paylaştıkça artar çünkü :D

İyi geceler herkese :)

throck002
Daimi Üye
tebrik ederim, zor bir bölüm tercih etmişsiniz, zorlu bir 6[ en az] yıl sizi bekliyor, şimdiden okulda, meslek hayatınızda, bilhassa intörn'lük döneminde ve tus döneminde başarılar diliyorum.

ramo_21
Forum Ustası
tıp iyidir,mükemmeldir. 5 sene tıpçı arkadaşla kaldım, şu anda 6. sınıfı bitecek. adam her gün ders çalışıyordu. aklında bulunsun sende her gün dersini çalışmazsan derslerin çok aksayacak tavsiyem budur :)

misafir1009
Forum Ustası
Hayırlı olsun, hayırlısı ile bitir bir an önce Türkiye'ye gerçekten Tıp adına çok yararlı çalışmalar yapmanı temenni ederim.

All4One
Forum Ustası
Onunde bir 15 yil zor ondan sonrasi kendini gelistirdigin oranda kolay kardesim bunu bilerek asil derslerine ondan sonrasi guzel olur ;)