Uydu Tavsiyesi

DualCoree
Forum Ustası
Led tv ye hd yayın yapan uydu zımbırtısını almayı düşünüyorum.

İçinde şifrelenmiş kanalları acma özelligi olmalı :D
Tüm belgeselleri izlemek istiyorum maç izlemek istiyorum

öneriniz var mı

( Next minix i önerdiler .)

edit : bütce 200 tl civarı
national animal gibi belgesel kanallarını izlemek istiyorum egitim şart

- Yönetici düzenlemesi: :
Heiser
Daimi Üye
Next minix'i sittir et. Çok fazla ısındığı söyleniyodu yeni seri bekleyin diyordular. Yeni seri geldimi onuda bilmiyorum ama sen araştır bi. Alacaksanda Next yada Dreambox'un bildiğimiz kasa tiplerinden al. Öyle ufak mufak cihazlarla uğraşma bence. G*t kadar yere sığdırıcam diye cihazın özelliklerinde feragat ediyorlar. Şöyle bilidğimiz normal kasaya sahip internet bağlantılı,usb'li felan modellere bak. Ama ben kart alıp takçam diyosan(Yasal değil.) Yani digiturku olan bi herifin kartını alıp yada kiralyıp cihazıma takıcam diyosan kesin dreambox al.

isoFRM
Forum Ustası
next minix hd kullanıyorum güncellemesiyle beraber ip tv özelligide mevcuttu hatta bugun 06.07.2013 güncellemede geldi . net bağlantısıyla ip tv girerek istediginiz tüm kanallarıda izleyebilirsiniz ısınma problemide 1 senedir hiçyaşamadım benimkinni renk acık mavimsi bi renk yeni cıkanlardandı sanırım ntv spor felan onları sölemiyorum bile şifre derdi yok şampiyon ligi maclarınıda azarbaycan ve rus kanallarında görüntüsü ntv sporla aynı derecede olan yerlerden izledim onlarıda şifresini kırıyordu bu alet kücük ama yaptığı işler bir cok büyükden iyidir 200 tl gibi bir fiyata almıstım.

Zeus73
Forum Kalfası
Bütçe meselesi. 500-2500 TL fiyat aralğında o dedeğin zımbırtılar :D
Dream var, Vu var, Giga var,
Kalite kalite tabiki.

Artser
Forum Ustası
pahalı uyduya hiç grek yok..

hiremco chipbox hd uydu alıcısı var.şu anda kullanıyorum..yerli malı..çok kaiteli..

iptv destekliyor-
server destekliyor-
15 tane adult yayın yapan beleş server yayını var şu anda.
torrent özelliği var..sen istediğin filmi torrentten indirip açabilirin pc'ye gerek yok..
live streaming özelliği var..yayını tablete aktar istediğin yerden bağlan izle..
vs..vs..

bu kadar yazdım ama fiyatı yazmadım..

215 trl..

Artser
Forum Ustası
Chipbox HD ′nin Diğer cihazlarda olmayan bazı özellikleri

1-) Chipbox HD'de çift çekirdekli işlemci, 8 katı daha fazla Flash kapasitesi, 2 katı daha fazla DDR RAM...

2-) Chipbox HD'de Linux işletim sistemi vardır,Chipbox′ta ağ uygulamaları, açık kaynak kodlu yazılım, TrueType font desteği, son

kullanıcının kendi isteğine göre menü grafiklerini değiştirebilmesi gibi çok önemli özellikler mevcuttur...

3-) Chipbox 60 bin kanal kapasitelidir (20 000 kanal taraması, 20 000 kanal yedekleyebilme ve 20 000 varsayılan veritabanı)...

4-) Chipbox′ta 2 adet Web sunucusu, 1 adet FTP sunucusu, 1 adet SSH Sunucusu, 1 adet Telnet sunucusu, 1 adet NTP İstemcisi

mevcuttur...

Chipbox′taki Web sunucularından ilki, dünyanın ilk PHP destekli gömülü Web sunucusudur...

5-) Kullanıcı isterse, tamamiyle kendi web sayfasını Chipbox üzerinden internette yayınlayabilir...

6-) Chipbox HD'deki 2. web sunucusu ise, ilkine oranla daha kompakt bir tasarıma sahiptir, ama çok önemli bir özelliği mevcuttur:

USB′ye kaydettiğiniz yayınları, ağ üzerinden izlemenizi sağlar.

7-) Chipbox HD saat bilgisini internetten alır ve saat doğru gösterir...

:cool: Chipbox HD da FONT desteği vardır, dilerseniz yazı büyüklüklerini kendiniz ayarlayabilirsiniz...

9-) Chipbox HD'de, çoklu uzaktan kumanda desteği mevcuttur...

10-) Chipbox HD'de, her kanala ayrı ses seviyesi atanabilmektedir...

11-) Chipbox HD'de, çoklu kanal listesi özelliği mevcuttur...

12-) Chipbox HD'de animasyonlu menü mevcuttur...

13-) Kullanıcı istediğinde menülerdeki grafikleri, butonları, şekilleri kendi istediği şekilde değiştirebilir...

14-) Kanal listesindeki bir kanalı bulmak çok kolaydır...

15-) Chipbox HD'nin en önemli özelliklerinden birisi, cihazınızın yazılımı çöktüğünde, sadece ön paneldeki 2 butonu basılı tutarak

TFTP ile internetten veya USB Flash bellek vasıtasıyla USB′den otomatik olarak cihazınızı güncelleyebilirsiniz...

16-) Chipbox HD, %100 Türk tasarımı ilk HD Linux uydu alıcısıdır. Alman-Çin kökenli, garantisi olmayan cihazlar yerine Chipbox

HD gibi bize özel, Türkiye şartlarına göre üretilmiş bir ürünü kullanmak hem ekonomik hem de keyiflidir...

Aşağıdaki Eklentiler Chipbox HD’nin bize sunduğu güzel özellikleri ve artılarıdır..

17-)İp Tv eklentisi (Çok kullanışlıdır.500+500 kanal kapasitesi vardır.İp Tv eklentisi V10 yazılımına ulaşmıştır.)

1:cool:Ağda kayıt yapabilme eklentisi

19-)Gazete okuyabilme eklentisi

20-)Google/Yandex harita eklentisi

21-)Torrent indirme eklentisi

22-Namaz saatleri eklentisi (Yaşadığınız şehre göre düzenlenebilir)

23-)Hava Durumu eklentisi (Yaşadığınız şehre göre düzenlenebilme özellikli)

24-)Döviz ve altın bilgileri eklentisi vardır…

25-)İnfo Show Eklentisi ile eklentilere kısa yoldan ulaşabilme ve yüklü eklentileri görebilme.

26-)Oscam Bilgi Ekranı eklentisi

27-)Türksat frekans bilgileri eklentisi

2:cool:Türkiye Ligi Puan durumu eklentisi

29-)Rastgele Fıkra eklentisi

30-)Yayın Akışı eklentisi

31-)Günlük Maç Bilgileri eklentisi

32-)Eklentiler Eklentisi

33-)Chipbox HD NFS Disk Arayüzü ve NFS Kullanımı eklentisi

34-) Chipbox Smartreader,Phoenix,Mouse desteği eklentisi

35-) Chipbox Api ve Oscam Yaması Eklentisi

36-)Mail Sender Eklentisi

37-)Yeniden Başlatma eklentisi

3:cool: Wake On line Chipbox eklentisi (Kapalı Pc Uyandırma)

39-) İnfo bar ve main menü eklentisi

40-) İpTv Şifre Eklentisi

41-)a)Güncel Kanal Eklentisi (Türksat,Hotbird,Astra,Eutelsat 7 E)

b)Güncel Motorlu Çanak Hazır Kanal (75' Doğu-30' Batı) listesi

42-)Oscam Whitelist eklentisi..

43-)Ekran Capture eklentisi

44-)Beleş Server eklentisi

45-)Auto Zap eklentisi

46- Alyazı etkinleştirme veya kaldırma özelliği

47-)Eklenti Temizleyici eklentisi…

Chipbox HD gelişmiş bir high defination(HD) uydu alıcısı olup, ancak kullanılarak keyfine varılır...

Yeni eklentiler gelecektir…

Zeus73
Forum Kalfası
Artser bende uzun zamandır dream kullanıyorum. şu an elimde 7020hd var. biraz pahalı ama chipbox ancak onun chipi olur. O derece iddalıyım:D dedimya bütçe ve kullanabilmeye bağlı

Artser
Forum Ustası
Artser bende uzun zamandır dream kullanıyorum. şu an elimde 7020hd var. biraz pahalı ama chipbox ancak onun chipi olur. O derece iddalıyım:D dedimya bütçe ve kullanabilmeye bağlı
o cihazların çoğu elimden geçti..

dream 500'den tut diğerlerine kadar..

vu solo2 kullanmadım ona kullananlar iyi diyor..

önemli olan senin cihazdan ne beklediğin..

sen sadece normal uydu yayını seyredeyim,şifreli yayınları srver ile açayım,dsmart modül çalıştırayım,ısınmasın,kasmasın,kanal geçişleri hızlı olsun..server açmasında problem olmasın..

fazlası tevatürdür..

fazla para vermeye gerkte yoktur..;)

DualCoree
Forum Ustası
herkezi karmaladım :D konuya ilgi için teşekkür ederim

parfümcü bile yorum atmıs arkadas ya bu parfumcu de sanırsın yan meslegi uyducu :D

200 tl civarı bütcem. 50 inc full hd led e takıcam

Artser
Forum Ustası
herkezi karmaladım :D konuya ilgi için teşekkür ederim

parfümcü bile yorum atmıs arkadas ya bu parfumcu de sanırsın yan meslegi uyducu :D

200 tl civarı bütcem. 50 inc full hd led e takıcam
tamam işte chipboxhd hepsidijital'de 215 tl..

dene görürsün cihazı..

torrent bile var cihazda..:D

pc'yi kapat aç cihipboxu indir filmleri..playerıda var..mkv'yide destekliyor..:D

isofrm sana karma veremedim..karikatür tam konuuk olmuş..:d