Uygar Özdemİr Askere Gİdİyor

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
Arkadaşlar wardom üyelerinden uygar özdemir yarın askere gidiyor.onun spor yorumlarını çok özleyeceğiz.Gerçekten değerli bir arkadaşımız askere gidiyor.bir an önce gidip,hayırlısıyla teskeresini alıp yeniden aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekleyelim.Yolun açık olsun uygar.güle güle git.hayırlı teskereler.kendine çok iyi bak dostum.

hayals
Forum Ustası
Nere düştü uygar kardeşim? Jandarma olduysa rahat eder :) Şimdiden hayırlı teskereler ;)
kim demiş? walla bence hiç jandarma olayına girmemiştir işallah.. Girdiyse de mutlaka bi karakola düşmeye bakmalı..

İMZA:
Alayda cılkı çıkmış bi jandarma çavuş :D

hayırlı teskereler Uygar kardeşimize.. Bitince nası geçtiğini anlamıyor insan.. ama yaşarken biraz uzun sürdüğü kesin :)

saygılar

Savaşçı
Misafir Üye
kim demiş? walla bence hiç jandarma olayına girmemiştir işallah.. Girdiyse de mutlaka bi karakola düşmeye bakmalı..

İMZA:
Alayda cılkı çıkmış bi jandarma çavuş :D

hayırlı teskereler Uygar kardeşimize.. Bitince nası geçtiğini anlamıyor insan.. ama yaşarken biraz uzun sürdüğü kesin :)

saygılar
Ben Jandarma olarak yaptım bundan 3 sene önce alay'da kalırsa biraz zor tabi ama ilçe Jandarma veya dış Karakol'a düşerse rahat eder tabi bu benim görüşüm :) En azından Jandarma daha zevkli :)

yasba
Forum Ustası
Şimdiden hayırlı teskereler. Askerlik biraz şans işi en zor yerde çok rahat olabilirken çok rahat bir yerdede zor bir askerlik geçirebiliyorsun .Önemli olan sayılı gün olup gelip geçeceğini düşünerek buna göre hareket etmek .

uygarozdemir
Forum Ustası
cok tesekkurler arkadaslar, duygulandirdiniz beni gercekten..

Yarin teslim oluyorum,

Ankara Etimesgut Zirhli Birlik Okulu Egitim Tumeni nde askerligi yapicam tankci olarak, 5 ay, kisa donem yani :)

5 ay sonra aranizdayim insallah sag salim, ozliycem sizleri ;);)

inanhuseyin
Forum Ustası
Güle güle git ve Sağ Salim Dön İnşaallah

Allah Hayırlı Teskereler Nasib Etsin

Seni Özleyeceğim:)

Ben de Ankara da yaptım, İnşaallah Rahat Edeceksin:)

hakanurer
Forum Kalfası
uygar kardeşim hayırlı tezkereler.bak bana askerden geleli 18 yıl olmuş.kısa dönem 5 ay hemencecik gelip geçer.Allaha emanet olasın inşaallah.hayırlı tezkereler dilerim.saygılarımla.