Şimdi ne askerlik anısı vardır be :D https://www.youtube.com/watch?v=3EwlVomUkJE
sagacious Genel Moderator 15 Ocak 2019 #421 Şimdi ne askerlik anısı vardır be Kod: https://www.youtube.com/watch?v=3EwlVomUkJE
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 21 Haziran 2019 #422 Uygar bugün siteye uğramış Çarşı izinine mi çıktı ne?
c3h3n Elit Üye 23 Haziran 2019 #423 Vaybee Ne anılar birikmiş baksana adam daha askerliği bitiremedi ))
akay Super Moderator Site Yetkilisi 26 Haziran 2019 #424 Askerlik 6 aya indi reis imzaladı hadi yırttın
fearof Forum Ustası 26 Haziran 2019 #426 akay demiş ki: Askerlik 6 aya indi reis imzaladı hadi yırttın Hepsini görmek için tıklayın... Uygar eski yasaya tabii yenisi ona vurmaz.
akay demiş ki: Askerlik 6 aya indi reis imzaladı hadi yırttın Hepsini görmek için tıklayın... Uygar eski yasaya tabii yenisi ona vurmaz.
akay Super Moderator Site Yetkilisi 26 Haziran 2019 #427 fearof demiş ki: Uygar eski yasaya tabii yenisi ona vurmaz. Hepsini görmek için tıklayın... Kısa dönem 5 aya gitmişti şimdi hepsi 6 ay..vay arkadaş bu saatten sonra kimse askerlik yaptım demesin bozarım ah len Tansu 15'i 19 yaptırdın ya
fearof demiş ki: Uygar eski yasaya tabii yenisi ona vurmaz. Hepsini görmek için tıklayın... Kısa dönem 5 aya gitmişti şimdi hepsi 6 ay..vay arkadaş bu saatten sonra kimse askerlik yaptım demesin bozarım ah len Tansu 15'i 19 yaptırdın ya
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 27 Haziran 2019 #428 fearof demiş ki: Uygar eski yasaya tabii yenisi ona vurmaz. Hepsini görmek için tıklayın... Ona vurmaz derken??,
fearof demiş ki: Uygar eski yasaya tabii yenisi ona vurmaz. Hepsini görmek için tıklayın... Ona vurmaz derken??,
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 27 Haziran 2019 #429 Ah ülen ah. Dev gibi süper moderatörü ne hallere soktunuz be Ayıp size yuf size
fearof Forum Ustası 27 Haziran 2019 #430 Gila demiş ki: Ona vurmaz derken??, Hepsini görmek için tıklayın... Uygara vurmaz demiştim, ama Sana vurabilir.
Gila demiş ki: Ona vurmaz derken??, Hepsini görmek için tıklayın... Uygara vurmaz demiştim, ama Sana vurabilir.
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 10 Ağustos 2019 #431 Uygar bayram için izin almış, otobüs bileti bulamadığı için İskenderun'da mahsur kalmış Soranlara selam söyledi Sana da iyi bayramlar kardeşim Wardom seni unutmayacak
Uygar bayram için izin almış, otobüs bileti bulamadığı için İskenderun'da mahsur kalmış Soranlara selam söyledi Sana da iyi bayramlar kardeşim Wardom seni unutmayacak
mavera55 Forum Kalfası 22 Nisan 2020 #439 Korona tedbirleri kapsamında terhisler ertelendiği için Uygarın gelmesi gecikecekmiş
\Emix Forum Ustası 23 Nisan 2020 #440 mavera55 demiş ki: Korona tedbirleri kapsamında terhisler ertelendiği için Uygarın gelmesi gecikecekmiş Hepsini görmek için tıklayın... iyi güldüm bu yoruma ahahahaha
mavera55 demiş ki: Korona tedbirleri kapsamında terhisler ertelendiği için Uygarın gelmesi gecikecekmiş Hepsini görmek için tıklayın... iyi güldüm bu yoruma ahahahaha