Altunhanın imzasındaki eleman :D
Bgk Elit Üye 10 Haziran 2013 #1 Altunhanın imzasındaki eleman - Yönetici düzenlemesi: : 11 Haziran 2013
maekşi Forum Ustası 11 Haziran 2013 #3 bu video facebookta işsizler sayfasında şu şekilde yayınlanmıştı sınavda kopya çekemeyenlerin, çekenlere vermek istediği tepki acayip hoşuma sarmıştı
bu video facebookta işsizler sayfasında şu şekilde yayınlanmıştı sınavda kopya çekemeyenlerin, çekenlere vermek istediği tepki acayip hoşuma sarmıştı
Bgk Elit Üye 11 Haziran 2013 #6 4MAT demiş ki: söylemeden geçemicem abi internetin hayırlı olsun Hepsini görmek için tıklayın... kimin kardeş pek anlaşılmadı
4MAT demiş ki: söylemeden geçemicem abi internetin hayırlı olsun Hepsini görmek için tıklayın... kimin kardeş pek anlaşılmadı
wrca Forum Kalfası 11 Haziran 2013 #7 Altunhan demiş ki: ben tişörtünü bile aldım çek çek kızım Hepsini görmek için tıklayın... İyiymiş
WaRDoktor Elit Üye 11 Haziran 2013 #8 Daha önce verilmemiş mi Adamlar küfürde çığır açtılar resmen , yalnız o eleman niye fok balığı gibi yürüyor çözemedim
Daha önce verilmemiş mi Adamlar küfürde çığır açtılar resmen , yalnız o eleman niye fok balığı gibi yürüyor çözemedim
Balamir Banned 11 Haziran 2013 #9 Birde fatih hoca onu çekmeyin bunu çekin dedi diye küfür ve hakaret içeren mesaj diyerekten fenerbahçeliler hemen laf yarışına girmişti şimdi bu videoyu izlesinler
Birde fatih hoca onu çekmeyin bunu çekin dedi diye küfür ve hakaret içeren mesaj diyerekten fenerbahçeliler hemen laf yarışına girmişti şimdi bu videoyu izlesinler
Bgk Elit Üye 11 Haziran 2013 #10 WaRDoktor demiş ki: Daha önce verilmemiş mi Adamlar küfürde çığır açtılar resmen , yalnız o eleman niye fok balığı gibi yürüyor çözemedim Hepsini görmek için tıklayın... adam sakat olabilirmi bu aradam 1 bu jamiryo 2 fenomen ya - Yönetici düzenlemesi: : 11 Haziran 2013
WaRDoktor demiş ki: Daha önce verilmemiş mi Adamlar küfürde çığır açtılar resmen , yalnız o eleman niye fok balığı gibi yürüyor çözemedim Hepsini görmek için tıklayın... adam sakat olabilirmi bu aradam 1 bu jamiryo 2 fenomen ya
WaRDoktor Elit Üye 11 Haziran 2013 #11 Bgk demiş ki: adam sakat olabilirmi bu arada 1 jamiryo 2 fenomen ya Hepsini görmek için tıklayın... Yok sakat olsa ayakları düz durur yürüyemesede , bununki yanlara doğru açılmış ve bitişik , deniz kızı gibi
Bgk demiş ki: adam sakat olabilirmi bu arada 1 jamiryo 2 fenomen ya Hepsini görmek için tıklayın... Yok sakat olsa ayakları düz durur yürüyemesede , bununki yanlara doğru açılmış ve bitişik , deniz kızı gibi
Bgk Elit Üye 11 Haziran 2013 #12 WaRDoktor demiş ki: Yok sakat olsa ayakları düz durur yürüyemesede , bununki yanlara doğru açılmış ve bitişik , deniz kızı gibi Hepsini görmek için tıklayın... denizden kız diye bu çıksa başlar çekme ...... diye başlar
WaRDoktor demiş ki: Yok sakat olsa ayakları düz durur yürüyemesede , bununki yanlara doğru açılmış ve bitişik , deniz kızı gibi Hepsini görmek için tıklayın... denizden kız diye bu çıksa başlar çekme ...... diye başlar
Zıkkım Misafir Üye 11 Haziran 2013 #13 Bgk demiş ki: kimin kardeş pek anlaşılmadı Hepsini görmek için tıklayın... paylaştığın video aylar önce fenomen haline gelmişti internette , haberin yok mu gibisinden söyledi onu video üzerinden çok espriler yapıldı
Bgk demiş ki: kimin kardeş pek anlaşılmadı Hepsini görmek için tıklayın... paylaştığın video aylar önce fenomen haline gelmişti internette , haberin yok mu gibisinden söyledi onu video üzerinden çok espriler yapıldı
Bgk Elit Üye 11 Haziran 2013 #14 Zıkkım demiş ki: paylaştığın video aylar önce fenomen haline gelmişti internette , haberin yok mu gibisinden söyledi onu video üzerinden çok espriler yapıldı Hepsini görmek için tıklayın... aylar önce t.v gördüğümüze şükrediyorduk kusrabakma ayrıca forumda bulmadım . - Yönetici düzenlemesi: : 11 Haziran 2013
Zıkkım demiş ki: paylaştığın video aylar önce fenomen haline gelmişti internette , haberin yok mu gibisinden söyledi onu video üzerinden çok espriler yapıldı Hepsini görmek için tıklayın... aylar önce t.v gördüğümüze şükrediyorduk kusrabakma ayrıca forumda bulmadım .