Uzaktan Eğitim Nedir

tcrt34
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
Açık öğretim okurken uzaktan eğitimde okuyabilirmiyim?
Derslere girme zorunluluğu varmı duyduğum kadarıyla haftada iki gün gitmemiz gerekiyormuş bu bilgi doğrumudur?

Bilgilendirebilirseniz sevinirim iyi forumlar;))

N3F3R
Forum Ustası
Açık öğretim fakültesinden bahsediyorsanız,

Uzaktan eğitim, kredili siteme gör şöyle; Bir yılda güz ve bahar dönemi olmak üzere ikiye ayrılır. Güz döneminde vize ve final, bahar döneminde aynı şekilde vize ve final olmak üzre yılda toplam 4 defa sınav olur. Sınavlar haftasonları cumartesi ve pazar yapılır.

Her dersten 20'şer soru ve test olarak yapılır.

Açık öğretim olarak bilgisayar mühendisliği var mı bilmiyorum ama varsa yarı örgün, yarı açık olabilir. Mesela tarih bölümünde ilk 2 yıl örgün, son iki yıl açıktan okuyarak bitirebiliyorsunuz

tcrt34
Forum Kalfası
Açık öğretim fakültesinden bahsediyorsanız,

Uzaktan eğitim, kredili siteme gör şöyle; Bir yılda güz ve bahar dönemi olmak üzere ikiye ayrılır. Güz döneminde vize ve final, bahar döneminde aynı şekilde vize ve final olmak üzre yılda toplam 4 defa sınav olur. Sınavlar haftasonları cumartesi ve pazar yapılır.

Her dersten 20'şer soru ve test olarak yapılır.

Açık öğretim olarak bilgisayar mühendisliği var mı bilmiyorum ama varsa yarı örgün, yarı açık olabilir. Mesela tarih bölümünde ilk 2 yıl örgün, son iki yıl açıktan okuyarak bitirebiliyorsunuz
Hocam açık öğretim kamu yönetimi okuyorum ilaveten uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği de okumak istiyorum tam ifade edemedim kusura bakmayın gerekirse aöfü donduradabilirim

mesela 4 sınav olur demişsiniz sınavı bulunduğumuz ilde de girebiliyormuyuz