Vatan ekibine yapılan lincin görüntüleri

drejer
Cool Üye
ALINTI:

İşte Vatan ekibine yapılan lincin görüntüleri

4 Mayıs pazar günü haber yapan muhabirlerimize linç girişiminde bulunan İsmailağa cemaatinin üyeleri amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Savcı bu görüntüler üzerine soruşturmayı derinleştirdi Beykoz Çavuşbaşı’nda İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun villasının fotoğraflarını çeken VATAN gazetesi ekibine cemaat üyelerince yapılan linç girişimi belgelendi. Vatan ekibine saldırıldığı sırada olay yerinden geçmekte olan biri tarafından çekilen amatör görüntüler önce İstanbul İl Jandarma Alay Komutanlığı’na oradan da delil olarak Beykoz Savcılığı’na iletildi. Gasp ve linç olayını saniye saniye kaydeden çekimler incelendiğinde, sayıları 10 -15 arasında değişen saldırganların hunharca ve acımasızca saldırıları VATAN ekibinin ölümden döndüğünü gösteriyor.

http://www12.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=4579

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=3446&page_number=1

İLGİLİ HABERLER
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=176697&Categoryid=1
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=176946&Categoryid=1
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=176945&Categoryid=1

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
zındıklara derslerini vermek istemişler noolmuş yani:D

bakınız.. ismailağa tarikatına üyeler tarikatı nasıl anlatıyorlar..
bu anlatım tarzı, ne kadar salak olduklarını ortaya koyuyor..

TARİKATLER, HEDEFE ULAŞMANIN EN KESTİRME VE KOLAY YOLUDUR..
20. KATA MERDİVENLE DE ÇIKABİLİRSİNİZ, ASANSÖRLE DE..
TARİKATLER ASANSÖRDÜR

bu kadar salağın yoğun olduğu bir ülke daha varmıdır acaba bilmiyorum.. tarikat sayılarıyla mürid sayılarını üst üste koyunca..;)

alpi_09
En istikrarlı üye
Çok kötü çok... Bunlar devlet içinde devlet...

Maalesef bu ülkeyi ne pkk, ne sol örgütler ne başkaları bu ülkeyi İslamı kullanan cemaatler yıkacak...

Altunizade
Forum Ustası
evet arkadaşlar, hiç kimse, villanın örülü duvarlarından atlayıp içeri girdiklerini yazmıyor demi?

Sizin evinizin bahçesinden içeri giren adama ne yapardınız?

Samimi cevaplar, ya amacı sizi öldürmek olsaydı?

Ya çantasında, silah bıçak olsaydı.

Ya sizi, eşiniz ve çocuklarınız ile görüntüleyip, türlü yalanlar ile yazsalardı.

Yada yatakodanıza kadar girip, bu görüntüleri internette el altından pazarlasalardı?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
evet arkadaşlar, hiç kimse, villanın örülü duvarlarından atlayıp içeri girdiklerini yazmıyor demi?

Ya sizi, eşiniz ve çocuklarınız ile görüntüleyip, türlü yalanlar ile yazsalardı.

Yada yatakodanıza kadar girip, bu görüntüleri internette el altından pazarlasalardı?
edit: böyle birşey varsa, sözümü geri alıyorum. az bile yapmışlar diyorum.
şayet varsa böyle birşey.
saygılar.

Altunizade
Forum Ustası
edit: böyle birşey varsa, sözümü geri alıyorum. az bile yapmışlar diyorum.
şayet varsa böyle birşey.
saygılar.
Aynen araştır sevgili GILA Vatan muhabirleri, duvardan atlayarak içeri girmeye çalışmışlardır..

Darp edildikleri yerde villanın bahçesidir.

Adamların işi gücü yok, vatan muhabirlerini, dışarıdan içeri alıp mı dövecekler?

eee kaşınanı döveceksin..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Aynen araştır sevgili GILA Vatan muhabirleri, duvardan atlayarak içeri girmeye çalışmışlardır..

Darp edildikleri yerde villanın bahçesidir.

Adamların işi gücü yok, vatan muhabirlerini, dışarıdan içeri alıp mı dövecekler?

eee kaşınanı döveceksin..
e. yani. kusura bakmayın. resmen ip..lik yapmışlar..
özel hayata müdahaleye girer, vursan nefsi müdafaya girer..
dayakla kurtardıkları için duacı olmaları lazım;)

JaS33N
Elit Üye
Adamlar haketmişler abi özel hayata girilmez girersen cezasını çekersin...

z

TARİKATLER, HEDEFE ULAŞMANIN EN KESTİRME VE KOLAY YOLUDUR..
20. KATA MERDİVENLE DE ÇIKABİLİRSİNİZ, ASANSÖRLE DE..
TARİKATLER ASANSÖRDÜR

[/B]
Bunu kim söylemiş :D hadi asansör bozuksa birtek merdiven kalıyor... :D :D :D

:eek:sama::eek:sama::eek:sama: Bu ifadenin ismi niye osama itiraz ediyorum... :D

wastedsunsets
Daimi Üye
Habercilerin o zatın bahçesine girmek için duvardan atlamaları bir şeyi değiştirmiyor aslında. Eğer bu doğruysa, yaptıkları yanlış ve dayaklarını yemişler.

Ama bu bile, Beykoz'un ne hale geldiğini,çok yakında eski tabiriyle "kurtarılmış bölge" olacağını ve böyle giderse İstanbul'da daha bir çok kurtarılmış bölge olacağı gerçeğini değiştirmiyor....

ugurr_xy
Forum Kalfası
Dayak yedikleri yer hiç de villa bahçesine benzemiyor..
Bu ülke bu örümceklerden bir şekilde kurtulacak!
Demokrasiyle de olsa kurtulacak kanlı da olsa kurtulacak!

"Sömürge ülkelerde önce basın susturulur. Vatanı ve milleti için çalışan, yetenekli ve değerli insanlar bir kenara atılır. Onların yerine ilkel azınlıktan birileri, kilit noktalara yerleştirilir. 500 yıldır uygulanan bu politika değişmez. Türkiye'de de bu süreç başlamıştır ve devam edecektir."
Ne zamana kadar?
Millet, yeni bir istiklâl savaşı vermek gerektiğini anlayana kadar! Oktay Sinanoğlu
Benim için istiklal savaşı artık başlamıştır!

DESERT-ROSE
Cool Çırak

adam sadece bir gazeteci düşünceleriniz çok garip diyelimki oyle bişe var özel hayat adamı yakalandınmı yakaladıysan çağır polis gelsin teslim et polise devlet versin cezasını ama yok cezasını biz verecez diyorlar ve sizde buna örtmeye çalışıyorsunuz..

sayın arkadaşım yanlış düşünüyorsun.çünkü obir gazateci;)

dockhanger
Forum Ustası

ah altu ah millet işine geleni yazıyor ciziyor tiyatronun arkadasındaki olaylar ortada yok halbuki

prometheus@
Forum Ustası
GILA sözünü geri almakta acele etme derim ben. Çünkü duvardan içeri atlama hadisesi kolpa.

O villanın duvarlarında jiletli teller var ve etrafı kamera ile gözetleniyor. Villa çevresini gözetleyen kameraların o anı yakalamaması mümkün değil. Ancak tesadüf bu ya, jandarma villada yaptığı aramada kamera kayıtlarını bulamadı. Bilgisayarın bozuk olduğu ve tamire gönderildiği söylenmiş.

Yani anlayacağınız, haneye tecavüz iddiasını doğrulayabilecek herhangi bir kanıt yok. drejer arkadaşımızın verdiği bağlantıdaki görüntülerde ise olayın villa bahçesinde geçmediği çok açık.

Ayrıca "kaşınanı döveceksin" mantığ da AB kriteri mi? AB'ye girebilmek için onun eğitimini de mi almak gerekiyor?

kenasarı
Forum Kalfası
benim dikkatimi çeken , güzel güzel evler var ama başrol oyuncuları çember sakallı , takkeli makkeli aptal saptal insancıklar.İçimden bir ses diyo toplan git bas o villayı yak geç.ama tabi iktidar çember sakallıların elinde olunca apoyu asmazlar bizi asarlar:d

Exnuc
Banned
benim dikkatimi çeken , güzel güzel evler var ama başrol oyuncuları çember sakallı , takkeli makkeli aptal saptal insancıklar.İçimden bir ses diyo toplan git bas o villayı yak geç.ama tabi iktidar çember sakallıların elinde olunca apoyu asmazlar bizi asarlar:d
Konu ile ilgili yorum yaparsan daha makbule geçer. Sanane insanların tipinden ???

Konuya gelince. Evet villalarına girilmiş ve bu şekilde karşılık verilmiş. ( O arada ne olduda saldırdılar bilinmez ama ) Ancak ben bunu dahi doğru bulmuyorum. Nefs-i müdava olmuş ona eyvallah ama islamı tam anlamıyla bilen ve yerine getirmeye çalışan insanlar bunlar olamaz, değillerde zaten. Tek amaçları insanları islamiyetten soğutmak, saçmalayıp zırvalamak.

Haberlerde yazdıkları şeyler dahada komikti. Bilmem ne ağa cemaatinin saldırısına uğrayan muhabir felan. Nasılda çarpıtıyorlar olayları. Şerefsiz bunların alayı şerefsiz... :mad:

kenasarı
Forum Kalfası
Konu ile ilgili yorum yaparsan daha makbule geçer. Sanane insanların tipinden ???

Konuya gelince. Evet villalarına girilmiş ve bu şekilde karşılık verilmiş. ( O arada ne olduda saldırdılar bilinmez ama ) Ancak ben bunu dahi doğru bulmuyorum. Nefs-i müdava olmuş ona eyvallah ama islamı tam anlamıyla bilen ve yerine getirmeye çalışan insanlar bunlar olamaz, değillerde zaten. Tek amaçları insanları islamiyetten soğutmak, saçmalayıp zırvalamak.

Haberlerde yazdıkları şeyler dahada komikti. Bilmem ne ağa cemaatinin saldırısına uğrayan muhabir felan. Nasılda çarpıtıyorlar olayları. Şerefsiz bunların alayı şerefsiz... :mad:
puahah sendenmi öğrencem konuyla ilgili yorum yapmayı.

Nerde osmanlı dien bendim sanki.

Adamların tiplerini beni ilgilendirio.Nasıl güzel giyinmiş bir kıza abazalar bakıp duruyorsa bende böyle giyinmiş insanlara ister istemez olumsuz bakıyorum.Bu devir de islamı tam anlamıyla yerine getirmekmi?ne o? nerde orası?

birkere zamanın gereklerini karşılamıyor islamiyet artık nasıl tam uygun yaşayabilirizki

onrt48
Forum Ustası
GILA sözünü geri almakta acele etme derim ben. Çünkü duvardan içeri atlama hadisesi kolpa.

O villanın duvarlarında jiletli teller var ve etrafı kamera ile gözetleniyor. Villa çevresini gözetleyen kameraların o anı yakalamaması mümkün değil. Ancak tesadüf bu ya, jandarma villada yaptığı aramada kamera kayıtlarını bulamadı. Bilgisayarın bozuk olduğu ve tamire gönderildiği söylenmiş.

Yani anlayacağınız, haneye tecavüz iddiasını doğrulayabilecek herhangi bir kanıt yok. drejer arkadaşımızın verdiği bağlantıdaki görüntülerde ise olayın villa bahçesinde geçmediği çok açık.

Ayrıca "kaşınanı döveceksin" mantığ da AB kriteri mi? AB'ye girebilmek için onun eğitimini de mi almak gerekiyor?
Sana katılıyorum. Ayrıca yukarıda ki video izlenirse darp yerinin neresi olduğu görülür.
Kamera kayıtları bulunamıyor ama her nedense Yeni Şafak'ta kamera kayıtları çıkıyor. Onlardan bir tanesi;

kenasarı
Forum Kalfası
Sana katılıyorum. Ayrıca yukarıda ki video izlenirse darp yerinin neresi olduğu görülür.
Kamera kayıtları bulunamıyor ama her nedense Yeni Şafak'ta kamera kayıtları çıkıyor. Onlardan bir tanesi;
foya meydana çıktı:D vaiktte çıkmış ha?Alla alla bağlantı nedir acaba.Ben hiç bir alaka kuramadım:p

maşşallah hapishane gibi koruolar evi kim bilir hangi şeyhler girip çıkıo:D